2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

ecemim; yücelin doğumgünnünü oğlum ve ben gönülden kutlarız..

allah sağlıkla hayırla mutlulukla yaşatsın:)

ecemim kocaman adam olan oğluşun yücelin doğum günü kutlu olsun tatlım
daha nice yaşlarını görün inşallah

TARİH............................................. BEBEKLERİMİZ...................................İSİ MLERİMİZ

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81
14 kasım 2009................................Oğuz Emre....... .............................dilekgoksuzoglu

15kasım 2009.....................................Bengisu.. .........................................elmalıtur ta

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos
19 Kasım 2009....................................Pelin..... ............................................sebnem-08

20kasım 2009

21kasım 2009.....................................betül vera... ...........................................mucize

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009...................................Ömer Kaan.............................................. Azo

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

dilecim oğuz emremizin de ismini yazdım nihayet
vee bugünün meleği yücel beyimiz canım iyiki doğdun bebeğim iyiki anneni bizlerle tanıştırdın, annen senin gibi bir oğlu olduğu için çok şanslı ve sende onun gibi hamarat bir anneye sahip olduğun için çok şanslısın opuyorumnanaktan

farkında mısınız kızlar kırmızılar ne kadar çoğazldı büyük kısmını geride bıraktık yani kasım bitiyor

beyazmelek 25 kasim bos kalmis mustafamin yeri eklersen sevinirim

evet elma sekeri cok güzel olur birde burda elmayi cukulataya batirip sonra renkli sekerlere batiriyorlar cocuklarin cok hosuna gidiyor elma sekeri satilan her yerde mutlaka cukulatalida var

Ecemim tatliş oğlun Yücelin doğum gününü kutluyorum.Bahtı da yüzü kadar güzel olsun inşallah.Nice mutlu yıllara canım..

ecemim yücelciğin ilk yaşı kutlu olsun canım nixe senelereee
güliz sizde ana kız süpersiniz bende ilk kez eylülü elbiseyle gördüm çok tatlı olmuş çooook şeker ilk yaşı kutlu olsun nice senelereeee

yücel beyimizin doğum günü kutlu olsun..
sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inşallah..

ecemim yakışıklı oğlun yücel beyin doğum günü kutlu olsun..Nice güzel yıllara..sağlıklı sıhhatli inşallah:))

ya ben son olarak elmaları taktığınız çubukları nereden aldığınızıda sorcaktım

canım ben tansaştan aldımm..adana kebab çubuğu diye satılıyordu..biraz uzundu ben kırdım uçlarındann.

teşkler lavinyam..evet ilk defa giydik elbisemizi..alışık olmadığı için çok çekiştirdi ama sononda alıştı..kaydirigubbakcemile

ecemim yakışıklı yücelimizin doğum günü kutlu olsun..nice nice yıllara canımm:asigim:

14 kasım 2009................................Oğuz Emre....... .............................dilekgoksuzoglu

15kasım 2009.....................................Bengisu.. .........................................elmalıtur ta

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos
19 Kasım 2009....................................Pelin..... ............................................sebnem-08
tüm bebişlerin doğum günlerini kutluyorum nice mutlu yıllara....

Canlarım hepınıze Çok teŞekkÜr ederım allah tÜm bebıŞlere saĞlıklı uzun ÖmÜrler versın Çok teŞekkÜr ederım ıyıkı varsınız

ecemim yakışıklı oğlun yücel beyin doğum günü kutlu olsun..Nice güzel yıllara..sağlıklı sıhhatli inşallah:))

yücel beyimizin doğum günü kutlu olsun..
sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inşallah..

ecemim; yücelin doğumgünnünü oğlum ve ben gönülden kutlarız..

allah sağlıkla hayırla mutlulukla yaşatsın:)

ecemım yakısıklı oglusunun dogum gununu kutlarız canım
nıce mutlu yıllar...

Ecemim daha nice senelerini birlikte mutlu mesut kutlasınız inşallah doğum gününüz kutlu olsun

ecemim oğlunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere

ecemim kocaman adam olan oğluşun yücelin doğum günü kutlu olsun tatlım
daha nice yaşlarını görün inşallah

Ecemim tatliş oğlun Yücelin doğum gününü kutluyorum.Bahtı da yüzü kadar güzel olsun inşallah.Nice mutlu yıllara canım..

ecemim nice mutlu seneler , sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun yücelimizin..

ecemim yakışıklı yücelimin doğum gününü kutarım, nice mutlu senelere zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMa.s.a.s.a.s.:1hug:

birkaç gündür yoktum ,doğum gününü kutlayan bütün bebişleri ve annleri öpüyorum ..
hepinize mutlu yıllar ..

veee bugün 19 kasımmm
aynı gün doğup aynı ismi taşıyan iki yakışıklımız var

andişim kayıp kardeşim :)) yakışıklı batuşumun doğum günü kutlu olsun

vee

çitosumm
her zaman diyorum keşke istanbulda veya daha yakında olsan diye
bir diğer batuşumun doğum günü kutlu olsun

yeni yaşınız tüm güzellikleri beraberinde getirsin
yüzünüz gibi bahtınız şansınız hep açık olsun
iyiki doğdunuz iyi ki güzel anneleriniz sizleri doğurmuş
sizleri ve çocuklarınızı ben ve duru öpüyoruz kızlar
ve biz de sizlerin sayesinde arkadaş olduk :))