yapma kııız benimki doğdu doğacaksa anacım sen doğurmayı unutmuşmu oluyosun :roflol::roflol:
hepimize hayırlısınla kucağımızda göstersin cnmm opuyorumnanaktan
hehe öle oluo bacım :roflol::roflol::roflol:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma kııız benimki doğdu doğacaksa anacım sen doğurmayı unutmuşmu oluyosun :roflol::roflol:
hepimize hayırlısınla kucağımızda göstersin cnmm opuyorumnanaktan
nazlıcığım, nehriver, annembirmelek, wannababy, elifsun, mureda hepiniz harika görünüyorsunuz
oyyy yerim ben o minikleri wannababay elbisende yakışmış cicim
güle güle giyin ama çok zıplamayın düğünlerde
mureda seninle benim göbişlerimiz aynı....
burdaki çıtır anne adaylarını görünce göbişimi içime çekesim geliyodu...
seni gördüm rahatladım kız...
:roflol::içelim: canlizi gördünmü cnm topice koydu odaa çok tatlı olmuş göbüşüü..
görmedim bakem
benden mi bahsedıyonuz :1ninca: napım buraya koyamıyom beceremıyorum anam
koş koş kız hele bırde sen bak benım koca göbüşümeevdelikafaduldenv
slm kasım anneleri benide aranıza alın bende sizin gibi kasım annesiyim beraber paylaşımlarda bulunalım okimi kızlar bende 19haftadayım tickerde göründüğü gibi şimdi kimse yok şimdilik kib
Zeytinn büyümüş tatlı bebişte göbişte maşallah canım ikinizede..Bayağı toparlanmışsın canım sende badylerde herşeyde belli bana göre..
Bundan sonra belli olmuyor derseniz şaşarım 5 ay bitecek neredeyse nerede saklayacaksınız bebişleri kaydirigubbakcemile3
Nasıl geçiyor zaman değilmi nerden nereyee Rabbim hepimize kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin..Ozamanda bebişlerin fotoğraflarını ekleriz nasipse ve vakit bulursak:))))