Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sostirik ne nan cahal kaldım vallaha :roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar: e hamileyiz artık herkes anlasın dimi kısım allah allah
gerçi ben henüz daha otobüse ve minibüse binmiş değilim ama binsemde yer vermezler çok göbeğem çıkmadı -tatlicadiarzu-
kociş izin vermiyo nereye gideceksem işine ara veriyo gideceğim yere bırakıyo sonra akşam işim bitince arıyom geliyo alıyo beni kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde bu konuda çok hassaslar kociş olmasa görümcemle çıkıyoruz gidiyoruz gezmelere onunda maşallahı var yani araba kullanmakta kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nazlım gelmiş hoşgelmiş valla öncelikle sana şunu sölim canım o nası güzel bir ses tonu nası mutlu bir ses tonu pozitif ruhlu anne harikasın sen vallahi sesini duyunca anam bu gacının bide kocaman yakışıklı bir oğluşu var maşallah dedim kendi kendime hayranım canım senin pozitif ruh haline maşallah maşallah![]()
![]()
ay bende başladım okumaya eccük bizde bilgi sahabi olalım dimi ama kaydirigubbakcemile3
:1hug:
kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito
afiyet olsun keşke buralarda olan biri olsaydı da bende buluşabilseydim :a015:kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito
gerçi ben henüz daha otobüse ve minibüse binmiş değilim ama binsemde yer vermezler çok göbeğem çıkmadı -tatlicadiarzu-
kociş izin vermiyo nereye gideceksem işine ara veriyo gideceğim yere bırakıyo sonra akşam işim bitince arıyom geliyo alıyo beni kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde bu konuda çok hassaslar kociş olmasa görümcemle çıkıyoruz gidiyoruz gezmelere onunda maşallahı var yani araba kullanmakta kaydirigubbakcemile3
karakız SOSYETE babında söyledüm laaa havalı gacıııııııııııııım benimmm delikafadulden
NAZLI KUŞŞŞŞŞŞŞŞ mucuk günaydın tatlışşşşşş
:dilcikar: :dilcikar: bizde buluşuruz elbet bir gün istanbul daki gacılarla hem ilk biz buluştuk
ayy ne yiceksiniz kıs karnım acuktu valla cokacimcoook
yok yok söleme ne yiyeceğinizi vaz geçtim sık sık acıkıyorum napcam ben böle bilmem kaydirigubbakcemile3
nihayet bitti bende bittim duş aldım ölüyom açlıktan yiyemde uf derste çalışıcam az kaldı yolcek beni kuzenimm
kartanesi ebisce ohh yiyin gezin benim burda kimse yokmuu bende buşuşam gezemm bananee:1closedeyes:
gidin gidin löp löp yağ olsun işalllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cokacimcoook lülülülülülü
yaaa kızlar bende acıkıyom ama yemekhanenin yemekleri köti evde yemek yapamıyomki çıkın getirem dışarda da hep kebap vs.. öööööö üf fenalık geldi yaa
güzel annısler slm hepinize ben çok yogunum bugunde cınsıyettı bellı olan oldumu merak ettım öpüyorum hepınızı yıne ara sıra bakmaya calısacagım
güzel annısler slm hepinize ben çok yogunum bugunde cınsıyettı bellı olan oldumu merak ettım öpüyorum hepınızı yıne ara sıra bakmaya calısacagım
Nazlıcım sonucun inş. ii çıkar canım inanıyorum da çıkacaktır allah herkesin bebiğini bağışlasın
slm canım.benim bebişimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum olacakmış.hep bir kız bir oğlan istemiştim.rabbim nasip etti.seninki bellimi?