ne alaka nannn antebin hamamları başka türküydü kısss bu mektebin bacaları
oğluşumla denize gittik bugün ayy korkumdan yüzemedim doğru dürüst :) dr.ne kadar çok yüzersen o kadar iyi spor olur dedi ama ben yinede çekindim ayy :)
heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol:
kızııımm biz memur adamız öleeee medical parklara gidemiyoh dewlete gittim abbbaaaoowwwwwwwwwwww ne kaaa hamile karı varsa gördüm galba istanbılda kaydirigubbakcemile3 yahu bi sıra bi sıra olamaz böle bişeee kan vercem önümde 50 kişi idrar verecem helada bile sıra var yauwwww nerdeyse numaratör koyacaklar o kaa yane :roflol: ultrason falan uzun sürmedi de testler oyaladı sora işe gittim yoğundu açamadım bi açtım kapadım şimdide eve anca geldüm yemek falan filan ..:roflol:
ayyyy hakkatten miiiiiiiii :1shok: off hiç param yok yauw battım bu ay ama bişi almazsam da içim içimi yer benümm bittim been süprizzzzz
nasıl senin kociş bakıyor alttan kıı anlamadım bak bende nerelere çekiyom töbe töbeee
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geçmiş olsun kuzuuummm valla ben de olsam aynen sinirimden ağlardım terbiyesiz herif kıs plakasını alıp şikayet etseydin hemenkötükedihüsokızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben
kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben
kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben
gunaydın canım nasılsın?günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
tam eşşek kafaymışş yauu ne zaman bu kadar görgüsüzleştik annamıyorum ki trafikte tlf görüşmesi de ne demek oluyo nan bizim köye normal tlf geldiğinde ben 9 yaşımdaydım beaa şinci tarlada yaylada ahırda heryerde cep ten konuşuyolar vallavay eşşek kafalı şoförrr:mymeka:
canıııım.. çok geçmiş olsun... biraz dinlen bi köşede ve unutmaya çalış canım :teselli:
tam eşşek kafaymışş yauu ne zaman bu kadar görgüsüzleştik annamıyorum ki trafikte tlf görüşmesi de ne demek oluyo nan bizim köye normal tlf geldiğinde ben 9 yaşımdaydım beaa şinci tarlada yaylada ahırda heryerde cep ten konuşuyolar valla
geçmiş olsun canım sabah sabah insanın moralini bozuyorlar
bende bugün kaza yapacaktım
gerizekalı beyinsizin biri hızlı bi şekilde ve benim karşımdan köşeyi bi dönerse
zorla fren yaptı arabadan felan çıkmadım ama bastım kornaya bide küfür ettim
ama okula geldiğimde elim ayağım titriyordu hadi fren tutmasaydı beyinsiz adam kafamçokkarıştı
be embesil dedim hızlı dönüyon bari kendi şeridinde dön :umursamaz:
evden dua okumadan çıkmam galiba beni dualar korudu
bide kadın şöförleri beğenmezler ama kadınlar daha dikkatli
erkekler bilsede bilmesede yol kendi mallarıymış gibi kullanıyorlar
yaw kızlar yeni smiley eklenmiş haaa :gitme: :sinifsinif:lmaz: :kedi: :umursamaz:
ayy çok şeker bunlar
gunaydın canım nasılsın?
tam eşşek kafaymışş yauu ne zaman bu kadar görgüsüzleştik annamıyorum ki trafikte tlf görüşmesi de ne demek oluyo nan bizim köye normal tlf geldiğinde ben 9 yaşımdaydım beaa şinci tarlada yaylada ahırda heryerde cep ten konuşuyolar valla
incisu ayrıntılı ultrasona gidecekler var
ama dah hiç giren olmadı galiba
kafam karışmasın diyosan profa git bence
sanada çok geçmiş olsun cnm.insan zaten trafikte jkendinden değil karşısındakinden korkmalı bencee.sen istediğin kadar dikkat et böleleri gelip buluyo işte.allah korumuş cnm
geçmiş olsun canımcım nooluyo kıs bu sabah allasenngeçmiş olsun canım sabah sabah insanın moralini bozuyorlar
bende bugün kaza yapacaktım
gerizekalı beyinsizin biri hızlı bi şekilde ve benim karşımdan köşeyi bi dönerse
zorla fren yaptı arabadan felan çıkmadım ama bastım kornaya bide küfür ettim
ama okula geldiğimde elim ayağım titriyordu hadi fren tutmasaydı beyinsiz adam kafamçokkarıştı
be embesil dedim hızlı dönüyon bari kendi şeridinde dön :umursamaz:
evden dua okumadan çıkmam galiba beni dualar korudu
bide kadın şöförleri beğenmezler ama kadınlar daha dikkatli
erkekler bilsede bilmesede yol kendi mallarıymış gibi kullanıyorlar
yaw kızlar yeni smiley eklenmiş haaa :gitme: :sinifsinif:lmaz: :kedi: :umursamaz:
ayy çok şeker bunlar
dr um hiç bi sorun yok :1no2: dedi
boşuna para dedıı.
300 lira da az para degıl ki
evet belki bazı yerlerde gözüne gelmemesi gerekıyor
ama eger dr gerek yok ssk da yapıyor dıyorsa vardır bı bıldıgı dıyorum
ama kafamda karısıyorrr:uhm:
günaydın kızlar nasılsınız bakem
ayyy cerencim geçmiş olsun bacım allah seni ailene meleğinide sana bağışalamış canım dikkat et ortalık delilerle dolu
kız cerin kızının ismi melek olsun melekler gibi bir kız benim kızım olsaydı adını melek koyacaktım
sağol kuşum teşekkür ederim iki cinsten olması çok güzelgözün aydın canım oooh ikisininde tadına bakcan 1 kız 1 erkek oyyy
hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
canım sen kaçıncı haftadasın 20 haftada felan gidiliyor ayrıntılıya
eğer gerek duymazsa istemeyebilir bile neden hemen karamsar düşünüyosunuz
yakın bi yerde yoksa ayrıntılı bebişte sağlıklıysa boşuna yorulma diye istemeyebilir
hem diğer kızlarla karşılaştırma onlar 20. haftadalar
yaww neetcez biz bu sıcaklarla istanbul ankara felan iyi bizim buralara göre
biz çatır çatır yancez vallahi
hadi hayırlı olsun daha güzelleri de gelir inşallah
iyi mutlu sağlıklı günlerinde giysin annesi
günaydın kızlara.s.
heee yaaa karıştırmışım
yaw mureda deniz diyip durma yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: olan var olmayan var anacım:1no2:
bak bi de denizi bulmuş da çekinmiş :dilcikar: hayy allaaam yaaa
canım gözün aydın.. hayırlı olsun... bizde ikincide kızı buluruz inşallah a.s yaparsak tabi sırnaşık şey
cerin sen ayrıntılı usg mi yaptırdın canım...?
kızım teeeee 21 inde babalar günü....
benim adamın anasına hediye aldım götürdüm ama kimse bana bişe almadıı, bişe de demedi:çok üzgünüm: ne kalas bi kocam var benimmm... oysa ben ona sürpriz yaparım hep... gıcık adam nollcak:dilcikar::mymeka:
inşallah canım allah gönlüne göre versin
:roflol::roflol::roflol: sabah sabah senin akıl nerelerde acabaa :dance:
geçmiş olsun canımcım nooluyo kıs bu sabah allasenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?