2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

canım herşey tek kelime ile süper olmuş batuşumu öpüyorum tsbi müstakbel eşini ve kankisini de hepsi birbirinden şeker yaa
siz de ayrı ayrı güzelsiniz içim açıldı bakarken opuyorumnanaktan

lelal andina222 remedios ve dünürüm piraye hira

1001023m.jpg

süper süper bu kasım anaları süperr. her şey çok güzel..tekrar kutlarım andinam..her şey çok güzel olmuşşşzemuszemus

batuşumun doğum günü kutlu olsun ,
herşey harika ,sizler ve bebişler daha da bir harika ..
orada olmayı bende isterdim ama eşim çalıştığı için gelemedim ,telefonum yok arayamadım ,arkadaşım kusura bakma emi,elimde olsa emin ol kaçırmazdım ,ama gönlüm oradaydı ,hepinizi seviyorum canlarım benim...

kızlar çok saolun , gerçekten güzel bir gündü , mutluluğumuz gözlerimize yansımış resmen :))

eylülüm valla kırılmadım ama inan aramanı bekledim gerçi tahmin ettim bu haspam milyon eur luk telefon alacaktı ama alamadı henüz hala bozuk demekki diye düşündüm yani.. keşke sende olsaydın , artık bi dahakine gülüm :))

andına mutlulugunuz cok bellı canım
cok guzel eglencelı bır partı olmasına sevındım canım
ınsa allah omur boyu arkadaslıklar devam eder

hepınız bırbırınızden guzelsınız maasallah

Andinacım herşey çok güzel.En güzeli ise dostlarının yanında olması.Tabi kocişinin de..Pasta ve masadakilerde mmmm, çok hoş.Canım yakışıklı oğlunun doğum gününü tekrar kutluyorum ve kocaman öpüyorum...

Mücize canım Betül hatunumunda doğum gününü kutluyorum.Sizin de resimlerinizi bekliyorum...

Minikcim , yasmincim çok teşekkürler..

Yasminim evden senin fotolara da bakabildim nihayet , herşey süper görünüyor , heleki kanatlarına bayıldım : )) sen çok deli bir hatunsun , bir o kadar da tatlısın ..

andinacım son bir ümit sim kartımı eşiminkine taktım.numaraya bakıp ordan aramak için fakat telefon hafızasına kayıt olmuş numaran ,o da elimde patladı yani ,çok üzüldüm yemin ederim ,ama telafi edicem .bir gün elimde pasta ile kapına dayanıp sürpriz yapabilirim..

Eylülüm herzaman beklerim , dediğim gibi tahmin ettim o yüzden bozulmadım , kırılmadım bitanem sonuçta seni biliyorum , sadece bekledim aramanı , aramayınca da hala telefonu bozuk dedim : ))

andinacımm herşey mükemmel güzel ailenle batuşunla ömür boyu sağlıkla yaşamanızı dilerim tatlım nice yaşlarını gör mutlulukla tatlım

mucizeciğim betül vera'nın doğum gününü kutlayamamıştım hafta sonu nice mutlu seneler

krikitoscuğum mert efe paşamızın da doğum günü kutlu olsun canım

andinacım hepiniz çok güzelsiniz..
ama ben sadece 2 foto gördüm..
diğerlerini kaldırdınmıııı yoksa benmi göremiyorum..

Minikcim , yasmincim çok teşekkürler..

Yasminim evden senin fotolara da bakabildim nihayet , herşey süper görünüyor , heleki kanatlarına bayıldım : )) sen çok deli bir hatunsun , bir o kadar da tatlısın ..

Aaah Andinam sen beni gençken tanıyacaktın.Muhabbetliydik o zamanlar.Herkes derdi ki seninle yaşayan ölmez.Şimdi ise ben ölmek üzereyim:)))

yok valla.
sadece 1 kapı,bir eşinle ve batuşla olan fotonuz bide bizim kızlarla olanı görebiliyorum.
ama şunu sölemeden geçemicem:
batuyu hep sana çok benzetiyodum.
babayı görünce fikrim değişti.
bu oğlan hep babası yaaa:)
bizim içinde aynısını sölüyolar:)

canım evden dene bi daha istersen , bende yasminin resimlerini burdan görememiştim evde görebildim

ya bana da benzeten var , babaya da ben bilemiyorum artık kime benzediğini :))