2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

evet lelalim doğrualkisalkisalkis
bundan sonra ki doğum günü bizim bildiğim kadarıyla
29 ekim cumhuriyet kızııııımmm

2008 kasım bebişşlerinin hepsinin dopum günü kutlu olsunnn
iyki doğmuşlarrr... hepsine rabbim uzun ömürler versinnnn
allah sizlere bağışlasın yavrularınızıı....
bende 2009 kasım annesi oluyorummmmm
seneye deee bizlereeee nasip etsin rabbim bu günleri görmeyi....

inşallah caım..seneye debiz sizleri kutlarız inşallah...az kalmış...güzel doğumlarolsun canım

piroş sıra sende demek ..hatırladım sen normaldoğum yapmıştın..hatta avatarında o zamanlar yerde ayaklarınıuzatmış oturduğu birfoto verdı..birde geldi aklıma::)):hulya::hulya:

doğru hatırlıyosun dileğimmmmm o foto. vardı:))
ilk normal doğum yapan bendim kasım analarından:9 sonra da çilekti heralde
ahhh ahh ne heyecanlıydı o günler..........

kızlar hepinize teşekkürler güzel dilekleriniz için...
eveeeet nihayet bizde evimizde 4 kişilik minik ailemizle doğumgünümüzü kutladık sonunda..
amaaaa akşama kadar heyecanla sabırsızlıkla pastayı ve babamızı bekleyen ben, o gelince önce hüsrana uğradım ve sinirlendim küçük bir atışma yaşadık ama sonra tatlıya bağlayıp pastamızı kestik..
hüsrana uğramamın sebebi pastamızın bebekler için doğumgünü pastasından çok büyükler için hazırlanmış bir pasta olması veeee rengininde mavi değil pembe olmasıydı..:KK43:(((
en çok kızdığımda.. bana bunu bulamayanlarda var gibi bir savunma yapmasıydı eşimin.. benim derdim pastanın büyüklüğü, küçüklüğü, içeriği ,parası değil (80 diyor demişti ama daha hesaplıya yapılmış bana fiyatı demedi ama yinede ucuz değildir onu biliyorum.. ondan ben en iyi yerde yaptırdım diyor ya..)sadece oğluşlarımın en özel gününe has sade bir pasta olmasıydı.pasta çoook lezzettli olmasına rağmen geceye uygun değildi anlayacağınız..
ha birde eşimin dediği hepimizin adına böyle yaptırdım yani ben 29 eylül eşim 2 ekim oğluşlar 10 ekim olunca pastamız bizim ailemize göre yapılmışmış felan...biz doğum günlerimizde hediyelerimiz verdik birbirimize ama pasta yemedik toptan olsun diye..:))

neymiş benden söylemesi sakın işinizi eşinize bırakmayın herşeyle bizzat kendiniz ilgilenin.. sonunda sizde benim gibi hüsrana uğramayın..

bu konuda maytabımı bir kere daha tebrik ediyorum.. hatun çok koşturdu çok yoruldu ama yorulduğunada değen güzel bir doğumgünü oldu..

neyse resimleri oğluşlarımı uyuttuktan sonra yükleyeceğim.. sizlerde görürsünüz meşhur pastamızı..

nazlımelek hakıkaten uzucu bır durum olmus ama
savunması da guzeldı yanıı
senı de dusunmus bak ne guzel

olsun canım onemlı olan o gun huzurla aılecek kutlamıs olmanızdı

bende resimmesim yok kızlar yaa okadart hazırlan et bi foto mak.ayarlayama telefondan çekilenlerde çok bulanık

kızlar benim oğluşum 4 kasımda doğdu dr 21 kasım sezerya demişti ama dayanamayıp normal doğdu benim aceleci böcek varmı başka 4 kasımda doğan?o zamanlar yoktum ben yeni üyelerdenim bilmiyorum ondan

ya arkadaslar oncelikle dogum gunu olan herkeze dogum gunu kutluyorum nices senelere cocuklar anneleriniz ve babalarinizila birlikte benim oglumda 1 ay sonra yani 11 22 2009 da 1 yasina giriyor parti duzenliycem butun arkadaslariminda cocuklari var 1tane onlarla beraber cok heycanliyim ama bi sorun var benim gicik oglum babasina baba diyor banada dede diyor bu normalmi yaw her neyse coooookkkkk heycenliyim baskada birsey diyemiyorum :)))

işte resimlerrr
ilk resimler 9 ekim günü arkadaşın yaptığı süpriz pasta ve doğumgününden..
tam mama yerlerken pastamız iyiki doğdun sesleriyle içeri geldi benim bıdıklar şaşırdılar..:)) pasta dıştan sade görünüyordu ama içi ve tadı süperdi ellerine sağlık arkadaşımın...canım arkadaşım iyiki bu süprizi yapmış oğluşlar ve ben çok mutlu ayrıldık ordan..

minihpim8738.jpg
minihpim8745.jpg

minihpim8755.jpg
minihpim8772.jpg

veee buda meşhurrr pastamız..:KK43:(mafoldumben yapan pastacıyıda kınıyorum yani üzerine erkek isimleri yazıyor kurdelayı pembe yapıyor...:eek:lmaz:
üzerindeki 4 muma gelince ailemizin bireylerini yani hepimizi temsil ediyor (kocam öyle istedi:1closedeyes: önce 4 mumla sonrada oğluşların adına tek mumla çekindik şakkıdı
birde pek muhterem kocacım dursunlar diye ellerine muzu ver sen resimlerde muzla çıktılar hep görmemişler gibi.. alamadık ellerinden...

miniresim1183.jpg
miniresim1194.jpg

miniresim1205.jpg
miniresim1242.jpg

son resimdede sanki lisa simpsonun saksafon çalışı gibi çıkmış kerem bey muzla..kaydirigubbakcemile3 kaan beyde her zamanki gibi tıkınmakla meşgul tontişim benim...:))
minihpim8768.jpg
minihpim8761.jpg
miniresim1186.jpg

nazlımelekcim,
boşver olur böyle uyuşmazlıklar Allah daha büyük anlaşmazlık vermesin.
bebekleri büyütmüşsün valla. maşallah 41 kere, Allah nazardan saklasın ikisini de, gerçekten çok şeker gözüküyorlar.

ay muzlu fotolarına çok güldüm :)))

Benim kızda çok seviyo muzu.demekki neymiş doğum günleinde muzdan uzak tutcakmışız.

ay kızlar bu pastaların özelliği ne ki 80 tl fiyatlar? Walla bişi anlamadım ben.
normal yaş pastadan farkı ne ola ki?

Biz adanada kutlicaz.Geniş ailemizle.

nazlımelek çok güzel gözüküyorsunuz canım tüm fotoğraflara tekrar tekrar baktım ve her seferinde hem çok güzel hemde çok zor zamanlar geçirmiş olduğunu düşündüm:)
tekrardan nice yıllara

mmmf inanmıyorum ya, davetlilerdendemi çeken olmadı

nazlımelek canım cok dogal ve hos cıkmıs fotoların
ben cok begendım pastada o kadar kotu degıl
sonucta hatıra kalacak bır kutlamanız oldu aıle arasında

mmf hakıkaten ben senın fotolarını cok merak edıyordum
hıc mı yok fotonuz mavı gozlu kucuk dev memoyu pastasını uflerken hayal etmıstım heppp

nazlımelek çook tatlısınız..
pastada hiç kötü filan değil kurdelalar kırmızı gibi duruyor..
kırmızıyıda ben erkeklere yakıştırırm yani hep mavi olacak deği ya:))

maşallah size allah neşenizi arttırarak daim etsin :)

nazlımelekciğim bütün fotoğraflar çok güzel
iki kutlamanız da çok hoş olmuş
sizin pembeli pasta da ömür boyu unutulmayacak bir anı kalacak hiç merak etme
ilerde ailecek hatırlayıp güleceksiniz

işte resimlerrr
tam mama yerlerken pastamız iyiki doğdun sesleriyle içeri geldi benim bıdıklar şaşırdılar..:)) pasta dıştan sade görünüyordu ama içi ve tadı süperdi ellerine sağlık arkadaşımın...canım arkadaşım iyiki bu süprizi yapmış oğluşlar ve ben çok mutlu ayrıldık ordan..

minihpim8738.jpg
minihpim8745.jpg

minihpim8755.jpg
minihpim8772.jpg

veee buda meşhurrr pastamız..:KK43:(mafoldumben yapan pastacıyıda kınıyorum yani üzerine erkek isimleri yazıyor kurdelayı pembe yapıyor...:eek:lmaz:
üzerindeki 4 muma gelince ailemizin bireylerini yani hepimizi temsil ediyor (kocam öyle istedi:1closedeyes: önce 4 mumla sonrada oğluşların adına tek mumla çekindik şakkıdı
birde pek muhterem kocacım dursunlar diye ellerine muzu ver sen resimlerde muzla çıktılar hep görmemişler gibi.. alamadık ellerinden...

miniresim1183.jpg
miniresim1194.jpg

miniresim1205.jpg
miniresim1242.jpg

son resimdede sanki lisa simpsonun saksafon çalışı gibi çıkmış kerem bey muzla..kaydirigubbakcemile3 kaan beyde her zamanki gibi tıkınmakla meşgul tontişim benim...:))
minihpim8768.jpg
minihpim8761.jpg
miniresim1186.jpg

canımmm allah tekrar nice nice yaşlar versin eşine,sana ve çocuklarına fotolara bayıldım hepsi birbirinden güzel çıkmış tabiki özellikle bıdıklar pastada anlattığın kadar kötü değil canım ilk okuduğumda gözümde canlandırdım pastayı ama nian çok güzel olmuş komik br hatıra olarak kalacak ayrıca kurdelalalr pembe değil kırmızı görünüyor sen kimseye söyleme pembe olduğunu bence kaydirigubbakcemile3

mmmfcim senin fotolar için büyük bir hayal kırıklığı içersindeyim kız o kadar hazırlık yaptın bir kişi de foto çekmedi mi hani onlardakini alacaktın

nazlımelekcım herşey çok güzel güzüküyor
muzlu resimler de çok hoş çıkmış :)))

tekrar kocaman ailenizle daha nice mutlu seneler sizlere

ayrcıa pastadaki kurdelenin kırmızı gözükme olayına da katılıyorum
gayet güzel bir pasta olmuş bende gözümde çok kabus bir pasta canlandırmısım
görünce eee ne var ki bunda gayet güzel pasta olmadım değil hani :)

nazlımelekçim çok güzel çıkmışsınız cnm allah mutluluğunuzu bozmasın inşşşş.
kaan ın gülüşüne bayıldım ağzıda piraye ninkine benziyo minicik
keremde muzla çok tatlı çıkmış:)) trompet çalıyo sanki
nice mutlu yaşlara cnm

işte resimlerrr

minihpim8738.jpg
minihpim8745.jpg

minihpim8755.jpg
minihpim8772.jpg

miniresim1183.jpg
miniresim1194.jpg

miniresim1205.jpg
miniresim1242.jpg

minihpim8768.jpg
minihpim8761.jpg
miniresim1186.jpg

cok güzel bi aile tablosu nazlicim yineden kutlarim cok hos hersey.

pasta nazarlik olsun canim..