2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

ayy gelir gelmez gözüm hemen bu topiğe takıldı ve nasıl duygulandım anlatamam sanki benim çocuğumun doğum günü tebrikleri okurken falan ağlayacaktım
kendiminkine ne olurum acaba artık kaydirigubbakcemile3

mikroskobiğimiz memo

ve dünya tatlısı ikizlerimiz kaan ve kerem

teyzecim sizleri çoook seviyoruz biliyorsunuz değil mi,bilmiyorsanız annelerinize sorun anlatsınlar
nice yaşlara yavrucuklarım allah daima mutlu etsin sizi o gözlerinizin içi gülüyor ya şimdi işte o hiiiç sönmesin inşallah
doğum günü fotolarımızı da koyun da bir an evvel görelim

elifcim ellerıne saglık bole bı konu actıgın ıcın
evet sıra geldııı kasım annıslerının erken davrananan kuzularının dogum gunlerını kutlamaya

MEHMET AKıF
KAAN
KEREM

a.s.
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

evet büyük gün aceleci kasım bebişlerinin ilk doğum günleri
kerem
kaan
mehmet akif

iyiki doğdunuz kuzular, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir ömür geçirin inşallahhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yanlış hatırlamıyorsam bir ikizlerimiz daha olacaktı bugün doğan ama hatırlayamdım kimdi balıkesirliydiler sanki, neyse onlarında doğum günleri kutlu olsun

oyyyy, ilk yasiniz kutlu olsun. darisi bizimkilere insallah.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ıkizleyden Kaan ve Keyemin ayıcaa Meymeyt Akifinn doyum gününü çok kutluyoym,bide anneleyi teyzeleyin de elleyinden öpüyoyyuumm.

ımza

Oguz Emyee

evet kasım bebeği olupta dayanamayan mmf in kuzusu mikroskobik memoya ki artık o koca adam bizim bebişlerin de abisi oldu

ve topicimizin birtanecik bizi yalnız bırakmayan ikizleri nazlımelek in kuzuları kaan ve kereme

günlerin getirdiği mutlulukla,sevmeyi ve sevilmeyi bildikleri huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum.
ilk yaşlarınız kutlu olsun minik kuzular ..

MEHMET AKİF
KAAN ve KEREM

mutlu yıllar size..İyiki doğmuşsunuz iyiki varsınız..
Allahım bir ömür boyunca mutluluğunuzu daim etsin..önünüze hiçbir engel çıkartmasın inşallah..sağlıklı sıhhatli nice yıllara...

annelerininkuzuları,memo,kaan,kerem..iyiki doğdunuz bee..yoksaanelerinixzle nasıl tanışıpböyle hoş sohbetler edeektik..bahtlarınızgüzelolsun..bu da d. günü dileğimm

kuzucukların doğum günü kutlu olsun allah nice doğum günleri nasip etsin

Mikroskobiğimmmmmm,

Minnoşummm ve boncuğummmmmm,

ıyiki doğdunuz,iyiki sizi tanıdık.

allah hayırlı uzun,ailenizle beraber bir hayat versin inşallah..

Muaks muaks çok öptük Prensesimle sizi

canım memom
yakışıklı delikanlılar kaan ve kerem
iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sağlıkla sıhatle huzur ve mutlulukla hep beraber inşallah
maytabım nazlımeleğim sevdiklerinzle nice yıllara
allah düğünlerinide göstersin...
hepinizi oğluşum ve kızımla kocaman öpüyoruz

hepinize ççççok teşekkür ediyoruz ve ellerinizden öpüyoruz teyzeleri arkadaşlarımızında nanaklarından yalıyoruz :))))
hadi bakalım kapıyı açtık arkamızdan sıraya girin sırada çilek hanımın deniz paşasoı var herhalde 30ekim

yok önce piroş olmalı
o cumhuriyet çocuğu :)))

kucuk pasalarım
MEHMET AKİF
KAAN VE KEREM
yakısıklıslarının dogum gunlerını tekrardan kocaman operek kutluyoruz bızde

sız acılısı yaptınız bıze de az kaldı
ama ben foto goremıyorum cok merak edıyorum foto beklıyoruz

kasımın aceleci ve yakışıklı bebişleri mehmet akif,kaan ve kerem'i kocaman öpüyorum dogum gününüz kutlu olsun hep güzel günler görün inşallah

ekim-kasım 2008 yılının kıdemli bebekleri mehmet akif, kaan ve kerem paşalar doğumgünleriniz kutlu ve mutlu olsuna.s.

mmfcım ve beyazmelekcım bıdıklarınızın ilk yasgunlerını kutlar uzunnnn mutluuuu ve saglıklıııı omurler dılerım...a.s.

2008 kasım bebişşlerinin hepsinin dopum günü kutlu olsunnn
iyki doğmuşlarrr... hepsine rabbim uzun ömürler versinnnn
allah sizlere bağışlasın yavrularınızıı....
bende 2009 kasım annesi oluyorummmmm
seneye deee bizlereeee nasip etsin rabbim bu günleri görmeyi....