2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

Hediyelerimizle boğuşuyoruz..

Arka planda sevgili kayınannem..Deşifre oldu ha hahha:)))

harika yaa çok güzel çıkmış fotolar yasminim sende olan oluyor bana da oğlumu görmüş gibi oldum duygulandım canım yaa turuncu gömlekte çok yakışmış pastası da ayrı güzel annesi bir başka güzel babaannesi.......... kaydirigubbakcemile3

yasmıncım cok guzel hersey
yakısıklı oglunu ben yıne eymene benzetıyorum yaa
maasallah nazar degmesın aıle tablonuza canım

Beyazmeleğim beni anladın di mi şimdi.Eymeni gördükçe Anılı özlememi...

Kalimerom hemfikiriz Eymen ve Anıl konusunda.

Çok teşekkür ederim canlarım...

yasminciğim resimler çok güzel canım:)))
ailece bir ömür boyu mutluluk dileriz..yüzünüzden tebessüm gönlünüzden sevgi eksik olmasın...

yasminciğim aile tablonuz(kayınvalide dahil:), fotoğraflar, pastanız, hediyeleriniz her şey çok güzel olmuşopuyorumnanaktan

andina ve çitosun yakışıklı prensleri adaş batuhan beylerin
ve
şebnem08in güzel prensesi pelin hanımın doğum günleri kutlu olsun..
nice nice nice güzel yıllara..anneleri ve babalarıyla bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

Hilalim aile tablomuz diyecektin herhalde.Unutmaki kızın benim gelinim oluyor:)))

Remediosum sizin kadar yetenekli değiliz. nacizhane bişiler hazırladık.

Sağolun canlarım...

oğuz emre,yücel,bengisu,eylül doğum gününüz kutlu olsun şekerler....

bugün doğan kuzularımızdan
çitosun bıdığı batuhan iyiki doğdun kuzu doğum günün kutlu olsun
pelincik seninde doğum günün kutlu olsun nice yaşlara fıstıkk

veeee yakışıklı karizmatik damadım güzel arkadaşım andişimin batu paşası doğum günün kutlu olsun sizi çok sefiyoss
piroş ve annesi:)

aile tablosunu söyleyen remediostu canım..ama o aile tablosunda birgün bizde yer alacağız sanırm:)))

yasminim her şey çok güzel olmuş canım pastanız, sofranız her şey çok güzel. ama en güzeli sen ve anıl paşa...allah aile mutluluğunuzu daim etsin canım..herşey süper 10 numara-10 numara+10 numara evet toplam 100 numaraaaa:)

Gülizim, Pirayem teşekkür ederim.Öperim oğlumu akşam.Hoş sabah seviştik biraz ama.Akşam seve koklaya öperim tontişimi...

yasmin yeni yaşınız kutlu olsun herşey harika.oğlun da çok tatlı.benim tombalağıma benziyo:))

yasmin yeni yaşınız kutlu olsun herşey harika.oğlun da çok tatlı.benim tombalağıma benziyo:))

Evet ben de tombulluklarını benzetiyorum.Bayılıyorum senin küçük ördekine.Maşallah çok güzel çocuk.Kutlaman için teşekkür ederim canım...

Elmalım elimden geleni yaptım, istediğim gibi olmadı herşey ama ilerde yaparım inşallah.Sağol güzelim...

Hilalim aile tablomuz diyecektin herhalde.Unutmaki kızın benim gelinim oluyor:)))

Remediosum sizin kadar yetenekli değiliz. nacizhane bişiler hazırladık.

Sağolun canlarım...

yasminciğim itiraf etmeye zorlama beni şimdi masadakilerin hepsini ben yapmadım çevreden yardım aldım sadece havuçlu top, humus ve diş buğdayını ben yaptım(onları da misafirler yemedi bir tek annem ve ben yedik)
lelalin kurabiye tarifini de telaştan print edip eve götürmeyi unutmuşum gittim pastaneden un kurabiyesi aldımzemuszemus
bizim de tecrübesizliğimize ve telaşımıza geldi bu yıl açıkçası kısmetse 2. yaşgünlerine bozmayalım moralimizi

aile tablosunu söyleyen remediostu canım..ama o aile tablosunda birgün bizde yer alacağız sanırm:)))

hilalciğim bu mutlu aile tablosunda gözlerimiz seni ve aysuyu da aradıkaydirigubbakcemile3

andinamın cool oğluşu batuhanın
çitocusumuz yakışıklı oğlı batuhanın ve
şebnem08in güzel prensesi pelin in
doğum günleri kutlu olsun..nice nice uzun sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim..

gülizimmmm öpüyorum tatlım , zaten özelden mesajlaştık yerimseniben

estelcim çoook teşekkür ediyor , seni ve prensini öpüyoruz

canım çok saol , nice mutlu beraber senelere inşallah

meleğimmmmm canım saolasın gülüm benim:1hug: