2009 Kasm Anneleri

tabi teyzesi şimdi bizim bebişlerin herbişeyi bellidir... bizimkisi eğlence işte....

bence de çok ağır bi durum olur hakkatennn delikafadulden

aynnen canım senin yaşadıklarını yaşıyorum bende sırıtık atıyorum en dalgasından

karakızım merak etme üçlü ii çıkacaktır içini ferah tut cinsiyete gelince kıs herhalde annesi babaanne gelmiş nasıl göstersin ayıp bir kere neyse canım bizde seni öptük

Kızlar ben bugün ikilimi aldım dok çok ii dedi 10000/1 risk varmış 3 lüyü yapmayacak allaha şükür fr bthcg 14,6 çıktı buna göre oğluşum olabilir çok mutlu olduk sorun olmamasına herkesin bebeğinden ii haberler alması dileğiyle

Zaren sen fatihteydin demi bende 2005- 2006 hazirana kadar ank daydım fatihte angürü mah öncesinde06 durağına yakın yerde oturuyordum mevlana sok. nasıl değiştimi oralar walla özlüyorum medeni şehirdi orası müdürümü sevmesemde şehri sevdim

anam bu bebişler bizi hiç kaale almıyo nan ebisce nasıl başetcez biz bunnarlaaa
dr.. teyzesinin yanında hoplayıp zıplamasını bildiydi emmeee
ben elimi koyuyom tık yokk
nann benim kociş dio ki tekmeyi kodummu fıkara sümüğü gibi yapıştırırmış duvara kaydirigubbakcemile3

anam benim oğluşum olcek o zamaaann
bi çirkinleştim sivilce çıkmayan yüzünden sivilce eksik olmuyooo
kalçam aynen duruyoo karnım sipsivri çıktı hadi baalım cumaya anlıcaz ak koyun kara koyun
valla benim heryerim aynı iyice şüpeleniyom ya alla alla gazımmı var ki sadece benim :)
hadi hayırlısı sağlıklı olsunda ama çok güzel bayansın küçük fotoğrafına rağmen güzelsin güzel
nann o artsit bikerem kartanesi daha güzel
hee öle ben de öle biliyom kız kız bebiş annenin güzelliğini alırmışş
ooof hiç bi belirti aynı anda tutmuyo bende yaww kaydirigubbakcemile3
bende de ben de de sadece midem şişşş
nan destnaa senin de mi miden çıktı
ben de 1 kilo almışım ama karnım kocaman herkes 1 kilo aldıysan bu karın ne diyo annamıyom valla kalçadan bacaklardan verip karına mı aldık nan biz
2 kg da ben almışım güyaa zaten kilolu olduğumdan pek belli olmuyo
valla ben evlendiğimde 7-8 kg daha fazlaydım evlenince kalori yakma hızım arttı heraldaysam:jeyyar:
nannn sen delimisin kaydirigubbakcemile3 ilahi çok hoşsun
kartanemm hşdere ye gidiyom senn?
valla kıız ne güzel olurmuşş :roflol: senin işyerin nerde ebisceye de uygunsa bi öğlen kızılayda yemek yiyebülürükalkisalkisalkis
valla ben varım ulustayım ben kızılaya gelirim yalnız 1 saat vaktim var atıştırırız zaten o sorun diil buluşalım da :)alkisalkisalkis

mavimm ulustayım ben gulümm

Kartanesi teyzesi önceki sayfalarda var resmimimiz şimdi uğraştım yapamıyom ama illada yolla dersen tekrar uğraşırım ay ben ne kadar unutkanım ya

boncukx bende gecen hafta medıkale gıttım leyla ersözlü ye yanı aynı kısıye gıtmısız ben mennun kaldım leyla hanımdan hazıranın 20 den sonra gıdecegım bırde sen estetısyenmısın nerde bende bayan kuaförüm canım hihoyyyt

senın cınsıyetı sölemedıler mı sekerım kız benım ne kadar yüksek cıktı 97.2 senın 14.6 ayy ınsallah bu tahmınler tutar bızde ben cok merak edıyom yawww bende yaptırmıycam 3 yü 2 lım allaha sükür cok ıyı cıktı delikafadulden :içelim:

ebisce ohh siz kartanesi ile yakınsınız buluşursunuz anacım siz..bensiz buluşmayın nan..diyom işte bir c.tesi görüşürüz diye..bak beni kzıdırmayın zaten hastanede kaçak göçekte olsa wcde buluşacanız...neyse bana müsadee yarın görüşürüz...iyi akşamlar..mevzey sonuçlar iyi çıkmış sevindim...dilmuh yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah..

slm arkadaşlar geçen haftadan beri giremedim yoğundum biraz geçen pazartesi gittim doktora ikili için sadece ense kalınlığına baktı kan almadı benden ense kalınlığı 1.2 çıktı %90 bir şey yok dedi gerekirse ilerde 3 lü yü yaparız dedi..

baş ağrılarım için minoset yada parol önerdii...

çatlak oluşumunu önlemek için badem yağı yada bebe yağı kullanmaya başla dedi...

benim takıldığım nokta neden benden kan almadı 1.2 iyi bir sonuçmu ondan mı acaba anlamadım??

MAVİİMM sensiz olmaz tabe nann kaç kişiyiz şununşurasında hem bebişler gelince onnarı da tanıştırırız oynarlar barabar alkisalkisalkis

canm benim de ense 1.1 çıktı normal sanırsam dr. öle dediyse takma kafana herşey normal demek ki

kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah allahın izni önce nazlı perşembe günü bizi sevindirecek sonrasında ben p.tesi sevineceğim
allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

Dünyanın En tatlı Annelerine En Tatlı öpücükler Bizden a.s. a.s. a.s.

Karakızzım birtanem okudum hemen haberi şükür p.tesiyede inşallah süper olacak herşey yolunda gidecek canım..Sesini duymak benim içinde çok güzeldi..Ya Allahım hepinizden razı olsun inanın sizlere ne desem az yazdıklarınızı okudukça bir gülüyoruz bir ağlıyoruz sizlerle olmak çok güzel bir duygu Allahım iyiki sizin gibi meleklerle karşılaştırdı bizi..

Melekleriminde melekleri hep sağlıklı olsun diye dua edip duruyoruz onlarda bize ne diyelim Allahım bu kurulan dostlukları daim etsin..:Saruboceq:

Mevzeycim hayırlı haberlerine çok sevindik tatlım gözün aydın a.s.

Dilmuh seninde yarınn güzel haberlerini alıcaz nasipse güle güle git güle güle gel canım... a.s.

Kaçırdığım olabilir malum 4 gün bugün acayip yazılan var bir kısmını dün okumuştum ama bugünde çok yazılmış diğer günlerde varsa affola..Önemli bir durum varsada söylerseniz çok sevinirim.. a.s.

Piştimi olduk seninlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım benimmmm Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq: Bugünde çok dua ettim hepimiz için tabiki seninde gideceğini bildiğimden dilimden düşürmedim Şeniz

canım benım bebişlerinde ense kalınlıkları1.2 cıktı dr.u gayet ıyı dedi.takama kafana bı problem olsa solerdı zaten.ve karakızıımmmm ınsallah hayırlı haberlerle geleceksın.allahım ne olur hepımıze sağlıklı bebecıklerımızı kucağımıza almayı nasıp et noluuuuuuuur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…