- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
nazlımelekçim çok güzel çıkmışsınız cnm allah mutluluğunuzu bozmasın inşşşş.
kaan ın gülüşüne bayıldım ağzıda piraye ninkine benziyo minicik
keremde muzla çok tatlı çıkmış:)) trompet çalıyo sanki
nice mutlu yaşlara cnm
işte resimlerrr
ilk resimler 9 ekim günü arkadaşın yaptığı süpriz pasta ve doğumgününden..
tam mama yerlerken pastamız iyiki doğdun sesleriyle içeri geldi benim bıdıklar şaşırdılar..:)) pasta dıştan sade görünüyordu ama içi ve tadı süperdi ellerine sağlık arkadaşımın...canım arkadaşım iyiki bu süprizi yapmış oğluşlar ve ben çok mutlu ayrıldık ordan..
veee buda meşhurrr pastamız..(mafoldumben yapan pastacıyıda kınıyorum yani üzerine erkek isimleri yazıyor kurdelayı pembe yapıyor... lmaz:
üzerindeki 4 muma gelince ailemizin bireylerini yani hepimizi temsil ediyor (kocam öyle istedi:1closedeyes: önce 4 mumla sonrada oğluşların adına tek mumla çekindik şakkıdı
birde pek muhterem kocacım dursunlar diye ellerine muzu ver sen resimlerde muzla çıktılar hep görmemişler gibi.. alamadık ellerinden...
son resimdede sanki lisa simpsonun saksafon çalışı gibi çıkmış kerem bey muzla..kaydirigubbakcemile3 kaan beyde her zamanki gibi tıkınmakla meşgul tontişim benim...:))
maytabım burdanda kutlayım memo iyiki doğmuş nice senelere.. resimlerinizde güzel çıkmış... ikramlıklarda güzel gözüküyor pastanızda gereçkten devasa olmuş..:))
ha son resimdekiler cevriye ve dedeniz değilmi?...