Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAVİİMM sensiz olmaz tabe nann kaç kişiyiz şununşurasında hem bebişler gelince onnarı da tanıştırırız oynarlar barabar alkisalkisalkis
hahhh işte olacağı buyduuu :roflol::roflol: yakında hepimizin başına gelicek aynı şeyyy kaydirigubbakcemile3
:
nan aramızda 1 cadde ha var ha yok artık sensiz de bi kısa buluşma yaparuk nedekkk
kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito
ayy karakıızz benim de kızım olsaaa kokoş kokoş gezsek berabeeerr
ayy bi de lule lule saçları olur onun hiç kesmicem uzatcam beline kadarr ipek saçlarınıı
ayy neler alırım ben ona yaaaa
ayy cuma olsa da öğrensek şu cinsiyeti yawww
kızlar nasılsınız valal çok okuyamadım geçmişi ne çok yazmışsınız...maşallahınız var ...
bensiz olmaz deyisiniz ama buluşuyorsunuz..ama bebişler arkadaşsız kalmayacak..alkisalkisalkis
valla artık başımıza gelecek bunlar sanırım..
ohhh planlar yapılmış ne güzel buluşşun bakalım...küstüm size
nan sen erkek olmasını istemiyormuydun yoksam öylemi hissediyordun.şimdik kıza özendin..valla onları süsleyip gezdirmesi daha güzel oluyor..
herkese afiyet olsun cokacimcoook bakalım bugün yiyebilecekmiyim ????*
kızlar ben yemeğe gidiyorummmmmmmm acıktum zaten karnımızı doyurakta gelek bebişimlen
nazlııım eline sağlık listemizi bulup getirmişsin canımm
afiyet olsun karakız ben de çıkcam az sonraaa
Hoşgeldin Mavişimmhihoyyythihoyyyt
iyiyiz çok şükür sen nasılsın birtanesi:1hug:
kızlar ben yemeğe gidiyorummmmmmmm acıktum zaten karnımızı doyurakta gelek bebişimlen
aaa mavişim kıız ne küsüyooon senle de buluşcaz yaaa
ama biz şurda aramızda iki adım varkene bi öğleni değerlendirelim dedik iyi olmamıııı
ya erkek olsun demiyodum istek olarak ama etrafımdaki herkez oğlun olcak diyince öyle bi hissiyat gelmişti bana da ama şimcik kız olsa daha bi güzel olurmuş gibime geliyooo
oh oh maşallah prensesimiz iyi maşllahh martcım canım benim bende hissediyorum bebişimin hareketlerini dün akşam çok hareketlendii eşimde kulağını dayadı ama bıcırığın kuvveti daha dışarıya duyurcak ölçüde değil çok sevindim bende kaydirigubbakcemile2bu gün 4te doktora gidicem bakalım 3 lüde yparız belkimm
17 haftalık geçen 2 hafta önce hissettim ilk pek bir anlam veremedim şimdii de çok ra ara oluyor bir iki hafta sonra sürekli hissedicez inşş canım merk etmeea.s.:1hug:
kızlar herkese günaydın en güzel anneler kasımın en tatlı anneleri ve minik yavruları
ayy ben dün bebişimin cinsiyetini öğrenemedim iyimi döndü poposunu yattı anam o kadar güzel kahvaltı yaptık meyve suyu içtik yok nazlı çıktı nazlı p.tesi tekrar bakacak dr teyzesi hem o gün 3 lü sonucumuz çıkacak inşallah iyi çıkarda derin bir oh çeksem
kızlar dün dr dediki artık bu ay hareketleri hissetmeye başlayacaksın özelliklede yatarken uzandığın zaman dinlenirken falan daha net hissedeceksin
bu arada ultrasona göre benim bebiş 16 + 6 görünüyo du
dr herşey gayet normal dedi
başka ne dedi hımm he ben tartıldım 2 kilo almışım
bebişim 16 cm olmuş boyu sanırsam umarım yanlış hatırlamıyorumdur
kilosunu hatırlayamadım ya uff ne unutkan oldum ben yaa
Nedeninide söyleyeyim bari 1 yıldır Türkiyede olmadığım için benim arabanın muayenesi gecmiş cuma gününe randevu aldım yaptırıyım diye çünkü ağustosta geldiğimizde hemencik arabayı alıpta tatile gitcez hazır olması lazım. Ama duydum ki oradada bin türlü sorun cıkartıyolarmış, diyorum ki hani belki hamile olduğum biraz belli olursa adamlar daha bi insaflı davranır sengözlerimebaksanab
kızlar ben c.tesi günü kitap aldım harika bir kitap her annenin başucu kitabı
Annelik ve bebek bakımı
Elizabeth Fenwick
ABC yayınları
gerçekten harika bir kitap ya hamilelikten 3 yaşına kadar her türlü bilgi var içinde
tavsiye ederim yani
meraba Nazlıcım a.s.
kıslar dün çok feci kabız oldum ölüodum ya eşim eczaneden ilaç aldıda geldi aman yediklerinize dikkat edin gerçi bende ediorum ama artık 2 kat daha dikkatli olucam
hıhhhhhhhh kendin ye bebişine yarasınn buluşursanız sizde yağ yapsın ohhhhhhhh canıma da değsinnnnnnnnn koca göbüklü olunnn süprizzzzzlaelaelaelaelae
ama dun dediki bu cocuk sana benziyo seninki nazlı karıcım baksana gstermedi dedi
slm canım.benim bebişimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum olacakmış.hep bir kız bir oğlan istemiştim.rabbim nasip etti.seninki bellimi?
canım biraz önce annem aradı beni...tv de izlemiş...dr hamilelikte yolculuğu anlatmış...biz de yazlığa gidicektik ben seni hiç bi yere götürmem diye tutturdu...uçak yolculuğunu kesinlikle önermiyoruz karadan gitmek çok daha güvenli demiş dr...2 saatte bir durup 15 dk yürüyüş yapmak gerekiyomuş...
Elbise Karşıyaka var canım benim Onuda şöyle tarif edebilirim Ankara İlköğretim okulu hem karşı sokağı yani macdonalds sokağı birde Metiş var onun dibi ne kadar güzel üst grup hamile butikler zaten var alışveriş yaptım onlardan lakin tanıdık değil
amaa bebiş cinsiyet belliyse birşeyler alacaksan orada yardımcı olabilirim Yine Ankara ilköğretim okulun karşısına açıldı orasıda arkadaşımızın yeri gayet uygun fiyatlara acayip ciciler satıyor alırız bebişin için kaydirigubbakcemile3
Bu arada güle güle giy cnm Ben Karşıyaka Bostanlıdada buldum güzel yerler ama tanıdık değil öylesine gerzerken gel bize çayımı iç sonra gidelim birlikte :1hug: