• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

nihayet bitti bende bittim duş aldım ölüyom açlıktan yiyemde uf derste çalışıcam az kaldı yolcek beni kuzenimm
kartanesi ebisce ohh yiyin gezin benim burda kimse yokmuu bende buşuşam gezemm bananee:1closedeyes:

sostirik ne nan cahal kaldım vallaha :roflol: :roflol: :roflol:

:jeyyar: e hamileyiz artık herkes anlasın dimi kısım allah allah
gerçi ben henüz daha otobüse ve minibüse binmiş değilim ama binsemde yer vermezler çok göbeğem çıkmadı -tatlicadiarzu-

kociş izin vermiyo nereye gideceksem işine ara veriyo gideceğim yere bırakıyo sonra akşam işim bitince arıyom geliyo alıyo beni kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde bu konuda çok hassaslar kociş olmasa görümcemle çıkıyoruz gidiyoruz gezmelere onunda maşallahı var yani araba kullanmakta kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nazlım gelmiş hoşgelmiş valla öncelikle sana şunu sölim canım o nası güzel bir ses tonu nası mutlu bir ses tonu pozitif ruhlu anne harikasın sen vallahi sesini duyunca anam bu gacının bide kocaman yakışıklı bir oğluşu var maşallah dedim kendi kendime hayranım canım senin pozitif ruh haline maşallah maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

ay bende başladım okumaya eccük bizde bilgi sahabi olalım dimi ama kaydirigubbakcemile3
:1hug:

Hoşbuldukkkk Canım Balım benim:asigim::asigim::asigim:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Hepte öyle olurum inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Doğa arkadaşım gibi zaten canyoldaşım benim o 22 buçuktu onu kucağıma aldığımda babamızın iş temposu vs derken biz yanlız kalıyorduk halada kalırız ama daha az sositososito işte onu büyütürken an geldi disiplinli bir anne an geldi canyoldaşım an geldi çılgın ikili derken bu yaşa geldik yemin olsun nasıl ne zaman bilemiyorum ba göreceksiniz bebişler dünyaya gelsin kulaklarımı çınlatırsınız sonrası zaman su akıp gidecek yıllar hızlaaa hızla geçecek günler daha sakin..

Zaten küçükken günler çabuk geçermiş yıllar yavaş

Büyükkende günler yavaş geçermiş yıllar çabuknaniknanik

Ama bir sözüm var kendime yaşlanmıycam ben nasıl olacak onu bilemiyorum yok yaşlanmıycamm:roflol::roflol:

kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito
afiyet olsun keşke buralarda olan biri olsaydı da bende buluşabilseydim :a015:

sostirik ne nan cahal kaldım vallaha :roflol: :roflol: :roflol:

gerçi ben henüz daha otobüse ve minibüse binmiş değilim ama binsemde yer vermezler çok göbeğem çıkmadı -tatlicadiarzu-

kociş izin vermiyo nereye gideceksem işine ara veriyo gideceğim yere bırakıyo sonra akşam işim bitince arıyom geliyo alıyo beni kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde bu konuda çok hassaslar kociş olmasa görümcemle çıkıyoruz gidiyoruz gezmelere onunda maşallahı var yani araba kullanmakta kaydirigubbakcemile3

yaa sostirik ne sosyetik lafının farklı versiyonu mu

ooohh senin kociş daha iyiymiş adamı özel şöför yapmışsın bee
benim kocişin iş yeri yakın yürüyerek 10 dk da gidiyo benimkide yürüyerek 20 dk
ama ben arabayı rehin aldım kocişe vemiyom haftasonu eline geçiyo sadece kaydirigubbakcemile3
çünkü ben 2 ayrı yerde derse giriyom sabah ve öğlen farklı
evde 2 sinin ortası kaydirigubbakcemile3
sizler gibin 1 saat yolda geçmiyo benim vaktim ayy eskiden bende öleydim
1 saat sürüyodu yol şimdi burası çook rahat kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar: bizde buluşuruz elbet bir gün istanbul daki gacılarla hem ilk biz buluştuk

ayy ne yiceksiniz kıs karnım acuktu valla cokacimcoook
yok yok söleme ne yiyeceğinizi vaz geçtim sık sık acıkıyorum napcam ben böle bilmem kaydirigubbakcemile3

aman be sizin buluşmanızdan nolceek alışveriş yapcaz deyuuuu birbiriniz görememişiniz bileneee :dilcikar:

ne yicemizi bilmiyom daha yarın karar veririz :sm_cool:

güzel annısler slm hepinize ben çok yogunum bugunde cınsıyettı bellı olan oldumu merak ettım öpüyorum hepınızı yıne ara sıra bakmaya calısacagım

nihayet bitti bende bittim duş aldım ölüyom açlıktan yiyemde uf derste çalışıcam az kaldı yolcek beni kuzenimm
kartanesi ebisce ohh yiyin gezin benim burda kimse yokmuu bende buşuşam gezemm bananee:1closedeyes:

ooh sen kurtuldun ben napcam yaaa senağlama

yaaa kızlar bende acıkıyom ama yemekhanenin yemekleri köti evde yemek yapamıyomki çıkın getirem dışarda da hep kebap vs.. öööööö üf fenalık geldi yaa

yaaa kızlar bende acıkıyom ama yemekhanenin yemekleri köti evde yemek yapamıyomki çıkın getirem dışarda da hep kebap vs.. öööööö üf fenalık geldi yaa

valla ben de azcık azcık yiyom burdaki yemeklerden salata yoğurt falan idare ediyom iki saat otruyom bi bakıyom tüm tabaklar doluu -tatlicadiarzu-

güzel annısler slm hepinize ben çok yogunum bugunde cınsıyettı bellı olan oldumu merak ettım öpüyorum hepınızı yıne ara sıra bakmaya calısacagım

slm canım.benim bebişimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum olacakmış.hep bir kız bir oğlan istemiştim.rabbim nasip etti.seninki bellimi?

iyiymiş valla özel şoförler tahsis edilmiş sana . bisim arabamıs yok o yüsden otobüse biniyos a.s

Canliz canım benim bebişin cinsiyeti belli değil ama seninki kızmıydı sonuçal uyuşuyomu hatırlamıyorum kafam çok dolu kusura bakma

Nazlıcım sonucun inş. ii çıkar canım inanıyorum da çıkacaktır allah herkesin bebiğini bağışlasın

Aminnnnnnnnnn amin canım benim sağol mevzeyimŞenizŞeniz

slm canım.benim bebişimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum olacakmış.hep bir kız bir oğlan istemiştim.rabbim nasip etti.seninki bellimi?

Allahım bağışlasın Fundacım hoşgeldin sendea.s.

Back
X