• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

fundaaaa cinsiyeti bilene öğrenmişin amaa listede yoksuun çabık bilgilerini ver de ekleyelim kız

şekerlerimmmm cerin kaçar yemekten sora görüşürük hemi allaha emanet olun bebişkolarla beraberr güzel güzel yemekler çıksın menulerde ve yiyin okişş mii hadi öptüm millet bby hihoyyyt

MAVİİMM sensiz olmaz tabe nann kaç kişiyiz şununşurasında hem bebişler gelince onnarı da tanıştırırız oynarlar barabar alkisalkisalkis

bensiz olmaz deyisiniz ama buluşuyorsunuz..ama bebişler arkadaşsız kalmayacak..alkisalkisalkis
hahhh işte olacağı buyduuu :roflol::roflol: yakında hepimizin başına gelicek aynı şeyyy kaydirigubbakcemile3

:

valla artık başımıza gelecek bunlar sanırım..

nan aramızda 1 cadde ha var ha yok artık sensiz de bi kısa buluşma yaparuk nedekkk

kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito

ohhh planlar yapılmış ne güzel buluşşun bakalım...küstüm size

ayy karakıızz benim de kızım olsaaa kokoş kokoş gezsek berabeeerr
ayy bi de lule lule saçları olur onun hiç kesmicem uzatcam beline kadarr ipek saçlarınıı
ayy neler alırım ben ona yaaaa
ayy cuma olsa da öğrensek şu cinsiyeti yawww

nan sen erkek olmasını istemiyormuydun yoksam öylemi hissediyordun.şimdik kıza özendin..valla onları süsleyip gezdirmesi daha güzel oluyor..

bensiz olmaz deyisiniz ama buluşuyorsunuz..ama bebişler arkadaşsız kalmayacak..alkisalkisalkis

valla artık başımıza gelecek bunlar sanırım..

ohhh planlar yapılmış ne güzel buluşşun bakalım...küstüm size

nan sen erkek olmasını istemiyormuydun yoksam öylemi hissediyordun.şimdik kıza özendin..valla onları süsleyip gezdirmesi daha güzel oluyor..

aaa mavişim kıız ne küsüyooon senle de buluşcaz yaaa
ama biz şurda aramızda iki adım varkene bi öğleni değerlendirelim dedik iyi olmamıııı

ya erkek olsun demiyodum istek olarak ama etrafımdaki herkez oğlun olcak diyince öyle bi hissiyat gelmişti bana da ama şimcik kız olsa daha bi güzel olurmuş gibime geliyooo

nazlııım eline sağlık listemizi bulup getirmişsin canımm

afiyet olsun karakız ben de çıkcam az sonraaa

herkese afiyet olsun cokacimcoook bakalım bugün yiyebilecekmiyim ????*

kızlar ben yemeğe gidiyorummmmmmmm acıktum zaten karnımızı doyurakta gelek bebişimlen

nazlııım eline sağlık listemizi bulup getirmişsin canımm

afiyet olsun karakız ben de çıkcam az sonraaa

Zerencin cerincim ve karakızzım canım afiyet olsun sizlereecokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv::ecrin_bebek:

Kartanem ŞenizŞeniz:1hug:

Hoşgeldin Mavişimmhihoyyythihoyyyt

iyiyiz çok şükür sen nasılsın birtanesi:1hug:

bende iyiym şükür ugraşıp duruyorum sabah sabah çok yogundum ...

kızlar ben yemeğe gidiyorummmmmmmm acıktum zaten karnımızı doyurakta gelek bebişimlen

afiyet olsun iyi doyur hee göbüşü..

aaa mavişim kıız ne küsüyooon senle de buluşcaz yaaa
ama biz şurda aramızda iki adım varkene bi öğleni değerlendirelim dedik iyi olmamıııı

ya erkek olsun demiyodum istek olarak ama etrafımdaki herkez oğlun olcak diyince öyle bi hissiyat gelmişti bana da ama şimcik kız olsa daha bi güzel olurmuş gibime geliyooo

hadi bakem sanki kızsamda görüşmeyecekmisiniz...buluşun bakim ama az kaynatın heee..erkek konusunda aynen aynıyız banada herkes öyle diyor bende öyle hissediyorum gerçi ben çevremden bu tahminleri duymadan öncede vardı bu his..ama sonradan iyice arttı..ama kız çocuklarınıda seviyorum bakalım ne çıkacak bahtımıza..aman eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde olsunda...

cerincimm geçmiş olsun...valla onun çaresi bol su içmek ama bulantılar varken su içmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...koca gün 1 bardak su içmeden geçiyodu... allah kolaylık versin canım....

oh oh maşallah prensesimiz iyi maşllahh martcım canım benim bende hissediyorum bebişimin hareketlerini dün akşam çok hareketlendii eşimde kulağını dayadı ama bıcırığın kuvveti daha dışarıya duyurcak ölçüde değil çok sevindim bende kaydirigubbakcemile2bu gün 4te doktora gidicem bakalım 3 lüde yparız belkimm

17 haftalık geçen 2 hafta önce hissettim ilk pek bir anlam veremedim şimdii de çok ra ara oluyor bir iki hafta sonra sürekli hissedicez inşş canım merk etmeea.s.:1hug:

derstna cadısı senin yüzünden kafayı yicem artık...geceleri zaten elim karnımda uyuyorum ... uykumun arasında kıpırdadı mı noldu diye düşünüp duruyorum sabaha kadar hep senle uğraşıyorum valla haberin olsun :roflol::roflol:

kızlar herkese günaydın en güzel anneler kasımın en tatlı anneleri ve minik yavruları
ayy ben dün bebişimin cinsiyetini öğrenemedim iyimi döndü poposunu yattı anam o kadar güzel kahvaltı yaptık meyve suyu içtik yok nazlı çıktı nazlı p.tesi tekrar bakacak dr teyzesi hem o gün 3 lü sonucumuz çıkacak inşallah iyi çıkarda derin bir oh çeksem
kızlar dün dr dediki artık bu ay hareketleri hissetmeye başlayacaksın özelliklede yatarken uzandığın zaman dinlenirken falan daha net hissedeceksin
bu arada ultrasona göre benim bebiş 16 + 6 görünüyo du
dr herşey gayet normal dedi
başka ne dedi hımm he ben tartıldım 2 kilo almışım
bebişim 16 cm olmuş boyu sanırsam umarım yanlış hatırlamıyorumdur
kilosunu hatırlayamadım ya uff ne unutkan oldum ben yaa

ayyy canımmm benimmm... teyzesi yesinnn onuuuu....:asigim::nazar: nasıl da büyümüşşşş :nazar::nazar:
gözün aydın kıss kilo almışınnnn Şeniz ama boy çok uzun olunca aldığın kilo hiç görünmüyo di mi :roflol::roflol:

Nedeninide söyleyeyim bari 1 yıldır Türkiyede olmadığım için benim arabanın muayenesi gecmiş cuma gününe randevu aldım yaptırıyım diye çünkü ağustosta geldiğimizde hemencik arabayı alıpta tatile gitcez hazır olması lazım. Ama duydum ki oradada bin türlü sorun cıkartıyolarmış, diyorum ki hani belki hamile olduğum biraz belli olursa adamlar daha bi insaflı davranır sengözlerimebaksanab

martcım öncelikle bu dahiyane fikrinden dolayı seni tbr ediyo önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşımm :roflol::roflol::roflol: kahvaltıda koca bi bardak süt iç...üstüne de gaz yapıcak şeyler ye armut falan mesela :roflol::roflol: yanına da bi şişe su al içe içe git... bi de ya daracık bi t-shirt giy göbeği şişir ya da bol bi tunik giyy gebeş gebeş yürürsün arada oflaa karnını tut :roflol::roflol::roflol:

kızlar ben c.tesi günü kitap aldım harika bir kitap her annenin başucu kitabı
Annelik ve bebek bakımı
Elizabeth Fenwick
ABC yayınları
gerçekten harika bir kitap ya hamilelikten 3 yaşına kadar her türlü bilgi var içinde
tavsiye ederim yani

karakızz dediğim kadar varmış di mi... 2 aydır ötüyorum burda alın şu kitabı diye :dilcikar: valla ben moralim bozuk olunca açıyorum bebiş resimlerine bakıyorum o bile yetiyo :asigim:

meraba Nazlıcım a.s.

kıslar dün çok feci kabız oldum ölüodum ya eşim eczaneden ilaç aldıda geldi aman yediklerinize dikkat edin gerçi bende ediorum ama artık 2 kat daha dikkatli olucam

ne ilacı aldın yaa ben hep öyleyimmm senağlamasenağlama

hıhhhhhhhh kendin ye bebişine yarasınn buluşursanız sizde yağ yapsın ohhhhhhhh canıma da değsinnnnnnnnn koca göbüklü olunnn süprizzzzzlaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

UNIGUE canım sennalax die bi ilaç b grubu oluo yani biz hamilelerin kategorisi eşim demiş 13 haftalık hamile eczacıda hamilelere genelde bunu veriyoruz bitkisel bişey demiş. kullandım iyi geldi ama gerçektende dün ecel terleri döktüm artı kılcal damarlarda yırtıldı sanırım aman çok dikkat et bol bol kayısı yiyorum ben

kızlar çatlak kreminden bahsetmişiniz lierac jel türünde ben krem seviyorum. mustela die bir marka var tamamen bitkisel onun güneş kremini aldım 50 faktörlü birde çatlak kremi var onu alıcam ben lieracla aynı fiyat fakat bu jel diil krem

slm canım.benim bebişimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum olacakmış.hep bir kız bir oğlan istemiştim.rabbim nasip etti.seninki bellimi?

hayırlı olsun gözun aydın benım bebiş bellı deıl hazıran sonu gıbı ınsallah bende kız hıssedıyorum ınsallah bakalım allahım hayırlısını versın hepımıze kaydirigubbakcemile2

slm kızlarrrr, yine döktürmüşsünüz hiç okumaya gayret etmicem vallaha :))
dün giremedim anacım geldi sabahtan sürpriz yaptı bize, ikna ettik ilk defa
benim evimde yatıya kaldı,iyi oldu valla bol bol muhabbet ettik.
sabahtan da gitti.
umarım herşey olundadır ve herkes iyidir, biz iyiyiz çok şükür,gerçekten de 4.ayda bulantı sorunları bitiyomuş allah çok şükür...
heyecANLA 4.lü testimizin sonucunu bekliyoruz ve hergün dua ediyoruz
iyi çıkması için.perşembe doktora gidicez allah nasip ederse.
karakız ve nazlım da sonuç bekliyordu die hatırlıyorum
inşallah temiz çıkarda hepimiz rahat bi nefes alırız..

canım biraz önce annem aradı beni...tv de izlemiş...dr hamilelikte yolculuğu anlatmış...biz de yazlığa gidicektik ben seni hiç bi yere götürmem diye tutturdu...uçak yolculuğunu kesinlikle önermiyoruz karadan gitmek çok daha güvenli demiş dr...2 saatte bir durup 15 dk yürüyüş yapmak gerekiyomuş...

otobüsle nasıl 13 saat dayanırım 2 mola veriyor onda da altıma ederim. ya kime inanacam hem dayanamam kiiiiiiii bu hamilelik çok sık idrara çıkartıyor pofffffffffff
13 saat niree 1 saatte orda olmak niree
ben şu tarama aletlerinden korkuyorum aşırı radyasyon yayıyor diye

Elbise Karşıyaka var canım benim Onuda şöyle tarif edebilirim Ankara İlköğretim okulu hem karşı sokağı yani macdonalds sokağı birde Metiş var onun dibi ne kadar güzel üst grup hamile butikler zaten var alışveriş yaptım onlardan lakin tanıdık değil

amaa bebiş cinsiyet belliyse birşeyler alacaksan orada yardımcı olabilirim Yine Ankara ilköğretim okulun karşısına açıldı orasıda arkadaşımızın yeri gayet uygun fiyatlara acayip ciciler satıyor alırız bebişin için kaydirigubbakcemile3

Bu arada güle güle giy cnm Ben Karşıyaka Bostanlıdada buldum güzel yerler ama tanıdık değil öylesine gerzerken gel bize çayımı iç sonra gidelim birlikte :1hug:

Çok teşekkür ederim canım, biz de buluşalım izmirliler olarak değil mi :içelim:

oh ne güzel kıyafetler vardır şimdi burada çok az bulunuyor vee pahalı eşimi bekliyom bizde bu gün bakınalım dedik kıyafetlere

Back
X