• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar ya kacıncı haftanızda kac kilosunuz boyunuz kac..kacla hamile kaldınız

ben 1.70 boy 62 hamile kaldım 20 nci hafta içindeyim 67 kg su an

zerenciğim pierre cardin enigma için güzel diyorlar ben toptan odasını arabasını ana kucağını şimdiden alcam tatlım bide chicco for me ye bak bu biraz pahalı ama

banada c.tesi günü arkadaslarım getirmişler hastane cıkışı,kıslık battaniye,biraz dah ince battaniye bide alt açma takımı,çıtçıtlı badi falan ooyy çok şey alışlar kıyamam yaa.akşamına kocişlen bakıp bakıp ağladık haa :roflol: bunları giycek bi bıdıkımız gerçekten olcak demi die

senağlamabenim kocişin de arada bi gözleri doluyo... neredeeeeen nereye :asigim:

kasım anneleri bebiş eşyaları gibi bi yer açsanız hemde kim ne almıs görür fikir ediniriz ya

evet güzel olabilir... kim, neyi, nereden, kaç paraya almış görmüş oluruz..:1rolleyes:

bence resimler için albüm kullanmak daha mantıklı gibi çünkü kim ne almış karışıyor ama yinede siz bilirsiniz açık olupta kim ne almış görmekte iyi olur neyse yaparız bir ara bir çogumuz henüz birşey almadık zaten..

kızlar ya kacıncı haftanızda kac kilosunuz boyunuz kac..kacla hamile kaldınız

ben 1.70 boy 62 hamile kaldım 20 nci hafta içindeyim 67 kg su an

ben 1,69 boyum 68 le kaldım 16.haftaya gırdım. şuan 63 kiloyum.
bu aksam dr a gıdıcem kızlarr
bakalım dıgee bebegım gostercekmı cınsıyetınıhihoyyyt

ayy benim kıza halası bir kaç birşey almış getirmiş battaniye badi bere tulum takımı ayakkabı banyo havlusu.hımm başka vrmıydı zaten başka arkadaşta alm ıştı ilk duydugunda dış takımı birde tulum takımlarından..ama artık bende almak istiyorum ben hiç gidip almadım daha..
bi çıksan dayanamaz alırsın mavişim ben ondan şimdiye kadar tutuyodum kendimi,
geçen kocişime hediye almaya gittim ankamalle ayy gitmez olaydıım çıkamadım bebiş mağazalarından
offfff yine içim dışıma çıktı sabahtan beri yediğim herşeyi çıkartttım
bu arada bende 59 kiloyla başladım şu anda 62-63 kiloyum 4 kilo felan aldım
en dobiş ben mi olcam yaaa niye bu kadar çok aldım o kadar kusmama rağmen
hem daha iştahım bile açılmadı az az sık sık yiyorum..
nan o kadar kusmaya iyi almışsın hee
ya bu bebek arabası için çok güzel yorumlar var ama bazıları da 5 aylık 10 kilo bebeğim sıkışıyor diyor... :uhm:

bence bunları bebiş doğduktan sonra deneyerek almak daha iyi gibi..sonuçta çocuk olunca hiç mi alış verişe çıkmıycaz... bi defa da onun için çıkarız.. çok mu zor olur kızlar?
bence çıkılır yaa nolcakki ben görmüştüm mağazalarda bebişleriyle gelmiş millet
bence resimler için albüm kullanmak daha mantıklı gibi çünkü kim ne almış karışıyor ama yinede siz bilirsiniz açık olupta kim ne almış görmekte iyi olur neyse yaparız bir ara bir çogumuz henüz birşey almadık zaten..

topic açabiliriz herkes görür herkesin albümüne bakmak zor olabilir yaa

topic açın bence kim neyi nerden nekadara almıs görelim birbirimize yardımcı olalım alımlarda falan hem toplu alırsak daha uyguna alırız :)

ben 1,69 boyum 68 le kaldım 16.haftaya gırdım. şuan 63 kiloyum.
bu aksam dr a gıdıcem kızlarr
bakalım dıgee bebegım gostercekmı cınsıyetınıhihoyyyt

incisuu 5 kilo mu verdiiinn hay maşallahhh doğru görüyoum dimi :1shok:

ben 1.60 boyla 54 kilo kaldım 19. haftadayım 54.5 falanım :icecream:

topic açın bence kim neyi nerden nekadara almıs görelim birbirimize yardımcı olalım alımlarda falan hem toplu alırsak daha uyguna alırız :)

şu bebek arabasına toplu sipariş verelim en az 60 tane alacak çıkar bu topicten ucuza gelir delikafadulden

haha kartanesi valla benim kuzen istanbulda bakacak bugün yarın bekleyin haber ederim bide chicco for me yi incele ikisinede bakacak hangii hosumuza giderse alırız

zerenciğim pierre cardin enigma için güzel diyorlar ben toptan odasını arabasını ana kucağını şimdiden alcam tatlım bide chicco for me ye bak bu biraz pahalı ama

evet canım pierre cardin için yorumlara baktım.. avrupa da en iyi bebek arabası seçilmiş galiba.. ama işte bazıları 5. aylık 10 kilo bebeğim içinde sıkışıyo demiş...:uhm: o yüzden biraz karıştımmmm.... chicco for me ye gelince çok pahalı anacım bi arabaya o kadar veremem ben içim erir vallaaaa :1rolleyes:

evet albüm fikri de mantıklı bence..

bu arada kanguru almayı düşünüyormusunuz kızlar
ilk etapta kanguru yeterli olur mu acaba.. ne dersiniz...?

kanguru almıycam canım ben onun yerine başka bişe buldum durun resmini koyayım hemen

incisuu canımmm inşallah öğrenirsin diğer bebişinin cinsiyetini...
sen çok kilo vermişisn yaaa doktorun ne dedi bu duruma???

kartanesi sorma canım böyle gidersem ne olcak halim bilmem :)))
nehiriver sana bir sürü erkek ismi yazdım bakarsın bi ara...

benim boy 1.65 ,59 ile kaldım 18.haftamdayım şu an 63 üm oda evde doktorda kaç çıkarım bilmiyorum :)))

Son düzenleme:
incisuu 5 kilo mu verdiiinn hay maşallahhh doğru görüyoum dimi :1shok:

ben 1.60 boyla 54 kilo kaldım 19. haftadayım 54.5 falanım :icecream:

ya şimdi 19, haftadayım diyorsun 18+4 yazıyor bende tam 19 yazıyor 20 haftayamı girdim bennn 19 mu sürücem şu gün oldumu kafam karışıyor benimkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

evet canım pierre cardin için yorumlara baktım.. avrupa da en iyi bebek arabası seçilmiş galiba.. ama işte bazıları 5. aylık 10 kilo bebeğim içinde sıkışıyo demiş...:uhm: o yüzden biraz karıştımmmm.... chicco for me ye gelince çok pahalı anacım bi arabaya o kadar veremem ben içim erir vallaaaa :1rolleyes:

evet albüm fikri de mantıklı bence..

bu arada kanguru almayı düşünüyormusunuz kızlar
ilk etapta kanguru yeterli olur mu acaba.. ne dersiniz...?

Ben kanguruyu uzun süre kullanmıştım yine alacağım vee ana kucağı kesinlikle 1-2 ay sonra devrede hepsi lazım oluyor aslında kucakta 6-7 aya iyice kilo alana kadar anakucağı idare ediyor ama sonrası kesinlikle arabaalkisalkisalkis

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

TEK BEDEN HERKESE UYGUN
ÇOK ŞIK VE KALıTELı %100 PAMUKLU DOKUMA KUMAŞ YAZIN TERLETMEZ NıKELAJLI PASLANMAZ HALKA ASLA YIRTILMAZ VE KOPMAZ...

Süper bir buluş!! Bebeğiniz uyuya kaldığında sadece iplerini gevseterek bebeğinizi yatağa bırakıyorsunuz. Artık yatakta bebekle birlikte uyuyakalmak yok.!!

KABUSLARINIZ SONA ERECEK
NEDEN SıZDE 1 TANE ALIP HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRMIYORSUNUZ

Yeni bir bulus değildir yıllardır kullanılmakta. Insanlar dokunulmaktan hissetmekten hoslanırlar plastik bir sandelyeye konulmaktan ya da soğuk plastik tasıyıcılarla tasınmaktan hoslanmazlar.

Bu size ellerinizi serbest bırakma imkanını vermekte ve her istediğinizi yapabilirsiniz.
Cunku bebeğiniz bunun içindeyken beslenebilir uyuyabilir ve bu sizi engellemez.
Bebek beslemeniz hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bebeğiniz en uygun pozisyonu çok rahat bir şekilde alacaktır.

NEDEN KANGURU?

* Odediğiniz paranın karşılığını sonuna kadar vermektedir.

* Bebeğiniz kanguruyu kirletti mi --Yıkanabilir problem değil

* 3 yasına kadar tasınabılır 16 kg. Urunlerimizın 350 kg test kopma testi sonucu vardır buda bebeğinizi güvenle taşıyabileceğinizi göstermektedir.

* Tek beden erkeklere ve kadınlara uygundur

*Paslanmaz çelik halka (190 kg)

Back
X