ŞenizDünyanınnnn En Tatlıı En Güzellll En Ennnnnnnnnn En Sevgi dolu annelerine yeniden Merhaba:) a.s.a.s.
Hepinizden özür dilerim öncelkle merakta bıraktığım için ama elimde değildi çok Şükür Adıvarım yazmış hepinizi haberdar etmiş ..
Ogün kontrol dediklerinde aniden alıverdiler amniyosenteze işlem oldukça basit ama korku varyaaa anlamsızlaştırıyor herşeyi şükür dualara girdik öylede çıktık.En son küçücüğü gösterdler yine bıcır bıcır kalp atılarını gümbür gümbğr dinlettiler sonrasında dedim yaa cinsiyeti anacım yine kapattı bacaklarıkaydirigubbakcemile3
Neyse sonra doğru hastane yatağına 1 saat yatıyoruz sırt üstü biliyorsunuz o güne kadar içim dışıma çıkan ben ne bulantı ne birşet heyy dedim Allahımmm kurban olayım sana bıçak gibi bulantı yok oldu herkez şok Rabbim yardım elini uzattı yine..Neyseki rahatça yattım sonrasında 3 gün dinleneceksn tamam peki..
Doğru anneme geçtik mecburen orada yattım ama yanımda birşey yoktu gece eve geçirdi eşim bizi annemlerde yanımda tabii işte eenn enn zoru o yataktaa öylesine yatmak oldu yapacak birşey yok o dizi senin bu dizi benim ama elim ayağım belim koptu koptu..
Bugün dolanıyorum evde artık ve iyiyizz çok şükür bu küçücük dinlyor teyzeleri beni dedimki ona" Sıkı tutun Annecim" Oda tamam dedi:1hug::asigim:Kıyamam ona ben
Sonuçlar normalde 1 ay sonrasında verilecekti ama birmiktar ücretle 1 haftaya indirebiliyoruz eşim yok yeter moral vs tükendideyip hemen alıverdi tarihi öne anlayacağız bu perşembe bizim için büyük gün herşey güzel olacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Bol bol dua etmeye devam ogüne kadar ve süper süper pozitifff düşünüyoruz ki iyilikler gelsin bizi bulsun:Saruboceq::1hug:
Yarın ara ara bakarım en azından yavaş yavaş normal hayata dönücez sadece bu hafta ağır hareketler:CüvCüv:
Hepinizii öyle seviyoruzkiiii çokta özledik teyzeleri yazdıklarınız bizim için söyledikleriniz merakınız okadar anlamlıki tarifsiz bizim için güzel yüreklerinizi tek tek öpüyorumm bebişleri yiycem zaten:1hug:
Canımsınnnıızzzzzzz :sm_cool::dance::teytey::hooray:
Selam Nazlı, geçmiş olsun önceklikle umaım sonuçlar çok iyi çıkar inşallah:Saruboceq:
as sonucu cinsiyette öğreniliyor galiba belki 1 hafta sonra sonucu görüsün
selamlar .a.s.