2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

güzel düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederiz..:))
evet kurdela kırmızı çıkmış...
darkcım pastane kaliteli olunca uyduruk bir pasta da olsa pahalı oluyor ..benim bulunduğum semtin en iyi pastanesi arkadaşıma uğurböcekli yaşpastayı 15 tl ye yapmış..
bizim bu pastada çok süslü özellikli olmadığı için(sadece içi bol meyveliydi) 30 tl vermiş eşim....

evet bende bayılıyorum onun duduşlarına...:))
bu arada trompetti değilmi bende öyle düşündüm ama yanlış yazmayım diye saksafon dedim..

maşşallah nazlıcım çok tatlı çıkmış bıdıklar ,sende öyle çok güzel olmuşsun ,
pastanızda güzelmiş yeme kocanın hakkını şimdi ,hepinizi düşünmüş ..
nice mutlu yıllara tekrardan

bu arada trompet değil saksafon o ,nazlıcım doğrusun yani kaydirigubbakcemile3

canım süpersiniz..çok beğendim..allah nicu doğum günleri göstersin..
birde önceki sayfada nazlı melek yerine beyaz melek yazdığım içinde kusuruma bakma..
seni ve ikizlerini kocamn öpüyorum...

kocaman maşallah diyorum

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG][/IMG]
[/URL][/IMG]

mmmf eşinle ensen o resimdeki ne kadar gençsiniz öyle şaştım kaldım bende 21 yaşımda üni okurken evlendim amaa sen beni geçmişsin..

bu arada herşey süper görünüyo..
pasta devasa maşallah:))

oyy oy oyy maşallah sarı kafaya, fatihede sanada eşinede maşallah canım mutluluğunuz daim olsun bu arada estele katılıyorum çok gençsin tekrar maşallah
memoşunda doğum gününü tekrar kutlarım

pastayı tarttık 4.4 kilo çıktı gerçekten dev gbiydi:)))
sağol tatlım bu arada ben 28 eşim 35 yaşında 18 yaşında evlendim arkamdan kovalıyolardıda:)

ikinizde yaşınızdan genç duruyosunuz:)
çokta yakışıyosunuz..
iyi vermişler seni 18inde..

benim bi arkadaşım kına gecemde yanıma sokulup gençliğine yazık bak gel şu işten vazgeç hiç bişey için geç değil demişti :)))

sonra hamile kaldığımdada şoka girmişti:))

Son düzenleyen: Moderatör:
mmmf bu arada küçüğün zaten çok tatlişte büyük oğlunda inanılmaz şirin ve pozitif:)

maytapcığım resimler harika
hakikaten ailecek çok genç görünüyorsunuz maşallah
çocuklar sarı kafalarını senden almışlar galiba çünkü eşin kumral gibi
pasta, kurabiye ve diğer ikramlıklar da güzel görünüyor çok güzel bir kutlama olmuş anlaşılan
darısı diğer senelereopuyorumnanaktan

sağol estelcim şimdiki aklım olsaydı evlenirmiydin diye sorarsan bikere daha düşünürdüm derim:))
büyük oğlum gerçekten çok yakışıklı bi çocuk bazen kendimi hayran hayran onu seyrederken buluyorum vede çok fotojeniktir kendisi bakalım haydut nasıl olucak büyüyünce:)))

hımm burda fotolar varmış bakmadan ayazmışım nasıl kopyalanıyor falan diye diğer topiğe gerek kalmadı hem face de hem burda baktım rahatladım çok çok güzel çıkmış 3. kez ediyorum oo memoyuda, yakışıklı Fatih'i de(fatihdi dimi adı büyük oğlunun yanılmıyorum) şap diy öpüver benim için Şeniz

kız estel sen evlenirken hamilemiydin kız yazından öyle mi sonuç çıkardım yanlış anlamadıysam hemen dedikoduya açık biri olarakta atladım tabi naniknanik

evvel yazdığım msj yanlış anlaşılmalara mahal verecek şekilde olmuş editliyorum..

oğlum evliliğimizin 2. yılında oldu..

allah korusun evlilik dışı ilişki filan bana çok ters..

mmmf bence düşünsen bile evlenirdin ya insan bazen yorulunca ne derdim vardı evlilikle diyo ama gerçekten insanın dünyadaki cenneti ailesi oluyor..

en kötü gününüz böyle olsun maşallah size:)

Son düzenleyen: Moderatör:
maytabım burdanda kutlayım memo iyiki doğmuş nice senelere.. resimlerinizde güzel çıkmış... ikramlıklarda güzel gözüküyor pastanızda gereçkten devasa olmuş..:))
ha son resimdekiler cevriye ve dedeniz değilmi?...

Son düzenleme:

yok canım diil cevriye yoktu doğum günümğzde :dilcikar:
herzaman derim ya en büyük yardımcım diye eşimin teyzesi ve eşi oğlumunda cicianneanne ve cici dedesi :)))
benimkayınpederimde yok canım 20 günlük evliyken kaybettik
elimizde bi babaanne kaldı oda en gazmsızından

oooo yeni doğum günü kuşları gelmiş ,memo kafa nasılda haşin bakıyo fotolarda ,çookk güzelsiniz maşşallah ..en kötü gününüz böyle olsun ..