2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

Hemşerim Lavişimin güzeller güzeli kızı Yağmurumun doğum günü kutlu olsun.Daha nice senelere canım.Allah gelinliğini,yaşlılığını görmeyi nasip etsin.

Ayyy yağmurcum tiremusuya benzettim valla hiç görmedim öle tavuklu pilav ne güzel olmuş pasta gibi.Tarifinide en kısa zamanda deneyeceğim.Çok kolaymış.Patetesli börek içi yapıyodum ben öle :) ıçini yemekten böreğe kalmıyordu:)) Canım ellerine kollarına sağlık görselliğede çok önem vermişsin süper olmuş.Benden 100 puan

Lavişin kızı Yağmurumuzun doğum günü kutlu olsun
Nice mutlıu yıllara...

selam kızlarrr
bizde doğum günümüzü kutladık ama pek bişey anlamadık:KK43:
yağmur hastaydı ve huysuzdu zaten eltilerimin iki çocuğu hiç rahat vermedi kızıma hiçbişey anlamadık yani... bide bayrama denk geldiği için pek fazla hazırlık yapmadık ve işte resimler....
çekirdek aile resmimiz hiç yok nerdeyse çocukalrdan fırsat olmadıııı
bu arada doğum günümüzü kutlayan teyzelerimize teşekkür ediyoruzzz

işte teyzeleri resimlerimiz bunlarrr
bu sene ki son kasım bebeğinin resimleri de bunlarrr,inşallah böyle uzun senelerin resimlerini paylaşırız hepinizi çok seviyorumm

lavinyacım herşey çok güzel görünüyo.bıdığının doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere

lavişim eline emeğine sağlık canım herşey özellikle yağmur ve sen çok güzel görünüyorsunuz, yağmurumun doğum günü tekrar kutlu olsun,

bu arada yeni saçınıda beğendim, güle güle kullan, önceki halide güzeldi ama sanki bu daha farklı bir hava vermiş sana

yağmurcum daha önce yazdımmı hatırlamıyorm ama yazdıysamda tekrar olsun her şeyiniz çok güzel görünüyor, eline emeğine sağlık canım, tekrardan mutlu yıllar bıdığa

azocum ömer kaanın doğum gününü kutlarım, nice mutlu yıllara

sagol denızannem . yorucu ama guzel bır gundu. Allah nıce senelerı burada da paylasmak nasıp etsın :-))))

yağmur yazmışmıydım hatırlamıyorum ama güzel bir doğumgünü geçirmişsiniz
hazırlıklarına değmiş

şimdii
azonun kıvırcık kafa ömer kaanına
ve
lavişin güzel çekik gözlü kızı yağmura
nice mutlu seneler kuzular size
yeni yaşlarınız kutlu olsun

sagol lelalım gercekten de degdı cnm.hersey ıstedıgım gıbı oldu Allaha sukur.

Ayyy yağmurcum tiremusuya benzettim valla hiç görmedim öle tavuklu pilav ne güzel olmuş pasta gibi.Tarifinide en kısa zamanda deneyeceğim.Çok kolaymış.Patetesli börek içi yapıyodum ben öle :) ıçini yemekten böreğe kalmıyordu:)) Canım ellerine kollarına sağlık görselliğede çok önem vermişsin süper olmuş.Benden 100 puan

sagol dılekcım 100 puanı hakettım demek restoran acsam ıs yapar yane kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evetttttt efem gelelım lavısımın fıstık kızı yagmura ıyıkı dogdun yagmurrrrrrrrrrr ıyıkı dogdunnnn sırınem.nıce seneler olsun lavısım.pastanız da harıka gorunuyor canım.bızede yolla accuk kaydirigubbakcemile3

aaa yağmur ben sizin resimleri yeni görüyorum ne kadar da tatlı olmuş mert sofra desen denecek söz yok becerikli hatunun hali başka oluyor
evet yağmurcum pasta harikaydı lezzeti süperdi 1 dilim kaldı yollayayım hayatım ye bol bol bide o kadar emek verdiler ve ilk şeker hamurlu pastaları düşünün yani sadece 35 tl ye yaptılarrr