2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

estelciğim yollarım elbiseyi canım tabi kanımız birazcık siyah beyaz akıyor onun da renk seçiminde etkisi varzemuszemus

:))) hmm ailece fansınız siiz..

bizde sarı lacivert mi giyinsek ne..pekte şık olur ya:))

ya ben bu topicde kime ne yazacağımı şaşırıyorum tüm anneler ve bebişleri öyle güzel kii
lelalcim duru ve sen çok güzelsiniz canım en kötü gününüz böyle olsun

remedios sizde çok güzelsiniz yağız çookk acayip yakışıklı bir çocuk yaaa aslında benim kızımın kerti vardı sedanın oğlu arda ama o gelemiyor buralara yağzı benim damadım olabilir mi çooook yakışıklı annesi:))
tüm bebişlerimizin ilk yaş günü tekrar kutlu olsun hepiniz çok seviyorum umarım bu dostluğumuz hiç bitmezz

Lelalim valla kociş de kanmıştı biliyo musun ? nerde oturuyorlar dedi , dedim bir deniz otobüsü mesafesinde kadıköyde , hani kadıköy sonrası minibüs yolculuğundahsetmedim iyi yakınmış demişti neysem artık bi dahaki sene inşallah : )))

lavişş çok ayıp
bir kertin var bak söleris sedaya
o kertim var diye hiç bir kıza yan gözle bakmadı valla

lavişş çok ayıp
bir kertin var bak söleris sedaya
o kertim var diye hiç bir kıza yan gözle bakmadı valla

lelalcim canım ne yapayım ya benim kız beklemekten sıkıldı aylardır uğramıyorlarr foruma:kedi:
yağız da pek yakışıklı ne yapayım ben çok beğendimopuyorumnanaktan

kızlar ya yağmurun pastasına karar veremiyorum buradaki pastahaneci şeker hamurunun pastanın lezzetini bozduğunu söyledi doğru mu yaa? bide benim için ilk kez şeker hamuru pasta yapacaklar ya güzel olmazsa acaba normal mi yaptırsam pastayı remediosun ki gibi ?

laviş bence şeker hamuru ile daha önce iş yapmamış kişiye şeker hamuru ile oynatma
bu sefer daha kötü bişey çıkabilir ortaya
o yüzden bence remediosun pastası çok güzeldi
sen de öle bişey yaptırabilirsin tatlım .

ayrıca kerttin bi kere kızını
olmas artık basşaksına yan gözle bakmak :))

Canım ben şeker hamurunu seviyorum bence tadını bozmuyo ama remediosunki de güzeldi , ben tercihimi şeker hamurundan yana kullanıyorum..

lelalcim ya bilmiyorum ki offf:KK43: güzel olsun istiyorum küçük yerde yaşamanın sıkıntıları da bu işte 3 pastahane var sadeceeeeee

Bu arada lelalim senin elbisen de süpermiş , ulen kokoş hatunlar sizin yüzünüzden gidip yeni elbise alacam yaaaa , acaba benim kurabiyeleri de senm mi yapsan pek güsel görünüyolar kaydirigubbakcemile3

aa ilk attın sabah maılı bende cevapladım
junklarına bak kesın yıne oraya attı maılımı
ama sonrasında ıkıncıyı attıysan gelen gıden yok :)

ayrıca gelme olayına gelince üzme kendini her işte bir hayır vardır tatlım
batu iyi olsun da sen yine gelirsin bana hem de araba da olur o zamana daha rahat gelirsin canım benim

aman yine spame düştün herhalde offff sinir oluyorum bankanın bu mail olayına : (((

kokoşluk ruhumuzda var güselim eminim sen de öle olucan biliom seni
ayrıca kurabiye konusuna gelince aklıma gelmedi desem yalan olur hani kurabiye yapmak
ama benimkilerle yapsam çok erken olucaktı
elimde mavili hamur da yok :KK43:
ah sen bana bir yakın olacaktın var ya

lelal kurabiyeleri yaptıktan sonra mı şeker hamurunu üstüne yapıştıryorsun canım?biraz saçmalamış olabilirim şeker hamurunu pastahaneden sipariş ederim canım

ay lelalim keşke yakın olsaydıkkk , neler yapardık beraber neler :jeyyar:

cuma günü yapıcam kurabiyeleri beklerim tatlım yardıma hihoyyyt

lavinyacım şeker hamurunu kurabiyeler soğuduktan sonra yapıştırıyorsun balla

aman baktım netten de ben bu kadar becerikli değilim:KK43:
anneme başka türlü kurabiye yaptırırımmm

remedis çok tatlı çıkmışsınız canım..çok güzel bi aile tablosu allah mutluluğunuzu daim etsin canım..yağızda ayrı bi yakışıklı yalnız..