2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

çok keyifliydi minikçim çok içime sindi:)
hoşgeldin konuşması yaparken, hele hele babamın yaptığı duada inanılmaz duygulandım..

gülizin güzel prensesi eylül nice senelere güzel kızım ailenle güel sağlıklı günler geçirmen dileğiyle...

estelcım onemlı olan ıcıne sınmesı zaten canım
herseyın yolunda ıstedıgı gıbı gıttgını bılmek ınsan yorulsada kırk gun kırk gece kutlama kuvvetı verıyor
babanın da agzıne yuregıne saglık

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos

20kasım 2009

21kasım 2009.....................................xxxxxx..............................................mucize

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

yettim denizannem hemen reklendirdim tablomuzu

gülizim canımın içi tatlı kızım Eylül'ün doğum gününü kutluyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah

mucizecim seni de ekledik ama bebeğinin ismini bilmiyoruz onu da yazarsan seviniriz

elmalıcım ve remediosum ve de lelalim herşey süper görünüyor

Gülizim güzel kızımız Eylülün doğum günü kutlu olsun.Sevdikleriyle uzun, mutlu ve sağlıklı yıllar yaşasın. Öpüyorum yavruşu...

gülizciğim güzeller güzeli eylül prensesimizin doğum günü kutlu olsunnnnna.s.

gülizcim eylülün doğum gününü ktlarım..
ailece sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam dilerim..

gulızgul guzel kızının dogum gununu kutlarım canım
estelcım kutlamanız nasıl gectı

gülizin güzel prensesi eylül nice senelere güzel kızım ailenle güel sağlıklı günler geçirmen dileğiyle...

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

çok teşekkür canlarım..allahım hepimizin bebişlerine uzun ömür versin..acılarını göstermesin..ben bugün çok duygusalım..daha bu sıralar doğurmamıştım tam olarak 11:45 ti aşkımı görme saatimmm

gülizimmmm canım eylülümün doğum günü kutlu olsun , en kötü günü böyle olsun , etrafında hep bizim gibi sevenleri olsun , annesi kadar tatlı olsun , upuzun mutluluklarda dolu bir ömrü olsun.. öp benim için nanaklarından onu olur mu?

remediosum konu ile alakasız ama yüzyıllık yanlızlık benimde en sevdiğim romandır ama remedios çağrışım yapmamıştı bana , uzun zamandır okumuyodum bu aralar yine okuma vaktim gelmiş romanı :kedi:

elmalıcım kutlarken listeyede ekleyim diyordum çıkmış aklımdan, liste sorumlusu arkadaşım beyazmelek, ben onun gibi renkli falan yapamıyorum, (deniz kucağımdada:) meleğim halleder:)

öpüyorum sizi, ayrıca fotolarda harikasınız ailecek maşallah size

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos
19 Kasım 2009....................................Pelin.................................................sebnem-08

20kasım 2009

21kasım 2009.....................................xxxxxx... ...........................................mucize

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

Ben de ekledim kuzumuuuu...19 Kasımı da üçledik..

yüzyıllık yalnızlık benimde sevdiğim romanlardandır, şimdide anlatmak için yaşamak kitabını okuyacam yazarın:)

2 kasım 2009

8 kasım 2009

10kasım 2009

13kasım 2009

15kasım 2009.....................................Bengisu...........................................elmalıturta

16kasım 2009

19 Kasım 2009....................................Pelin.................................................sebnem-08

20kasım 2009

21kasım 2009.....................................xxxxxx... ...........................................mucize

22kasım 2009

25kasım 2009

26kasım 2009

28kasım 2009

30kasım 2009

son hali siyah olunca ekledim bebgişi, beyazmelek bi renklendiriver canım sana zahmet

öncelikle deniz annemin tarifiyle gelen çocuklara hediye olarak hazırlamış olduğum elma şekerlerim

şeker hamurundan yapmış olduğum kuarabiyelerim..

hediye şeker sepetimiz

pastamız.

herşey çok güzel olmuş tatlım ama siz yoksunuz güzel kızımızında resmini koyuver 1 yaşında eylül nasıl duruyor fotoda :) sanırım sizim doğum günü bugün iyiki doğdun eylül iyiki annenle babanın mutluluk kaynağı oldun bizde hem seni hem anneni tanımış olduk bu sayede daha nice güzel gülücüklere

Gülizim bunların hepsini sen mi yaptın?Bak sen yaptıysan gidip atacam kendimi biyerlerden.Çok hamaratsın:)))Herşey mükemmel olmuş tatlım.Tekrar doğum gününüz kutlu olsun.En kötü gününüz böyle olsun.Senin resimleri de bekliyoruz hııı:)))

Gülizim çok hoş görünüyosunuz.Sen doğum yapmadın mı hiç canım.Çok fit duruyosun.Bugün öğle çayında gofret yemeyecem senin yüzünden:)))Allah mutluluğunuzu daim etsin.Yavrunuzlar nice mutlu yıllar...

canım çok teşekkürler..tbi öperim nanaklarından senin içinnn:))kaydirigubbakcemile5

teşekkürler kirikitosumm:asigim:
gülizciğim çok şık olmuş hazırlıklarınız pastanız da çok güzel pembiş pembiş

canım teşekkür ederim.bizim buralardada şeker hamurundan yapmıyorlarmışş..bizde buna razı olduk..ben daha janjanlı istiyodum ama..bu kadar geldi maleseff

teşekkürler canım pasta haricindekileri ben yaptım..daha bunların yanında ,menüde , börek, havuç tatlısı ve hazır muflinler varya ondan vardı.. ama eminimki sen benden daha hamaratsındır canım..opuyorumnanaktan

çok tşk ederim yasminim.canımcın fazlalık olan yerleri gördüğün gibi hep saklamışım..bi göstersem..kaçarsınnnmafoldumben