2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

fotoları nasıl açacağımı bilniyorum uğraştım ama beceremedim:KK43:
offf beceremedim

canım oğlunun doüum gününü kutluyorum
Allah nice yıllarda birlikte ömür boyu mutlu olmanızı nasip etsin
yavrularımızın her güzel anı bizi duygulandırıyor
anne olmak dünyanın en güzel şeyi
Allah'a çooooook şükür iyiki doğurmuşuz senin de dediğin gibi:emir_bebek:

sağol güzelim Rabbbim senin bebeğine de güzel ve uzun bir ömür versin ...

listeye bakmadan yazmıştım . ben çok sık takip edemiyorum 8 kasım boş kalmış o da ben ve oğlum oluyor ... sevgiler ...

bugün de benim ğlumun dığum günü ...
3 gün 3 gece kutladık ufak törenler sakin sesiz...
hayatımdaki en güzel şey oğlum ...
iyiki var iyiki doğurmuşum bebeğimi

aman Allah'ım maşallah maşallah bu sayfaya yeni göz atabildim ve prenslerle prenseslere hayran kaldım
Allah hepsine uzuuuuuuuuuun ömürler versin yüzlerini hep güldürsün hepsi de çok şeker olmuş
bizim doğum günümüzde çağan bebekle aaynı gündü 4 kasım
biraz foto ekleyeceğim geçte olsa

yarın ateş beyimize ve daha sonra doğum günü gelen tüm bebişlerimize nice yıllara şimdiden

arkadaşlar sizlerin de bebeklerinizin doğum günleri kutlu olsun iyiki doğurmuşsunuz bu kuzuları onlar bizim yaşam kaynağımız sevincimiz öpüyorum ikisini de

fatercim resmiler çok güzel çıkmış hele birinde küçük emrah gibi bakmış senin oğlan bayıldım kaydirigubbakcemile3

father ve tülay kuzularınızın doğum günlerini kutluyorum nice senelere..
banusu ve zehra şifanında doğım günü kutlu olsun iyiki doğdunuz bıdıklar...:))

fater, tülay bebişlerin doğum günlerini kutlarım,
fatercim çok güzel fotolarınız maşallah size:nazar::nazar

Son düzenleyen: Moderatör:
sdc10325f.jpg

kapının dışardan görünümü
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sdc10326g.jpg

kapının içerden görünümü

sdc10327v.jpg

kapıdan girince girişteki ve salondaki süslemelerimiz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sdc10329d.jpg

kızımın pastası

sdc10332y.jpg

diğer bir doğumgünü kızı ve kızı :KK70:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11436172245671589593466.jpg

canım ablamla
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sdc10340n.jpg

canım krikitosum ve prensim mertoyla
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11436172277146589593466.jpg

aşkım eşim ve herşeyim kızımla mum üflerken :) muma dikkat yalnız,çok ilginç bir mumdu o,1 şeklindekinin dışında çiçek olanı diyorum.önce kapalı bir laleydi,çakmakla yakınca önce büyükçe bir alev yaptı sonra yaprakları açıldı.yaprakların her birinde birer tane ince mum yanıyor vaziyette açıldı.ve dönmeye başladı.dönerken de happy birthday çalıyordu.süper oldu :) bunu hazırlıklar kısmına mı yazsaydım acaba fikir olsun diye :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sdc10333.jpg

ve tekrar doğumgünü kızı :KK70:

sdc10336m.jpg

sdc10337q.jpg

vee son olarak da açık büfemiz;

biz ayrıca akşam da bir kutlama yaptık aile ve akrabağlar arasında,onları koymadım artık,fazladan kalabalık yapmasın diye.2. pastayı da koymadım aynı sebeple.babamızın isteği üzerine galatasaraylı bir pasta yaptırmıştık ve üzerinde de kızımla ikimizin bir resmi vardı.herşey çok güzel oldu gerçekten,içime sindi :)

fatercim emirin doğumgünü kutlu olsun :) dairlgencim ateşimin atom karıncamın doğumgünü kutlu olsun,iyiki doğmuş yakışıklım benim :)

bu ne güzellikk saphişimmm

duru okyanus bir harika , bir içim su , buşuna dememişler izmirin kızları güzeldir diye yakacak ortalığı bu fıstıkkkkk :nazar:

sen de pek tatlısın şekercim , pastanıza ve süslemelerinize de bayıldım..

sanırım kk'da yeni bir çift de doğuyor duru okyanus&mert aşkı mı var yoksa bana mı öyle geldi :asigim:

canım doğumgününüzü tüm ömrünüz boyunca böyle güzel kutlarsınız dilerim ..

zehra şifa
banusu
duru okyanus
emir
tülay yuksel ve oglu
vee ateş

tum cıcı bebeklerımızın ılk dogum gunlerını kutlarım
hafta sonu gıremedıgımden bırıkmıstı kusura bakmayın

Saphiracım doğum gününüz kutlu olsun.Daha nice nice yıllara hep birlikte inşallah.Allah sizi nazarlardan korusun.Çok güzel olmuşsunuz anne kız.Maşallah üçünüzede.

Saphiracım fotolar çok güzel.Herşey mükemmel olmuş.Bardaklar özellikle çok hoşuma gitti.Pasta da güzelmiş.Umarım Duru okyanusun kaderi hepsinden daha güzel olur.Nice mutlu yıllara...

Eylülcüm size de maşallah.Melis Ece de prenses olmuş.Siz de bizim gibi çocuk yönünden bayağı iyisiniz.Allah bağışlasın..Melis Ecenin de doğum günü kutlu olsun, hergeçen yıl mutluluğu artarak çoğalsın yavrumun...

Elifdemcim Zehra Şifanın resimleri yok ama umarım çok tatlı olmuştur.Doğum günü kutlu olsun tontişin.En yakın zamanda fotoları bekliyoruz..

Veee Julim, her anne gibi sen de ne sıkıntılar çektin.Bizzat konuştuğum ve ben de yaşadığım için çok iyi biliyorum.Zaman geçiyor demek ki, bebişlerimiz 1 yaşına geldi.Banusumun da doğum günü kutlu olsun.O güzel yüzü hiç solmasın.Öpüyorum güzel gözlerinden...

safişş başta sen ve Oki olmak üzere herşey süper gözüküyor
anneli kızlı siz , süslemeleriniz hazırlıklarınız
özellikle de Oki ye bayıldım
nazlı kuzu çok güsel çıkmış

ayrıca Andinaya katılıyorum
havasından mıdır suyundan mı bilemiyorum ama ızmirin kızlarında var bir hikmet

saphiracım kızına bayıldım masallah bie içim su çok güzelmiş sanada çok benziyo nice mutlu yıllara cnm kapı süslemenizde çok hoş olmuş