Denizannem saolllll , düşünmen teklif etmen yeter bitanem... aldım şeker hamurunu , 1 şeklinde kalıbı da aldım , Cuma günü yapmaya çalışıcam , hayatımda ilk defa kurabiye yapıcam inşallah becerebilirim.. ama yardıma gelmek istersen itiraz etmem : ))
ay andinacım ya benim süt izinleri bittiii
artık cumaları da çalısıyorum yaa
hafta daha da uzadı resmen
sağol piroşum,
andinacım bende öğleden sonra gidicem zaten, anaokulunda işim uzamazsa gelirim canım:)
lelalcim bende perşembe yarım gün çalışıyordum nöbet koyarlar akşama kadar olur, tabi inşallah boş günüme değilde perşembeye verirler
remedios fotolar sen ve minik kuzun harikasını en kötü gününüzböle olsun daha nice senlere
bizi beğenen ve gönülden tebrik eden aradaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim Allah o günlerde yaşadığımız mutluluğu he günümüzde yaşatsın inş.
Biz de 1 yaşına giren bebekler kervanına katıldık dün :) Yalnız bizimki tamamen hazır bir doğumgünü oldu. Misafir gibi gittik, hediyeleri aldık geldik :) Doğomgünü kutlaması yaptığımız yer dıişarıdan yiyecek kabul etmiyordu, 1 yaş kurabiyeleri yapamadan kaldı. Seneye 2 yaş kurabiyeleri yaparım inşallah.
Bun da doğumgünü karemiz...
[img=http://img21.imageshack.us/img21/8356/dsc06796b.th.jpg]