• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

my.php
[/URL][/IMG]bu odayı beğendik şimdilik nası ???

çok hoş renkleri... ben de beğendim...

araba içinde buna kullanana herkes cok ii dio almak isteyenler için paylasayım fikir olsun

my.php
[/URL][/IMG]

Pierre Cardin PS 705A Enigma Aluminyum ps2020+ps2030 kodlu bebek arabaları aynı pusetlerdir.

Yükseklik ayarli itme kolu
Çift tarafli kullanilabilir itme kolu sayesinde bebek arabanızı bebeğinizi görerek kullanma imkanı
Tam yatabilen sirt dayanagı sayesinde bebeğinizin doğumundan itibaren kullanım
Ayarlanabilir ayak tablasi bebeğinize dağa uzun bir yatak pozisyonu sağlıyor
Çikabilen ön bar ilerki yaşlardaki kullanım ve bebeğinizi yerleştirmede kolaylık
Bebek kucağınızdayken tek düğme ile katlaya bilme ve açabilme özelliği
Yikanabilir kumaş
Beş yerden kavrayan tam güvenli paraşüt kemer sistemi
Katlanabilir ve çıkarıla bilir portatif sepet
Tam kapanir tente sayesinde bebeğinizi dış etkenlerden koruma imkanı
Ekstra ayak örtüsü soğuk havalarda bebeğinizi rüzgardan korur
360 derece dönebilen 8 tekerlek sayesinde çok rahat bir sürüş keyfini iki kullanım yönünde de kullanma imkanı sağlar
Hafif olması ebeveynlerin en çok istedikleri özellik
pratik bir bebek arabası olması
çok yönlü bebek arabası gibi özellikler
6,50 kg
taşıma: 0-3 yaş
2 yıl garanti

özellikleri güzelmiş... bi de fiyatı da o kadarsa gayet iyi....
ben de şimdi hepsiburada ya bakıyom...CHİCCO FOR ME AUTO FIX TRIO BEBEK ARABASI diye bi araba var.... çok güzel ama fiyatı 1.180 ytl :1shok:

yok gıı öle diil içinde bi kısım var bi kere alıyon hem küçükken kullanıyo hem daha büyükken
hatta bi de bi bebek arabası görmüştüm oto koltuğu da içinde ama o işte belli bi aydan sonra kullanılanlardan galiba
benim baştan beri kullanılanlardan almam lazım bişey olsa atar bebişi arkaya giderim kimseyi beklemek zorunda kalmam belkim herüf de askere gider

ya o oto koltuklarında bebiş nasıl duracak ki... yatacağı biçimi alıyomu onlar.sanki bana sadece oturur vaziyette binilebiliyor gibi geliyo da... biri beni aydınlatsın :utangac:

kızlar valla sizlerin yazılarınızı okudukca ben biraz fazlamı rahatım acaba diyorum.benim bebişimin daha bi kırık iğnesi yok valla.kıskandım ama haaaaaa.bende aliiiiiiimmmmmmmmm bari....:dilcikar:naniknanik

sende haklısın kartanesi herkesin bi tarzı var sizin evde eşin bizim evdede ben karar veririm böle şeylere :) bide ilk bebeğim ya herşeyiyle tek tek en ince ayrıtısıyla ben ilgilenmek istiyorum

normalde bizim evde de eşim karar vermez aslında
evlenirken site site dolanıp şu şöle olsun bu böle olsun diye uğraşıp durmuştum
ama beğendiğim şeyler biraz uçuk olunca çıktığımızda mağazadakilerden beğendiklerimizi aldık ve benim günlerce netten yaptığım araştırmalar yalan oldu -tatlicadiarzu-
beyaz eşyayı eşime bıraktım hiç başım ağrımadı hihoyyyt
benim de ilk bebeğim ama bu sefer nedense hiiç bakasım yok gider bi yerden alırız işte hayat beni çok yıpratmış :roflol:
şimdi de çook çok güzel odalar var ama 2 yıl sonra taşıncamız için odalara hiç bakmak istemiyom taşınınca inş. bebişime şöle dolaplarını falan yaptıracağım güzel bir oda istiyorum

yok gıı öle diil içinde bi kısım var bi kere alıyon hem küçükken kullanıyo hem daha büyükken
hatta bi de bi bebek arabası görmüştüm oto koltuğu da içinde ama o işte belli bi aydan sonra kullanılanlardan galiba
benim baştan beri kullanılanlardan almam lazım bişey olsa atar bebişi arkaya giderim kimseyi beklemek zorunda kalmam belkim herüf de askere gider

aklına yatan bişi olursa söle he bende bakarın oki gerçi oto koltuğunu abim vercek emme ben gene de bakim belki bi aksilik olur alamam falan

ya o oto koltuklarında bebiş nasıl duracak ki... yatacağı biçimi alıyomu onlar.sanki bana sadece oturur vaziyette binilebiliyor gibi geliyo da... biri beni aydınlatsın :utangac:
ben de fazla bilmiyom da bi yerde sormuştum
normalde belli bi aya gelene kadar yokmuş oto koltuğu zaten senin dediğin gibi ama chicco nun mu neydi unuttum yeni doğan için aparatlı yapmışlar ana kucağı gibi bişey iştee
kızlar valla sizlerin yazılarınızı okudukca ben biraz fazlamı rahatım acaba diyorum.benim bebişimin daha bi kırık iğnesi yok valla.kıskandım ama haaaaaa.bende aliiiiiiimmmmmmmmm bari....:dilcikar:naniknanik

nan boncuk gıı ben de kendimden utandım valla hee
ama bi çıkışta hepsi halledilir gibi geliyo kasmıyom kendimi
bi de geçen kıyafet aldım etkisinden kurtulamadım valla 7 aya kadar alınmaz dedikleri kadar varmış büyüklerin
havaya girmemiştim iki çıtçıtlı body iki donla direk havaya girdim valla kendime gelemedim o yüzden hiç bişi araştırmamaya çalışıyom

aklına yatan bişi olursa söle he bende bakarın oki gerçi oto koltuğunu abim vercek emme ben gene de bakim belki bi aksilik olur alamam falan

ok adamım sölerim sana da daha dur çok var diyom emme yarısı bitti gıı bi bu kadar daha geçse doğurcaz delikafadulden

arkadaşlar kilo durumunuz nasıl.ben şu ana kadar sadece 800 gr alabildim yaaaa............dr biraz az dedi.....
ben de en fazla o kadar almışımdır
benim hedefim 4.5 kilo ile tamamlamak o da bebiş zati :roflol:
doğunca hepsi gider ne güzel
neden öle olmuyo yaa neden yağ depoluyoz kafamçokkarıştı
400 falan galba :1shok:

400 çok nan benden anca 200 çalışır :jeyyar:

ayy benim kıza halası bir kaç birşey almış getirmiş battaniye badi bere tulum takımı ayakkabı banyo havlusu.hımm başka vrmıydı zaten başka arkadaşta alm ıştı ilk duydugunda dış takımı birde tulum takımlarından..ama artık bende almak istiyorum ben hiç gidip almadım daha..

offfff yine içim dışıma çıktı sabahtan beri yediğim herşeyi çıkartttım
bu arada bende 59 kiloyla başladım şu anda 62-63 kiloyum 4 kilo felan aldım
en dobiş ben mi olcam yaaa niye bu kadar çok aldım o kadar kusmama rağmen
hem daha iştahım bile açılmadı az az sık sık yiyorum..

valla bende hmen alınır diye düşünüyorum ama iş toplu parayı bulmakta ..heveste var ama insan almak istiyor...yine sen badi falan almışsın kartanesi ben gidip çorap bilem almadım kızıma..

ayy benim kıza halası bir kaç birşey almış getirmiş battaniye badi bere tulum takımı ayakkabı banyo havlusu.hımm başka vrmıydı zaten başka arkadaşta alm ıştı ilk duydugunda dış takımı birde tulum takımlarından..ama artık bende almak istiyorum ben hiç gidip almadım daha..

banada c.tesi günü arkadaslarım getirmişler hastane cıkışı,kıslık battaniye,biraz dah ince battaniye bide alt açma takımı,çıtçıtlı badi falan ooyy çok şey alışlar kıyamam yaa.akşamına kocişlen bakıp bakıp ağladık haa :roflol: bunları giycek bi bıdıkımız gerçekten olcak demi die

kasım anneleri bebiş eşyaları gibi bi yer açsanız hemde kim ne almıs görür fikir ediniriz ya

ya bu bebek arabası için çok güzel yorumlar var ama bazıları da 5 aylık 10 kilo bebeğim sıkışıyor diyor... :uhm:

bence bunları bebiş doğduktan sonra deneyerek almak daha iyi gibi..sonuçta çocuk olunca hiç mi alış verişe çıkmıycaz... bi defa da onun için çıkarız.. çok mu zor olur kızlar?

Back
X