Doğuma Hazırlık 2009 kış bebekleri-anneleri buraya!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulperi82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
8
0
Bu kış anne olacaklar bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldu mu? Alışveriş listesi yapılmaya başladı mı? Burdan paylaşımlarınızı bekliyorum.
 
dün ultrason konusunda uzmanlaşmış bir dr a da gittim ikili test için, büyük ihtimalle 2. erkek yolda dedi dr. ilk oğlumda kesin demişti (bu arada 12 hft 3 gün), bunda kesin diyemiyorum büyük ihtimalle dedi, bakalım hayırlısı sağlıklısı. Ama acaba demeden de duramıyorum:)
 
merhaba ezgik.bence daha çok erken cinsiyet için ilk bebişin erkekse ikincininde erkek olması cok ıyı bence tabıkı hayırlısıyla
 
Merhabalar.bende bugÜn ÖĞrendım bebeĞımın cınsıyetını.17+5 gÜnlÜĞÜm.ılk ÇocuĞum erkektı buda erkek.ve Çok ŞÜkÜrkı Çok saĞlıklı.ve henÜz 227 gr.ufacık benım oĞluŞum.
 
Bu kış anne olacaklar bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldu mu? Alışveriş listesi yapılmaya başladı mı? Burdan paylaşımlarınızı bekliyorum.

12 haftalık hamileyim ama cinsiyeti belli değil bende çok merak ediyorum bebişimi,liste yapamıyorum malesef, bugün ikili tarama testi yapıldı ama kızmı erkekmi çözemedi doktorum kaçıncı haftada netleşir bilgisi olan varmı?
 
ben 11+3 günlük hamileyim 12+3 de ultrasona giricez bakalım gösterecek mi ufalık kendini?????
 
merhaba kızlar bende 18+3 hamileyim 16 haftada öğrendim cinsiyetini kızım olucakmış ama kenin değil gibi geliyo bana çünkü cinsel organını görmeden dedi dr zaten ikili teste girdiğimdede erkek demişlerdi çok kafam karışık 20 haftalık olunca bir daha öğrenicem.:emir_bebek:
 
benim de büyük ihtimalle erkek dedi doktorum.15 haftalığım şuanda.liste erken canım daha ya.hele biraz daha geçsin.dimi kızlar. :))
 
X