meraba arkadaşlar.lisyeler hazırlanmış.çok heyecanlanmaya başladım ben yaa.acaba meleklerimiz bizimle mi? son 6 gün kaldı benim...
ay güzelim benim ya.negüzel.şididen böle bi sevgi.kıskanmasında.bu ufaklıklar çok akıllı oluyo yaa.sizi böle dinledikçe daha bi hevesleniyorum.onu öp benim yerime canım...inşallah kardeşi yoldadır
bende bu ay hamile kalsam kasım annesi oluyom demi bende adet oldum yarın doktorla görüşüp tedaviye başlıcam
arkadaşlar beni mazur görün
şimdi bende çocuk isteyen biri olaraktan
dedimki daha kasım hamileleri oluşmamıştır bi bakayım
çook önceden açılmış
şöyle baktım belli olan hamilelikler var ama
ihtimallere göre bi paylaşım topiği değilde
bırakın sadece ve sadece kasım hamilelerinin topiği olsun lütfen
ihtimallere kalırsak ozaman aralık topiğinide açarız 2010 da
saygılar..
asorticim sana katılıyorum konu cok erken açılmış ve kasım annesi değilde olma ihtimali konusu olmuşbencede herkesin ki belli olduktan sonra açılmalıydı ama zaten konuyu açan arkadaşta hamile değil sanırım
anlıyorum arkadaşım senide ama zaten hamile değilsek biz kasım annelerinden çıkarız.bizim amacımız şuan hamile olanlarla bir arada olup belirtilerini paylaşmak.geri sayım heyecanımız birlikte yaşamak.ayrıca bu topik sınırlı değil.yani bizim yazmalarımızla bitmez.bir ay sonra zaten bu topik tamamen kasım annelerinin olcak.hamile olanlar kalcak olmayanlar çıkcak.çıkmak istemeyenlerde arkadaşlarının heyecanını paylaşcak.herkesinki belli olduktan sonra açılcak diye bi şartta yok ayrıca.neyse oda sizin görüşünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?