- 6 Mart 2009
- 6.404
- 3
hızını alamadın galiba bacım defile yapıon bugün kaydirigubbakcemile3
hee yaaa aynı resmi eklemek olmazdı bacım
bende defile yapam dedim :roflol::roflol::roflol:
o kaaa cok ugrastımki anlatamam
oh rahatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hızını alamadın galiba bacım defile yapıon bugün kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
ahanda buda 25 hafta itibariyle kizim ve ben
biraz önce cektim disariya cikcam araya bi resim attirayimda öyle cikayim dedimzemuszemus
karazeytin, nehriver, cersu, ebisce, nazlı hepinizin göbüşler çook tatlı olmuş maşallah
nan nehriver ne seksi olmuşun beaaa
gıı zeytin yinemi açtın sen o göbüşü
cersuda göbik yok zatii
ebiscem çok şeker olmuşun
nazlıcığım havalı anne senin kız nası olur düşünemeyomm
cersu, nehiriver, ebisce, nazlı hepiniz çok şekersiniz maşşallah suphanallah hepinize
atladığım var mı yoktur inş. ne güzel büyütmüşsünüz bebikolaarı.
hee yaaa aynı resmi eklemek olmazdı bacım
bende defile yapam dedim :roflol::roflol::roflol:
o kaaa cok ugrastımki anlatamam
oh rahatladım
ne kokosu kiz disari cikicaktim ondan öyle ..normalde kemer kullanamiyorum artikkızlar maşallah ya julıetın göbe nerde yaww karıdakı fızıge ben beee :kedi: cok güzel cıkmıssınız kız elıf ne kokoşun nan öle kemer memer
maşallah maşallah manken gibisin kızz maşallah nazar değmesin kıçını kaşıı kaydirigubbakcemile3
resmin kb si minik tatlimay olmuyoya ekliyorum önizlemeden bakıyorum küçücük bi foto çıkıyo karşıma sinir oldum yaaaa
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Ya herkez bir afet Elifcim bune tatlık bune güzellik Maşallah canım sanada
ben o dediginden degilim sekerimkenya
nesli
elif
valla süper görünüyonuz.allah nazarlardan korusun canım hepinizi
sizler fazla kilo almayanlar grubuna giriyonuz sanırsam
tam kıvamındasınız maşallah maşallah
ahada kenyanın 26 haftalık göbüşü maşallahhh edaa bizde tutak gıı bak buda tutmuşş:roflol::roflol:
[/URL][/IMG]
ahanda buda 25 hafta itibariyle kizim ve ben
biraz önce cektim disariya cikcam araya bi resim attirayimda öyle cikayim dedimzemuszemus
[/URL][/IMG]
maş.canım yaaa büyümüş valla bıdık anam bi benimki miküççük kaldı aranızda:kedi:
allah nazarlardan korusun
Kenyaacım ya bayıldım tatlım Allaha emanet çok çok cici olmuşsun sende
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Ya herkez bir afet Elifcim bune tatlık bune güzellik Maşallah canım sanada
Neslim gelmiş hoşgelmişşş göbişide büyütmüş gelmiş Allaha emanet çok datlu olmuşsun sen yaaa
Asebam NSE bende sizlere teşekkür ederim kızlar.Hepimiz Allaha emanet sağlıkla atlatalım bugünlerimizi sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kenya
nesli
elif
valla süper görünüyonuz.allah nazarlardan korusun canım hepinizi
sizler fazla kilo almayanlar grubuna giriyonuz sanırsam
tam kıvamındasınız maşallah maşallah[/QUO
amin canımmm sağolasınnn zemuszemus
masallah canim.
burda biraz daha mi buyumus hemen.kaydirigubbakcemile3
Ayy ayyy Ben seni Yerimmm Maşallah canımaaa Durumada maşallah ne kaaa tatlı olmuşsunuz böyle yaaa Allaha emanet opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olmuş olmuş tıklayınca biz büyük halinide görüyoruzŞeniz
masallah canim.opuyorumnanaktan
olmus dadlum olmus
cok güzel masallah
göbişede bebişede
Ayy ayyy Ben seni Yerimmm Maşallah canımaaa Durumada maşallah ne kaaa tatlı olmuşsunuz böyle yaaa Allaha emanet opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olmuş olmuş tıklayınca biz büyük halinide görüyoruzŞeniz
masallah canim.opuyorumnanaktan
olmus dadlum olmus
cok güzel masallah
göbişede bebişede