2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

doğum günümüzü kutlayan bütün anneleri ve bebişleri kocaman öpüyoruzopuyorumnanaktan

zeynacığım, lelalciğim fotoğraflarınız harika

yasminciğim bi karmaşa bi telaş nasıl geçti anlayamadım
fotoğrafları ayarlamaya çalışıyorum az sonraaaa

sizin nasıl geçti

yasminciğim bi karmaşa bi telaş nasıl geçti anlayamadım
fotoğrafları ayarlamaya çalışıyorum az sonraaaa

sizin nasıl geçti

İyiydi ama istediğim gibi değildi.Cumartesi günü yaptım mikramları.Patlıcanlı börek, ıspanaklı börek, ağlayan kek, patates salatası ve Anıl yanımdaydı.Öğleden sonra babaannesine gönderdim de biraz daha hızlandırdım çalışmaları.Resimlerin büyük bölümü kardeşimde.Ben yarın yükleyebilirim sanırım.Bekliyorum tontişin resimlerini.Doğum günü tekrar kutlu olsun...

yakışıklı prensler
İlke Deniz
Yiğit Efe
Yağız
Anıl ve
dünyalar güzeli prensesler
Duru Ceylin
Eylül
kuzucuklarım doğum gününüz kutlu olsun..Bir ömür boyu yüzünüzden gülümseme eksik olmasın..
allahım sizleri sevdiklerinize bağoşlasın..Nice mutlu yıllara:)))))))))))))

remedios fotolarınız çok güzel emeğine sağlık herşey harika görünüyor canım, yağıza tekrar mutlu yıllar,

yasmincim bizim fotolar İlke Deniz da, sizin resimleride bekliyorum

Canım remediosum harika görünüyorsunuz , pasta şeker hamurundan değil ama gayet güzel görünüyor bence : )))

Yağıza söyleyecek laf yok zaten , bu ne yakışıklılık , esmer güzeli bu çocuk çok canlar yakacak çooookkkk.. sende çok güzel olmuşsun , elbisene bayıldım , bende siyah-beyaz elbise giymeyi düşünüyodum seni de görünce kesin kararımı verdim : )) bende siyah-beyaz giyincem pek hoş durmuş...

Aile tablonuz da süper , yüzünüz hep böyle gülsün tatlım..

remedıos maasallah cok hos gorunuyorsunuz
seker hamuru olmasa bıle cok hos suslenmıs pastanız

Remediosum çok güzel fotolar.Donatmışsın valla...Yağız da süper görünüyo, siz de öyle.Bu arada sana benziyo değil mi?Tekrar yavrumun doğum günü kutlu olsun...

andişim ayakkabılarım da parlak mordu ama çıkmamış resimlerde
bir tanecik tam boy fotoğrafım var ama utandım koyamadım

ay ayakkabılar da süperdir , koy tam boy resmini de görelim tatlım..

yasminim ben yağızı babasına benzettim daha çok

hilalciğim, minik kalimerocuğum, yasminciğim, andinam çok sağolun

yasminciğim kuzum bana benziyor değil miopuyorumnanaktan

deniz annem ilke denizin fotoğraflarına baktım ailecek çok güzelsiniz maşallah
iyiki ilkenin saçlarını kestirmemişsiniz çok yakışıklı olmuş brad pitt'im benim

çok teşekkür ederis kızlar
andinacım valla neler kaçırdın neler diyorumm :)))
ama olsun tatlım kalbimiz bir biliyorum ben seni .

remedioscum sizde çok güsel hazırlanmışsınız
herşey özellikle de siz çok güzel gözüküyorsunuz.
yağıza söyleyecek sözüm yok zaten esmer güzelim benim .

sağolun kızlar, benim hazırlıklar hafif kaldı sizinkilerin yanında misafir gelmeyecekti, ama son anda haber verince giliyoruz diye, ne masamı ne kendimi hazırlayamadım, aman sağlık olsun oğlum çok eğlendi

remedioscum saçlarını çok seviyorumda işte gözüne geliyor diye kestirmek istiyordum, bir fotoda pembe taç var nasıl ama kız güzeli gibi olmuşmu ben bayıldım o halinezemuszemusopuyorumnanaktan

Denizannem az önce baktım fotolara.Çok hoş çıkmışsınız.Yorum da yaptım.ılke yi çok öpüyorum.Nice sağlıklı mutlu yıllara...

remedios fotolar süper..

elbisene bitttiiiiiiimm..işin bittiyse bana gönderebilirsin :))))))

ikramlar herşey süper duruyor canm..

son dk. süprizleri beni delirtir ama pasta gayet güzel duruyor..

ama ben zaten pastanın üstündeki şeker hamurunu asla yemem kii ondan zararı olmaz heralde di mi?

ayrıca lelal sizinde fotolarınız çook güzel ne güzel hazırlıklar yapmışsın öyle..
herşeye bayıldım..

özellikle herkesin aile tablosu çooook güzel duruyor