2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

hem aynı gün doğmuş olan hem de adaş olan batuşlarımıızın doğumgünü kutlu olsun..peliciğimizinde doğumgünü kutluolsun...tüm bebişlere nice seneler

andina ve çitos adaş ve doğum günüdaş Batuhanların doğum günleri kutlu olsun,nice mutlu seneler

şebnem pelinin de doğum günü kutlu olsun, sağlık ve sıhhatle nice yıllara..

cocostar yakışıklı oğluşunun doğum günü kutlu olsun...nice güzel yıllara:))

Cocostar dünyalar tatlısı yavrunun doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu yıllara...

Azocum resmiler harika ben en çok kelebek takmış resmini beğendim ama:)

kız azo değil o yasmin yasmin, sen de bu rumuzları hep karıştırıyorsun kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim beni anladın di mi şimdi.Eymeni gördükçe Anılı özlememi...

Kalimerom hemfikiriz Eymen ve Anıl konusunda.

Çok teşekkür ederim canlarım...

valla yasminim haklıymışsın ne diyeyim, şimdi o bilindik espriyi yapacağım yoksa Anıl benim oğlumun kayıp kardeşimi diye ama ikimizde hamile kaldığımız günden tut, doğumuna kadar herşeyi biliyoruz :roflol:

TARİH............................................. BEBEKLERİMİZ...................................İSİ MLERİMİZ

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81
14 kasım 2009................................Oğuz Emre....... .............................dilekgoksuzoglu

15kasım 2009.....................................Bengisu.. .........................................elmalıtur ta

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos
19 Kasım 2009....................................Pelin..... ............................................sebnem-08

20kasım 2009..................................xxxxxxx.................................................cocostar

21kasım 2009.....................................betül vera... ...........................................mucize

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009...................................Ömer Kaan.............................................. Azo

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

cocostarcım oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllar yaşayın inşallah beraber bizim meşhuur bir listemiz var senin de ekledim listeye ama oğlunun adını bilmediğim için yazamadım canım

cocostarcığım oğlunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere sağlıkla mutlulukla

yasmin çok güzel resimleriniz
özellikle de öpücük herşeye bedel zaten

cocostar senin de bebişinin doğum günü kutlu olsun
daha nice yaşlarını görün inşallah

cocostar oğlunun doğum günü kutlu olsun...
dilekcim evet o ben değilim..
beyazım meleğim sölemiş zaten:)

cocostar oğlunun doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu yıllara
Bu arada eşiminde bugün doğum günü onunda doğum günü kutlu olsun :)

yarın haftasonu olduğundan ve büyük bir ihtimalle nete giremiyeceğimden şimdiden mucizenin prensesi betül vera kuzuşumun doğum gününü kutluyorum..nice güzel mutlu yıllara:))))sağlıklı sıhhatli inşallah:)))

cocostarcığım oğlunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere sağlıkla mutlulukla

yasmin çok güzel resimleriniz
özellikle de öpücük herşeye bedel zaten

cocostar senin de bebişinin doğum günü kutlu olsun
daha nice yaşlarını görün inşallah

cocostar oğlunun doğum günü kutlu olsun...
dilekcim evet o ben değilim..
beyazım meleğim sölemiş zaten:)

cocostar oğlunun doğum günü kutlu olsun ..nice yıllara canım..

cocostar oğlunun doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu yıllara
Bu arada eşiminde bugün doğum günü onunda doğum günü kutlu olsun :)

cocostar yakışıklı oğluşunun doğum günü kutlu olsun...nice güzel yıllara:))

oğlunun doğumgününü kutlarım cocostar..

Cocostar dünyalar tatlısı yavrunun doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu yıllara...

hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum
bu mutlu gnümüzde bizi yalnız bırakmadınız teşekkürler kızlar
bu arada oğlumun adı Hamza canlarım
aralık annesi olmayı beklerken kasım annesi oldum ben

seyracım eşinin doğum günü de kutlu olsun canım
nice mutlu yıllarınız olsun