• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

cnm allah korusun bak kızında 3lü problemli çıkmış amniyo falan uğraşmışsın yanlış değilsem.Bence bu işi en iyi yapana gitki sonra başın ağrımasın.Mesela operatör allah korusun şüpheli bişe dese sonra prof.a gitmek zounda kalcaksın bence baştan prof.a git.

doğru deyon kııı bi işi iki iş yapmayalım demi direk profesöre gideyim

iteeeeekkkkkkkkdelikafadulden
darıldınmı cicim bana
hiç bakmıyorsun bu yana
darıldıysan barışalım
güller gibi koklaşalım
a.s.a.s.a.s.

heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gözün aydin olsun sekerim
:nazar:
her ikiside oldumu daha dogurmaya gerek yok

walla beni babalr günü hediyesi derdim yok çünkü o benim analar günümü hatırlamadı bile hıııı:dilcikar:
babalar günü mü -tatlicadiarzu-
burda gecti bile
gecen ayin 3.haftasiydi...
anneler gününde cenemden kurtulamadi kocam ama babalr gününde suspus oldum oturdum, bilmiodum burda baska zamanda oldugunu:umursamaz:

heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hadi gözün aydın bacım walla ne şanslı gacısın heee. bi kız bi oğlan ohhh. Allah bağışlasın darısı başımıza

ay kıslar cok sıcak bugün ölüom acaip bi nem var ben bukadar halsiz ve bitkinim ama oğlusum maşallah keyfi yerinde tekmeleri cakıp duruo bi dusa gireyim şimdi catladım

canım gözün aydın
allah nazarlardan korusun canım
benimde oğluşum olcek hıhhh
hadi gıı şöle isim düşün de de ben de faydalanam
efe çok sevdiğim isim ama kesinlik kazanmadı

kızlar herkez ayrıntılı ulturasona giriyo mu???
ilçede yaşıyorum böyle bi şey yok.
devlet hastanesinde ulturasaon yok bırak ayrıntılıyı...

tabi 1 doktor var onun muaynanesine gidiyorum çok memnunum doktordan.
ama ayrıntılı demedi hiç...başka yere gidipte girenide duymadım...

banada ayrıntıdan falan bahsetmedi cangüm bence doktoruna bırak cok fazla detaylama ben öle yapıyorum zamanı geldikce adam bana sölüo neyi nezaman yaptırcağımı biz burda okuoz aceleci davranıoz

kızlar aradım iki adreside ayrıntılı ultrason yerlerini profesör 275
operatör 170 dedi napim ben şimdi yaaaaaaaaaaaaaa

Gözün aydın canım oğlun oluyormuş prensler çoğunlukta valla kim ne derse desinn

bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem araştırma hastanesinde ama öyle para verilmiyorkii güvencen karşılıyorr her yerde farklı heralde netten ayrıntılı ultarsyon resimleine baktım renkli deilmiş ama her organ ayrı ayrı inceleniyormuş gözünde katarkt bile olsa Allah korusun belli oluyormuşş çok heyecanlıyım dua edinn gelince yazarım sizeeee

gözün aydin olsun sekerim
:nazar:
her ikiside oldumu daha dogurmaya gerek yok

babalar günü mü -tatlicadiarzu-
burda gecti bile
gecen ayin 3.haftasiydi...
anneler gününde cenemden kurtulamadi kocam ama babalr gününde suspus oldum oturdum, bilmiodum burda baska zamanda oldugunu:umursamaz:

öyle walla doğru deyon şekerim

hadi gözün aydın bacım walla ne şanslı gacısın heee. bi kız bi oğlan ohhh. Allah bağışlasın darısı başımıza

ami n canım tüm isteyenlerin başına rabbim herkesin gönlüne wersin

canım gözün aydın
allah nazarlardan korusun canım
benimde oğluşum olcek hıhhh
hadi gıı şöle isim düşün de de ben de faydalanam
efe çok sevdiğim isim ama kesinlik kazanmadı

sağol canım bende efe ismini çok sewiyorum ama manası güzel olan bişey olsun
istiyorum bakalım düşünmek için daha çok wakit war

Gözün aydın canım oğlun oluyormuş prensler çoğunlukta valla kim ne derse desinn

bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem araştırma hastanesinde ama öyle para verilmiyorkii güvencen karşılıyorr her yerde farklı heralde netten ayrıntılı ultarsyon resimleine baktım renkli deilmiş ama her organ ayrı ayrı inceleniyormuş gözünde katarkt bile olsa Allah korusun belli oluyormuşş çok heyecanlıyım dua edinn gelince yazarım sizeeee

ewet bacım bu sene erkek rekoru kırılacak galiba

ablamın iki kızı wardı hamile kaldı üçüncüsüde kız oldu şimdi diyo bu sene çok erkek doğuyor şimdi hamile kalsam bile yetişmezki diyo bu seneye ay gülmekten öldüm
:roflol::roflol:

kızlarrrr bugün oğlumun ilk eşyası geldi arkadasım bi tulum almıs oğluma ilk kıyafeti ona ait ilk şey cok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarrrr bugün oğlumun ilk eşyası geldi arkadasım bi tulum almıs oğluma ilk kıyafeti ona ait ilk şey cok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaa

ay kıyamam miniciğin ilk eşyası sağlıkla giydiğini de görürsün yakın zamanda inş.

benimde ilk hediyem annemin arkadaşından geldi ev ayakkabısı mavili beyazlı çok sevimlii

neden mavi dedim öyle hssettim dedii birde komşum vardı daha hamile deildim taşınıyordu

bana senin oğlun olucak bak görürsün diyerek kot bebek pantolonu hediye ettii insan bunları nasıl unutabilirkii............

gözün aydın canım oooh ikisininde tadına bakcan 1 kız 1 erkek oyyy
hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
kızlar herkez ayrıntılı ulturasona giriyo mu???
ilçede yaşıyorum böyle bi şey yok.
devlet hastanesinde ulturasaon yok bırak ayrıntılıyı...

tabi 1 doktor var onun muaynanesine gidiyorum çok memnunum doktordan.
ama ayrıntılı demedi hiç...başka yere gidipte girenide duymadım...
canım sen kaçıncı haftadasın 20 haftada felan gidiliyor ayrıntılıya
eğer gerek duymazsa istemeyebilir bile neden hemen karamsar düşünüyosunuz
yakın bi yerde yoksa ayrıntılı bebişte sağlıklıysa boşuna yorulma diye istemeyebilir
hem diğer kızlarla karşılaştırma onlar 20. haftadalar

ben kızımı temmuz ayında doğurdum.
1 kere off sıcak demedim.

ama şimdi daha haziran başında
perişan olduk...
yaww neetcez biz bu sıcaklarla istanbul ankara felan iyi bizim buralara göre
biz çatır çatır yancez vallahi

hadi hayırlı olsun daha güzelleri de gelir inşallah
iyi mutlu sağlıklı günlerinde giysin annesi

kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben

Back
X