2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

pastamız

misafirlerimize dağıttığımız kokoş 1 kurabiyelerimiz

magnet çerçevelerimiz

kapı süsümüz

vee işte biz :)

Son düzenleme:
bizim programda son yarım saat içinde annem sayesinde değişiklik oldu.
normalde ben evde yapmayacaktım doğumgününü
ancak katılımcı sayısının azlıgı ve havanın da serin olması sebebiyle annem torununa kıyamadı ve eve çevirdi organizasyonu :))
tabi ben o evi nasıl temizledim nasıl ev hazırlandı hatırlamıyorum bile ..bir ara evde terör estiriyordum :))
ama herşey çok güzel geçti tam gönlüme göre bir doğum günü yaşadık ..
inşallah Duru cuğumun şansı da bahtıda hep böle güzel olur .

çok teşekkür ederim denizannem
bende bir yandan ilke denizin sitesine bakıyordum
herşey çok güzel gözüküyor
özellikle de pasta çok güzel olmuş hemde el emeği göz nuru

duruya ayrı hasta oldum belirtmeden geçemeyeceğim:) maşallah kızıma

teşekkür ederim tatlım
ama o gün çok sersemledi kuzu
öğle uykusunun saatini atladı bu sefer pasta için bekletelim dedik çocuk iyice sersem oldu pastayı keser kesmez onu biraz yatırdım da sonrasında keyfi yerine geldi cimcimenin :)

çok teşekkür ederim denizannem
bende bir yandan ilke denizin sitesine bakıyordum
herşey çok güzel gözüküyor
özellikle de pasta çok güzel olmuş hemde el emeği göz nuru
aslında istediğim gibi değildi ama olsun,

pastanın üzerindeki simitle yüzen ilke figürüne dikkat çekmek isterim

oy kuzum benimmm, kıyama duruma, neyseki keyfi yerine gelmiş:)
bizdede ben dağıldım, misafirler son ana kadar kesin geleceklerini söylememişlerdi, bende rahat davrandım, doğru düzgün giyinip makyaj bile yapamadım, ama ilke çok mutluydu, bütün gece ortalıkta kahkalarla koşturdu, (acısı gece çıktı tabi)

canım eylülüm o senin güzel görmen güzel gözlerindendir
sağol lelalcim sizin her şey süper gözüküyor valla bileydim bende pastayı kapar koşar gelirdim size arada kaynardık bize bende kapı süsü burda çok aradım ama bulamadım kısmet değilmiş emeğine sağlık yeni yaşınız kutlu olsun canım duruyu öp kocaman

denizanası benim ilk dikkatimi çeken de o simidin içindeki çocuk figürü olmuştu :))

ah zeynacım ya gelseydin keşkem
valla o kadar hazırlık yaptık ama olsun
yine sayımız azdı dememe bakma yine evde 30 kişiydik :))

bütün resimlere bayıldım harikasınız hazırlıklar ve sizler süper gözüküyorsunuz en kötü gününüz böyle olsun inş

vallahi lelalcim bişey söyliyimmi öncelikle bir obez gönüllüsü olarak masadakilerden yemek için neler vermezdim ,çok güzel görünüyorlar yaa,hele o biber dolmaları offff ..
pasta harika ,hazırlıklar süper ,1 kurabiyelerinize bayıldım ..

gelelim size ,bu güzel aile tablosu ömür boyu hep gülsün ,nice mutlu yıllar görsün ,duru fıstık gibi olmuş sende maşşallah yanii..harikasınız ..

hepinize çok teşekkür ederiz kızlar
gerçekten mmfcim en kötü günümüz böle olsun

eylülcüm sen gel bana bak ben sana daha neler hazırlarım tatlım.

lelal herşey çok güzel gözüküyor en kötü gününüz böyle olsun canım nice senelereee

dogum günleri olmuş bitmiş bütün bebişlerin dogum günlerini kutluyorum.allah hayırlı sağlıklı tüm sevdikleriyle uzun ömurler nasip etsin kuzucuklara.ailelere de daha nice yaslarını görmek dileğiyle.butun kasım minikleri iyi ki doğmuşlar,bebişlerin herbiri ayrı güzel çıkmış resimlerde.allah nazarlardan korusun hepsini.

sabah sabah geldım ılk bu topıge bakıyorum

zeyna maasallah gulen yuzunuz hıc solmasın
harıka gorunuyorsunuz nıce yas gunlerı kularsınız ınsa allah

lelal cok berecıklı hatunsun vesselam
herseyden once masana bayıldım hatıka gorunuyor hersey
su kurabıyelerı yapamayan tek becerıksız benım sanırım
nıce mutlu yıllara canım

zeynam , oğlun , pastanız , hazırlıkların herşey süper görünüyor , aile tablonuza bayıldım , tüm yaşgünleriniz böyle olsun tatlım..süpersiniz..

lelalim ahhh ahhh diyorum neler kaçırmışım , tüm gün aklım sizdeydi zaten : (( herşey süper görünüyor , kurabiyeler , pasta , kapı , masa ama en güzeli de Duru prenses.. sizin aile tablonuza da bayıldım , en kötü gününüz böyle olsun tatlım..gerçekten bayıldım herşeye

elmalıcım nice mutlu senelere , güzel kızına ömür boyu mutluluklar dilerim hayatım..

Lelalim, Zeynam fotolar çok güzel.

Lelalim sen ne masa hazırlamışsın yaw, harika olmuş.Ya içten gelen bişi bu galiba.Saphiş, Sen ve adını saymadığım birkaç hatun siz ne kadar beceriklisiniz.Denizannem de öyle.Ben fotoları yayınlamasam mı:)))

Zeynam nasıl mutlu olduğun resimlerden o kadar belli ki.Mutluluğunun artarak çoğalmasını diliyorum ve bonusuma da tekrar mutlu yıllar diliyorum..