2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

elimde mavi hamurum var andinacım ama kalıbım yok bir şeklinde kalıp gönderirseniz yada kalpli istersen bende yapabilirim:)

lavişim sanada yapardım ama oraya kadar gidene kadar bozulur canım yaa

Denizannem saolllll , düşünmen teklif etmen yeter bitanem... aldım şeker hamurunu , 1 şeklinde kalıbı da aldım , Cuma günü yapmaya çalışıcam , hayatımda ilk defa kurabiye yapıcam inşallah becerebilirim.. ama yardıma gelmek istersen itiraz etmem : ))

hadi yaa cuma günü diyorsun, cuma günü karşıda olacam denetim için, çapaya yakın bir yere, size çok ters değilse gelirim valla

kızlar hepinize bayıldım çok güzel çıkmışsınız hepiniz
zeynacım ailecek çok güzel görünüyorsunuz allah mutluluğunuzu bozmasın
lelalcim pasta masa herşey süper duru ve sende çok güzelsiniz
remediosçum yağız a bayıldım bu ne yakışıklılık böyle maşallahh,sende çok güzel olmuşsun cnm çok şıksın

Ay tatlım gel ne güzel olur , çoook sevinirim , benim ev bakırköyde çok uzak değil çapaya , sabahtan batuyu doktora götürücem sonra da kurabiye malzemelerini , içecekleri falan alıp dönücem eve , öğleden sonra evdeyim yani kurabiye yapımına beklerim : )))

denizannem ilke nin fotoğraflarına da baktım çok tatlı olmuş maşallah
pastanızda çok güzel emeğine sağlık cnm

ay andinacım ya benim süt izinleri bittiii
artık cumaları da çalısıyorum yaa
hafta daha da uzadı resmen

sağol piroşum,
andinacım bende öğleden sonra gidicem zaten, anaokulunda işim uzamazsa gelirim canım:)
lelalcim bende perşembe yarım gün çalışıyordum nöbet koyarlar akşama kadar olur, tabi inşallah boş günüme değilde perşembeye verirler

remedios fotolar sen ve minik kuzun harikasını en kötü gününüzböle olsun daha nice senlere

bizi beğenen ve gönülden tebrik eden aradaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim Allah o günlerde yaşadığımız mutluluğu he günümüzde yaşatsın inş.

ay andinacım ya benim süt izinleri bittiii
artık cumaları da çalısıyorum yaa
hafta daha da uzadı resmen

bende son süt iznimi bu cuma kullanacağım , çok sinir bozucu bir durum

denizannem beklerim , sana özelden cep numaramı yazıyorum , ararsın..

denizannem çok düşüncelsin canımın içi magnetlerin ezikliğini atamadım daha çok sağol canım söylemen yeterr

zeynam çok sağol canım sizin de en kötü gününüz böyle olsunopuyorumnanaktan

andinacım bende yazdım canım, cuma fırsat bulursam mutlaka arayacam,

lavişim aşkolsun canım ya ne demek öyle, elimizden gelen bişii ayrıca sen orada bulamıyorsun, tabiki destekleyecez

Biz de 1 yaşına giren bebekler kervanına katıldık dün :) Yalnız bizimki tamamen hazır bir doğumgünü oldu. Misafir gibi gittik, hediyeleri aldık geldik :) Doğomgünü kutlaması yaptığımız yer dıişarıdan yiyecek kabul etmiyordu, 1 yaş kurabiyeleri yapamadan kaldı. Seneye 2 yaş kurabiyeleri yaparım inşallah.

Son düzenleme:

Canım çok güzel bi resim.Herşeye rağmen, kaynanaya rağmen Allah mutluluğunuzu daim etsin.Yavruna da sağlıklı, mutlu ve sizinle beraber nice mutlu yıllar diliyorum.Doğum günü kutlu olsun...

elmalı kuzuşuna nice mutlu yıllara..allah mutluluğunuzu daim etsin..gülen yüzünüz bir ömür boyu solmasın:)))

elmalıcım tekrar kutlu olsun bengisunun ilk yaşı nice senelere canımm
bu arada yılbaşı çekilişi var kaçırma canım bu sefer yılbaşı topiğine bakabilirsin