Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..
doğum günlerini kutlarım, zemuszemushihoyyytzemuszemushihoyyyt iyiki doğmuşsunuz bıdıklar ve iyiki kasımda doğmuşsunuz, sizi ve annelerinizi tanıma fırsatı verdiniz bize
veee bugün 19 kasımmm aynı gün doğup aynı ismi taşıyan iki yakışıklımız var
andişim kayıp kardeşim :)) yakışıklı batuşumun doğum günü kutlu olsun
vee
çitosumm her zaman diyorum keşke istanbulda veya daha yakında olsan diye bir diğer batuşumun doğum günü kutlu olsun
yeni yaşınız tüm güzellikleri beraberinde getirsin yüzünüz gibi bahtınız şansınız hep açık olsun iyiki doğdunuz iyi ki güzel anneleriniz sizleri doğurmuş sizleri ve çocuklarınızı ben ve duru öpüyoruz kızlar ve biz de sizlerin sayesinde arkadaş olduk :))
lelalim saoll tatlı kardeşim , kasımda doğucak diye üzülürdüm hamileyken , akrep erkeği istemem derdim ama şu anda o kadar mutluyum ki kasımda doğduğuna , sizleri çok seviyorum , iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
doğum günlerini kutlarım, zemuszemushihoyyytzemuszemushihoyyyt iyiki doğmuşsunuz bıdıklar ve iyiki kasımda doğmuşsunuz, sizi ve annelerinizi tanıma fırsatı verdiniz bize
aaaa ne guzel bugun adasların dogum gunu neselı andısımın kendıne guvenen tarz sahıbı yakısıklı oglu batu cıtosumuzun gızemlı ve karızmatık oglu batu ve sebnemın cıcı kızı pelın
aaaa ne guzel bugun adasların dogum gunu neselı andısımın kendıne guvenen tarz sahıbı yakısıklı oglu batu cıtosumuzun gızemlı ve karızmatık oglu batu ve sebnemın cıcı kızı pelın
Evet bugün kasımın 2 batusunun doğum günü , 19 kasım 2008 de 2 tane batuhan dünyaya geldi , oğlumun adaşı çitosumun oğlu Batuhan’ın da doğumgünü kutlu olsun , nice mutlu senelere , upuzun sağlıklı ömürleri olsun...
Andinacım memeci oğlun Batuşun doğum gününü kutluyorum.Babası da dahil sevdikleriyle çok sağlıklı ve upuzun bir ömür diliyorum.ıyi ki doğmuş tontişim.
Veee kankam Çitosum senin o güzel yavrunun da doğum günü olsun.Bir dahaki doğum gününü beraber kutlamamızı diliyorum.Yavrunla çok güzel, sağlıklı ve uzun nice mutlu yıllara...
Şebnem seninde pıtırcığın Pelinin doğum günü kutlu olsun.Büyüdüğünde fıstık gibi, çok sağlıklı ve mutlu cici bir genç kız olsun.Nice mutlu yıllara...
andinamın cool oğluşu batuhanın çitocusumuz yakışıklı oğlı batuhanın ve şebnem08in güzel prensesi pelin in doğum günleri kutlu olsun..nice nice uzun sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim..
andinacım yakışıklın batunun doğum gününü kutlarız oğlum ve ben..ailece hep mutlu mesud yaşayacağınız uzuun bir ömür dileriz..çitosun yakışıklısı batunun da doğum günü kutlu olsun..nice mutlu yıllar yaşasın:) şebnem prensesin pelinin doğum gününü kutlarım:)
1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife
2 kasım 2009 3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83 3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks 4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k
5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l 5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek 5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek
6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira
7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem 7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne
8 kasım 2009
9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen
12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel 12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r
13kasım 2009
14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi 14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e 14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna 14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin 14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios 14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81 14 kasım 2009................................Oğuz Emre....... .............................dilekgoksuzoglu
15kasım 2009.....................................Bengisu.. .........................................elmalıtur ta
27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4
28kasım 2009
30kasım 2009
1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77
bugünde 3 güzel meleğimizin doğum günü canım arkadaşım Andinamın tatlı oğlu Batuhan, canım çitosumun tatlı oğlu diğer batuhan ve bir prenses şebnemin kızı pelinciğimizin doğun günlerini kutluyorum iyiki doğmuşsunuz ve iyiki burdasınız
Bu doğum günü pastamız.Icırım verdi siparişi.Ben başarılı buldum:))
Bu sade masamız.Ancak bu kadarını yapabildim( http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs080.snc3/14754_105040919508153_ 100000067372381_144893_2769970_n.jpg
19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22 19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos 19 Kasım 2009....................................Pelin..... ............................................sebnem andinanın batuşunun çitosun batuşunun ve sebnemin pelinini doğum günleri kutlu olsun.kızlar iyiki doğurmuşunuz bu böcükleri.sizi çok seviyoruz mutlu mutlt nice senelere