• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

gunaydın canlarımmmmmmm
ya dünden beri bana olanlar oldu anacımmmm geçen doktora gittiğimde idrar tahlili falan istemişti sonuçlara baktı kum döküyosun haberin olsun demişti e ii hoş bi sıkıntı yoktu emmee dunden beri yanıyom yanıyom nası bi ağrı sancı ve wc'den çıkamıyom resmen akşama kadar belki 50 kez gitmiişimdir damla damla annnaamm bide bi sızı bi yanma ben bende değilem yane oyy oyyy nolcek böle ya akşam biras ii gibiydimmm şimdi gene başladı işyerini mi sevmiyo bu nedür kaydirigubbakcemile3
ya ya bu kum dökme muabbeti yada sistit oldum ne halt edecem ben yauwww ilaç da içemem şinci bittim beennn :delphin:

günaydın canım bende 2 hafta önce dr gittiğimde idrar tahlilimde kum döktüğüm çıkmıştı bende de ağrı yoktu şükür ki hala yok bol su iç dedi ben en az günde 2 lt su içiyorum canım bol bol su iç

kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah allahın izni önce nazlı perşembe günü bizi sevindirecek sonrasında ben p.tesi sevineceğim
allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

Dünyanın En tatlı Annelerine En Tatlı öpücükler Bizden a.s. a.s. a.s.

Karakızzım birtanem okudum hemen haberi şükür p.tesiyede inşallah süper olacak herşey yolunda gidecek canım..Sesini duymak benim içinde çok güzeldi..Ya Allahım hepinizden razı olsun inanın sizlere ne desem az yazdıklarınızı okudukça bir gülüyoruz bir ağlıyoruz sizlerle olmak çok güzel bir duygu Allahım iyiki sizin gibi meleklerle karşılaştırdı bizi..

Melekleriminde melekleri hep sağlıklı olsun diye dua edip duruyoruz onlarda bize ne diyelim Allahım bu kurulan dostlukları daim etsin..:Saruboceq:

Mevzeycim hayırlı haberlerine çok sevindik tatlım gözün aydın a.s.

Dilmuh seninde yarınn güzel haberlerini alıcaz nasipse güle güle git güle güle gel canım... a.s.

Kaçırdığım olabilir malum 4 gün bugün acayip yazılan var bir kısmını dün okumuştum ama bugünde çok yazılmış diğer günlerde varsa affola..Önemli bir durum varsada söylerseniz çok sevinirim.. a.s.
karakız ve nazlıcığım ikinizinde güsel haberlerinizi bekliyoruz
inşallah bu stresli günler geride kalacak ve bebişlerinizi kucağınıza alınca
hiçbirini hatırlamayacaksınız

Bayanlar merhaba,
Bende bugün dr a gittim. Kızımı gördüm maaşallah çok iyiydi:nazar:
Dr amca iyicene kontrol etti, hiç panik olma stres yapma bebeğin gayet sağlıklı görünüyor dedi. 3lü testimiz için kanımızı verdik. Allah izin verirse perşembe sonucumuzu alacağız. Bu arada bu hafta içimde bazı kıpırtılar hissettiğimi söyleyince onların bebişim olduğunu söyledi:) Ama son bir kaç gündür hiçbirşey hissetmiyorum dediğimdede. Böyle şeylerle asla panik olmamamı bu dönemlerde bebeği hissetmemenin daha normal olduğunu, hissetmeyince üzülmek yerine hissedince sevinmem gerektiğini söyledi. Şimdi bir sonraki heyecan benim içinde perşembeye:)
hayırlısı olsun canım aman bu perşembeler pek bi uğurlu gelir inşallah
sende süper haberler verirsin inşallah canım

gunaydın canlarımmmmmmm
ya dünden beri bana olanlar oldu anacımmmm geçen doktora gittiğimde idrar tahlili falan istemişti sonuçlara baktı kum döküyosun haberin olsun demişti e ii hoş bi sıkıntı yoktu emmee dunden beri yanıyom yanıyom nası bi ağrı sancı ve wc'den çıkamıyom resmen akşama kadar belki 50 kez gitmiişimdir damla damla annnaamm bide bi sızı bi yanma ben bende değilem yane oyy oyyy nolcek böle ya akşam biras ii gibiydimmm şimdi gene başladı işyerini mi sevmiyo bu nedür kaydirigubbakcemile3
ya ya bu kum dökme muabbeti yada sistit oldum ne halt edecem ben yauwww ilaç da içemem şinci bittim beennn :delphin:

geçmiş olsun canım yaa
benim yengemin ilk hamişliğinde öyle bişeler olmuştu
ilaç içmek istememişti yengem doğal idrar söktürücü şeyler içmişti
mesela maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı
bunlardan hangisini bulabilirsen farketmez
biraz suda kaynat süzüp ılık ılık iç canım
dr a sormuştuk zararı olurmu diye hayır onların zararı yok demişti
ama sen yine de abartma canım günde 3 fincan felan iç

Bayanlar merhaba,
Bende bugün dr a gittim. Kızımı gördüm maaşallah çok iyiydi:nazar:
Dr amca iyicene kontrol etti, hiç panik olma stres yapma bebeğin gayet sağlıklı görünüyor dedi. 3lü testimiz için kanımızı verdik. Allah izin verirse perşembe sonucumuzu alacağız. Bu arada bu hafta içimde bazı kıpırtılar hissettiğimi söyleyince onların bebişim olduğunu söyledi:) Ama son bir kaç gündür hiçbirşey hissetmiyorum dediğimdede. Böyle şeylerle asla panik olmamamı bu dönemlerde bebeği hissetmemenin daha normal olduğunu, hissetmeyince üzülmek yerine hissedince sevinmem gerektiğini söyledi. Şimdi bir sonraki heyecan benim içinde perşembeye:)

oh oh maşallah prensesimiz iyi maşllahh martcım canım benim bende hissediyorum bebişimin hareketlerini dün akşam çok hareketlendii eşimde kulağını dayadı ama bıcırığın kuvveti daha dışarıya duyurcak ölçüde değil çok sevindim bende kaydirigubbakcemile2bu gün 4te doktora gidicem bakalım 3 lüde yparız belkimm

gunaydın canlarımmmmmmm

günaydın canıımm geçmiş olsuuuunnn
bi dr. a gitsen canım yaa nasıl dayancan öyle

geçmiş olsun canım yaa

nan bana maydonoz yedirtmiyonuz ya düşüğe sebep oluyomuş idrar söktürücüler deyüü :oklava:

günaydın canım bende 2 hafta önce dr gittiğimde idrar tahlilimde kum döktüğüm çıkmıştı bende de ağrı yoktu şükür ki hala yok bol su iç dedi ben en az günde 2 lt su içiyorum canım bol bol su iç

canım işte en büyük sorunda bu ya ben su içemiyorum midemden dolayı malesefff kusuyorum felaket derecede günde en fazla yarım bardak su içebiliyom duşun yani :1no2:

oh oh maşallah prensesimiz iyi maşllahh martcım canım benim bende hissediyorum bebişimin hareketlerini dün akşam çok hareketlendii eşimde kulağını dayadı ama bıcırığın kuvveti daha dışarıya duyurcak ölçüde değil çok sevindim bende kaydirigubbakcemile2bu gün 4te doktora gidicem bakalım 3 lüde yparız belkimm

bebişime dicem kii destna teyzeninki hareket ediyo sen daha yat :roflol:
kıyaslayan anneler gibi şimdiden başlıcam daha ana karnında çocuun psikolojisi bozulcak nan
baak destna teyzenin oğlu tekme atmış
mart09 teyzenin kızı kıpırdanmış deyüü :roflol:

karakız ve nazlıcığım ikinizinde güsel haberlerinizi bekliyoruz
inşallah bu stresli günler geride kalacak ve bebişlerinizi kucağınıza alınca
hiçbirini hatırlamayacaksınız

hayırlısı olsun canım aman bu perşembeler pek bi uğurlu gelir inşallah
sende süper haberler verirsin inşallah canım

geçmiş olsun canım yaa

hımm bende duymuştum da acaba bi zararı olurmu diye tereddüt ediyodum saol canım ya ben başlim bakalım içebilirsem zaten sabah akşam 1 er bardak içşem ne alaaaa ah şu midem beni deli etcek bi düzelseydiiiii

canım işte en büyük sorunda bu ya ben su içemiyorum midemden dolayı malesefff kusuyorum felaket derecede günde en fazla yarım bardak su içebiliyom duşun yani :1no2:

canım o yüzden ağrıların başladı demekki bence o zaman bi drunla görüş ilaç falan verir böyle ağrı çekmekle olmaz :teselli:

gunaydın canlarımmmmmmm

çok geçmiş ola canım ya doktora git bencede maydonoz kiraz sapı çok iyi gelir kuma falan ama hamilesin maydonoz da hamiller için çok masum deil bir doktora danış canım önce senyerimseniben

Zaren sen fatihteydin demi bende 2005- 2006 hazirana kadar ank daydım fatihte angürü mah öncesinde06 durağına yakın yerde oturuyordum mevlana sok. nasıl değiştimi oralar walla özlüyorum medeni şehirdi orası müdürümü sevmesemde şehri sevdim

mavzey :1rolleyes: ben 3,5 yıldır burada oturuyorum ama oturduğum sokak ,çarşamba pazarı ve devlet hastanesi dışında biyeri bilmiyorum..a.s biz işlerimizi genelde kızılay da hallederiz... burada değişen hiçbişe yok.mesela metro halen bitirilmedi :1no2:

bu arada ben bu şehri çok sevdiğimi söyleyemiycem... :1closedeyes:

gunaydın canlarımmmmmmm

cerincim geçmiş olsun a.s.

geçmiş olsun canım yaa

şu televizyonda çıkan bi adam var bitki uzmanı..yaşlıca olanı.... maydonozu erken hamilelik döneminde fazla yemeyin ya da suyunu içmeyin düşüğe neden olabilir demişti...

adana da evlerde kaynar adında bi içecek yapılır..içinde karışık bitkiler var..kaç gündür yapmayı düşünüyorum ama sakıncası olur mu diye düşünüp vazgeçiyommm :sm_confused:

nan bana maydonoz yedirtmiyonuz ya düşüğe sebep oluyomuş idrar söktürücüler deyüü :oklava:
yaa yengem hamişken içirmiştik 4 sene önce maşşallah bişeyde olmamıştı
ama bu sene maydonoz hamişlerde iyi değil diye duydum
aman hangisi doğru bilemiyoz vallahi
ben düşüğe sebep olan diye kekiği bilom emme

hımm bende duymuştum da acaba bi zararı olurmu diye tereddüt ediyodum saol canım ya ben başlim bakalım içebilirsem zaten sabah akşam 1 er bardak içşem ne alaaaa ah şu midem beni deli etcek bi düzelseydiiiii
canım arkidişler maydanoza zararlı diyoo o zaman içme onu
ama mısır püskülünü nirde bulcan daha çıkmadı mısır kirazda çıkmadı gerçi
çerçilerde (aktarlarda) mısır püskülünün ve kiraz sapının
kurutulmuşu satılıyo olmazsa ondan al

canım o yüzden ağrıların başladı demekki bence o zaman bi drunla görüş ilaç falan verir böyle ağrı çekmekle olmaz :teselli:
bence dr a gidersen bu otları sor ilaç içmekten daha iyi otlar

şu televizyonda çıkan bi adam var bitki uzmanı..yaşlıca olanı.... maydonozu erken hamilelik döneminde fazla yemeyin ya da suyunu içmeyin düşüğe neden olabilir demişti...

adana da evlerde kaynar adında bi içecek yapılır..içinde karışık bitkiler var..kaç gündür yapmayı düşünüyorum ama sakıncası olur mu diye düşünüp vazgeçiyommm :sm_confused:
vallahi ben anlamadım şu maydanozu yingem içmişti
ve dr lar iyice yıkayıp yiyebilrsiniz deyu aslında
dr a gidince sormak en güseli
canım o kaynar sadece adanada mı yapılıyo başka yerde yokmu
ayy diğer şehirdekiler bilmimi yani onu ayy yazık bilmiyolarsa kaydirigubbakcemile3
süper bişey bende bayılırım ama manyak ta kilo yapar haaa
helede cevizi bol dökcen söyle bi güzel içecen kaydirigubbakcemile3

hım benim daha var demek 14+3 gün oldu çok güzel bir duygu demi

belki yakında başlar herkesinki farklı bilemedin 1 aya kadar hissedersin inş çok deişik bir duygu bişeyler kımıldıyor içindee çok heyecanlı oluyor insan en kısa zamanda tekmeleri sayıcaz inşş

Back
X