cnm allah korusun bak kızında 3lü problemli çıkmış amniyo falan uğraşmışsın yanlış değilsem.Bence bu işi en iyi yapana gitki sonra başın ağrımasın.Mesela operatör allah korusun şüpheli bişe dese sonra prof.a gitmek zounda kalcaksın bence baştan prof.a git.
ben kaçıyom kızlar kociş geldi markete gidicez iyi akşamlar herkesee...
gözün aydin olsun sekerimheeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
babalar günü mü -tatlicadiarzu-walla beni babalr günü hediyesi derdim yok çünkü o benim analar günümü hatırlamadı bile hıııı:dilcikar:
heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gözün aydın
allah nazarlardan korusun canım
benimde oğluşum olcek hıhhh
hadi gıı şöle isim düşün de de ben de faydalanam
efe çok sevdiğim isim ama kesinlik kazanmadı
ay kıslar cok sıcak bugün ölüom acaip bi nem var ben bukadar halsiz ve bitkinim ama oğlusum maşallah keyfi yerinde tekmeleri cakıp duruo bi dusa gireyim şimdi catladım
kızlar aradım iki adreside ayrıntılı ultrason yerlerini profesör 275
operatör 170 dedi napim ben şimdi yaaaaaaaaaaaaaa
gözün aydin olsun sekerim
her ikiside oldumu daha dogurmaya gerek yok
babalar günü mü -tatlicadiarzu-
burda gecti bile
gecen ayin 3.haftasiydi...
anneler gününde cenemden kurtulamadi kocam ama babalr gününde suspus oldum oturdum, bilmiodum burda baska zamanda oldugunu:umursamaz:
hadi gözün aydın bacım walla ne şanslı gacısın heee. bi kız bi oğlan ohhh. Allah bağışlasın darısı başımıza
canım gözün aydın
allah nazarlardan korusun canım
benimde oğluşum olcek hıhhh
hadi gıı şöle isim düşün de de ben de faydalanam
efe çok sevdiğim isim ama kesinlik kazanmadı
Gözün aydın canım oğlun oluyormuş prensler çoğunlukta valla kim ne derse desinn
bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem araştırma hastanesinde ama öyle para verilmiyorkii güvencen karşılıyorr her yerde farklı heralde netten ayrıntılı ultarsyon resimleine baktım renkli deilmiş ama her organ ayrı ayrı inceleniyormuş gözünde katarkt bile olsa Allah korusun belli oluyormuşş çok heyecanlıyım dua edinn gelince yazarım sizeeee
kızlarrrr bugün oğlumun ilk eşyası geldi arkadasım bi tulum almıs oğluma ilk kıyafeti ona ait ilk şey cok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaa
gözün aydın canım oooh ikisininde tadına bakcan 1 kız 1 erkek oyyyheeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım sen kaçıncı haftadasın 20 haftada felan gidiliyor ayrıntılıyakızlar herkez ayrıntılı ulturasona giriyo mu???
ilçede yaşıyorum böyle bi şey yok.
devlet hastanesinde ulturasaon yok bırak ayrıntılıyı...
tabi 1 doktor var onun muaynanesine gidiyorum çok memnunum doktordan.
ama ayrıntılı demedi hiç...başka yere gidipte girenide duymadım...
yaww neetcez biz bu sıcaklarla istanbul ankara felan iyi bizim buralara göreben kızımı temmuz ayında doğurdum.
1 kere off sıcak demedim.
ama şimdi daha haziran başında
perişan olduk...
kızlarrrr bugün oğlumun ilk eşyası geldi arkadasım bi tulum almıs oğluma ilk kıyafeti ona ait ilk şey cok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?