- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda benim aldığım eklemeye söz verdiğim elbise :kedi: beyaz olduğu için çok belli değil üstü beyaz küpür gül dolu zemuszemus
Buda benim aldığım eklemeye söz verdiğim elbise :kedi: beyaz olduğu için çok belli değil üstü beyaz küpür gül dolu zemuszemus
oyy oyyy maşallah maşallah nazar boncuğu taktınmı sen bakim düğünlere giderkene canımın içi çok tatlı olmuşsun
masallah masallah valla göbek show o bicim..Buda benim aldığım eklemeye söz verdiğim elbise :kedi: beyaz olduğu için çok belli değil üstü beyaz küpür gül dolu zemuszemus
ElifFatihEfuh canımmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zahmet verdim sana bide yaaaaa zemuszemus opuyorumnanaktan
ayyyyyy ablacım yaaaaaa yağmurumuzun melek annesi çok şık olmuşsun gerçekten çok yakışmış allahım nazarlardan korusun
hep siyahlarla ve spor kıyafetlerle görmeye alışmışız ama çok yakışmış güzel günlerde giyersin inş.
masallah masallah valla göbek show o bicim..
nazli cok güzel canim yaazemuszemus
ne zahmeti tatlim tas attimda kolum mu yoruldu alt tarafi iki dk ugrastim klavyenin tuslarina bastim
buda karakızımiz ve onun minik kizi DURU zemuszemuszemuszemus
25+4