Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim arkadaşım aldı bebişine karıştırmıyosam bu modeldi ve çooooooooookkk memnunn kesinlikle tavsiye ederim dioo bende gördüm baya konforlu bişi bebişi çok seviomuş :ecrin_bebek:
banada c.tesi günü arkadaslarım getirmişler hastane cıkışı,kıslık battaniye,biraz dah ince battaniye bide alt açma takımı,çıtçıtlı badi falan ooyy çok şey alışlar kıyamam yaa.akşamına kocişlen bakıp bakıp ağladık haa :roflol: bunları giycek bi bıdıkımız gerçekten olcak demi die
kasım anneleri bebiş eşyaları gibi bi yer açsanız hemde kim ne almıs görür fikir ediniriz ya
kızlar ya kacıncı haftanızda kac kilosunuz boyunuz kac..kacla hamile kaldınız
ben 1.70 boy 62 hamile kaldım 20 nci hafta içindeyim 67 kg su an
bi çıksan dayanamaz alırsın mavişim ben ondan şimdiye kadar tutuyodum kendimi,ayy benim kıza halası bir kaç birşey almış getirmiş battaniye badi bere tulum takımı ayakkabı banyo havlusu.hımm başka vrmıydı zaten başka arkadaşta alm ıştı ilk duydugunda dış takımı birde tulum takımlarından..ama artık bende almak istiyorum ben hiç gidip almadım daha..
nan o kadar kusmaya iyi almışsın heeofffff yine içim dışıma çıktı sabahtan beri yediğim herşeyi çıkartttım
bu arada bende 59 kiloyla başladım şu anda 62-63 kiloyum 4 kilo felan aldım
en dobiş ben mi olcam yaaa niye bu kadar çok aldım o kadar kusmama rağmen
hem daha iştahım bile açılmadı az az sık sık yiyorum..
bence çıkılır yaa nolcakki ben görmüştüm mağazalarda bebişleriyle gelmiş milletya bu bebek arabası için çok güzel yorumlar var ama bazıları da 5 aylık 10 kilo bebeğim sıkışıyor diyor... :uhm:
bence bunları bebiş doğduktan sonra deneyerek almak daha iyi gibi..sonuçta çocuk olunca hiç mi alış verişe çıkmıycaz... bi defa da onun için çıkarız.. çok mu zor olur kızlar?
bence resimler için albüm kullanmak daha mantıklı gibi çünkü kim ne almış karışıyor ama yinede siz bilirsiniz açık olupta kim ne almış görmekte iyi olur neyse yaparız bir ara bir çogumuz henüz birşey almadık zaten..
ben 1,69 boyum 68 le kaldım 16.haftaya gırdım. şuan 63 kiloyum.
bu aksam dr a gıdıcem kızlarr
bakalım dıgee bebegım gostercekmı cınsıyetınıhihoyyyt
topic açın bence kim neyi nerden nekadara almıs görelim birbirimize yardımcı olalım alımlarda falan hem toplu alırsak daha uyguna alırız :)
zerenciğim pierre cardin enigma için güzel diyorlar ben toptan odasını arabasını ana kucağını şimdiden alcam tatlım bide chicco for me ye bak bu biraz pahalı ama
bence resimler için albüm kullanmak daha mantıklı gibi çünkü kim ne almış karışıyor ama yinede siz bilirsiniz açık olupta kim ne almış görmekte iyi olur neyse yaparız bir ara bir çogumuz henüz birşey almadık zaten..
incisuu 5 kilo mu verdiiinn hay maşallahhh doğru görüyoum dimi :1shok:
ben 1.60 boyla 54 kilo kaldım 19. haftadayım 54.5 falanım :icecream:
evet canım pierre cardin için yorumlara baktım.. avrupa da en iyi bebek arabası seçilmiş galiba.. ama işte bazıları 5. aylık 10 kilo bebeğim içinde sıkışıyo demiş...:uhm: o yüzden biraz karıştımmmm.... chicco for me ye gelince çok pahalı anacım bi arabaya o kadar veremem ben içim erir vallaaaa :1rolleyes:
evet albüm fikri de mantıklı bence..
bu arada kanguru almayı düşünüyormusunuz kızlar
ilk etapta kanguru yeterli olur mu acaba.. ne dersiniz...?