kıs sende mi başına vuranlardansın.ama yalanda söylemiyorsun yaw:jeyyar:falla işin zorr cnm gerçi tüm bu aşamaların en öncesi çok zevkli :jeyyar: o ayrı mesele tabi ama sonrası böle :CüvCüv: oluyo
oğluşumla denize gittik bugün ayy korkumdan yüzemedim doğru dürüst :) dr.ne kadar çok yüzersen o kadar iyi spor olur dedi ama ben yinede çekindim ayy :)
bebislerinin cinsiyetini ve saglini ogrenen herkesin gozu aydin. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin.
bu arada ikide bir kilo konusunu acip durmayin yawww. kiziyorum valla, bana nispet mi yapiyorsunuz?klava:
zaten bugun okulda arkadaslarda 4,5 gibi degil 5-6 aylik gibi duruyorsun dediler. ben kasim annelerinin en siskosu olucam herhalde.:1shok:
slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
biz de dün kontrole gittik... minik bi kız daha geliyo :asigim:dr.umuz herşey çok güzel bir hafta da önden gidiyo dedi. 240 gr olmuş ama boyunu unuttum 3 lü test için kan verdik haftaya alıcaz sonucu...inş o da güzel çıkar...ben 2 kg almışım bu arada... böyle gidersen 10-12 kiloyla tamamlarız süper olur dedi...inş öyle olur... hafta sonu biriyle tanıştım doğuma 48 günü kalmış 20 kilo aldım dedi...öyle olmaktan çok korkuyorum...benden haberler bu kadar geçmişe bakim biraz ...
benim oğluşum olucak cnm hayırlısınla :) senin bi oğluşun var sanırım allah gönlüne göre versin inş.
ohh canım ahlah ıylık saglık varsın hihoyyyt
saol canım ben ıyıyım sükür bebişde ıyı cok yorulduk yogumdu ısımız sennasılsın
bebislerinin cinsiyetini ve saglini ogrenen herkesin gozu aydin. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin.
bu arada ikide bir kilo konusunu acip durmayin yawww. kiziyorum valla, bana nispet mi yapiyorsunuz?klava:
delikafadulden bakma sen onlara bebiş için herseye deger allah yoklugundan esırgesın kılo neymış tosunumm delikafadulden
valla bende oyle dusunuyorum. bebisim yeterki saglicakla gelsinde, ben tosun tosun dolasayim, olsun varsin.kaydirigubbakcemile3
amin canım, senin belli miydi bebişin cinsiyeti
hayir canim, henuz belli degil. gostermedi bizim yaramaz. ama bana sanki ikinci kez kaynana olucakmisim gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3
leynn bu cerin karusu nerde ultrasonun içinemi düştü ne
erken gidecekti doktora
bebişini görünce çıkmamıştır odadan doktor zorla çıkarmaya çalışıyodur :roflol:
heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sağol canım allah razı olsun hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın:teytey::teytey: gözün aydın cnm çok sevindimm allah gönlüne göre verdi.inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu
ohhh canım hayırlı olsun allah gönlüne göre vermıs ne güzel :teytey: :dance: :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?