2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

doğru ya demiştim düğün yemeğine gidecekler diye..
aman olmadığı iyi olmuş.. bir lafla gününüzü mahvederdi belkide..

ay maytabım maşallah size
yüzleriniz hep gülsün gülüm , çok genç görünüyosun valla , ben kendimi iyice yaşlı hissetmeye başladım

estelim sen kardeşimden bile küüksün yaw akannehir

estelcimm cok hizli gördüm kusum senü:)))

mmf manyak güzel bi kadinsinyaaaa,heleki o esarbina bayildim vallahi.

maytapçım süper gözüküyorsunuz cnım.oğlun çok yakışıklı olmuş ya maşşallahhh....nice nice yaşlara olsun bu mutluluğunuz hiç bitmesin....pastasıda çok şekermiş belirtmeden geçemiceğim:)

Nazlımeleğim ben bu topiği geç farkettim canım.Kaan ve Keremin doğum günleri kutlu olsun.Allah gül yüzlerini soldurmasın.ıki çocuğa bakmak zor olmalı.Seni çok tebrik ediyorum bu iki güzel evlada gül gibi bakmışsın.Darısı damatlıklarına olsun canım.ıyi ki doğurmuşsun , iyi ki doğmuş tontişlerim. Nice mutlu yıllara...

Maytabım sizinkini kutlamıştım ama bu topikde de kutlamak istiyorum.Maşallah senin güzel yavrularına ve sana da.Çocukların gerçekten güzel maşallah.Allah güzel yüzlerine güzel yazgılar versin. Memoşumu öpüyorum şap diye.Siz de iyi ki varsın.Nice beraber mutlu yıllara.Doğum gününüz kutlu olsun.(Bu arada Fatih çooook yakışıklı bir delikanlı.Maşallah nazar değmesin.)

Aman da amannnnnnnnn..Kimler gelmişşşşşşş..

Sarı kafa memoşşşşşş Doğum gününn kutlu olsun..Allah maytabımıza ve babasına düğünlerini göstersin inşallah..a.s.a.s.

Nazlımelek senin bu karayağız delikanlılara baylıyorum valla..Yaşları uzun olsun ,düğünlerini görün torunlarınızı sevin inşallah..a.s.

Nazlı melekcım ve maytapcım fotolarınız harıka cnm.allah nıce dogum gunlerı nasıp etsın
hepınızın emeklerıne saglık...

Nazlımelekcım o muzlu fotoya bıttım koptum gulmekten.ayyy ne tatlı masallah.pasta olayına gelınce ıcıne sınmemesı uzucu ama olsun hep beraber saglıkla daha nıce dogum gunlerı kutlayın ınsallah.

Bakalım bızım fotolar nasıl olcek...

mmmf cok hos cikmisiniz sari kafada cok yakisikli pastanizda cok güzel duruyo

nazlimelek sizde cok güzel cikmisiniz ayrica ben pastayi cok beyendim ya kaan ve keremi üptük kocaman

maytap ve nazlımelek harika görünüyosunuz.bebişlerinizde öyle.kocaman maşallh hepinize

evet bende bayılıyorum onun duduşlarına...:))
bu arada trompetti değilmi bende öyle düşündüm ama yanlış yazmayım diye saksafon dedim..

bu arada trompet değil saksafon o ,nazlıcım doğrusun yani kaydirigubbakcemile3

birbirlerine çok yakın anacım onlar görüntü olarak ne farkederki ikisinede benziyyyy:)
maytapçımsizde çok güzel çıkmışsınız cnm maşallah yakışıklı oğluşlarına allah uzun ömürler versin

ya maytap bişey diyimmi ,pamuk gibi hatunsun sen yaa ,kocacığın pek şanslı doğrusu..

eylülcüm canım benim bende seni pek beğeniyom biliyon demüŞeniz
arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz
açılışı yaptık bu topic şenlik topiği olacak

Son düzenleme:
ay kızlar ben anca bugün görebildim resimleri çok güzel olmuş dogumgünleri bayıldım valla ailecek hiçbirinize nazar deymesin maşallah hayırlısıyla bizde atlaksak dogum günü faslını hem çok heycanlı hem çok düşündürücü valla genede çok güzel bu arada galiba ikinci normal dogum yapan pirayeden sonra benim 31 ekim

maytap, yeni yaşı hayırlı olsun koca paşanın.maşaallah artık mikroskobik falan değil yani.Allah damat olduğu günleri de göstersin inşallah(amin)

kaanla keremin de yeni yaşları hayırlı olsun.Allah damat oldukları günleri de göstersin inşallah(amin)ikisi de birbirinden yakışıklı maşaallah.ne de olsa pendikte oturuyolar bildiim kadarıyla.bizim memlekettenlerkaydirigubbakcemile3

daha nice nice senelere maytabım keltoşun ve tüm ailenle ....

sevimli ikizlerinde yaş gününü kutlarım hayırlı ömürleri olsun inşallah .