ay canım kıss yerim onuu kaydirigubbakcemile2bn herseferinde şaşkınlıktan aynaya falan bakmıyorum bi keresinde eşime bakmıştım bu arada bir yerde okumuştum bebek olşuyor ya o an onun tüm dnsı yüzü şekli belirgin oluyormuşş amcamın bir lafı var çocuk ya anasına benziycek yada babasına komşuya benzerse durum ağırrkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
bu arada ben güvenlik noktalarında direk çantamı bırakıp bi de böyle manalı manalı görevlinin gözlerine bakaraktan yandan süzülüveriyom
(tabi göbeğimi göstere göstere)kaydirigubbakcemile3
onlar da bişey demiyo, kadın görevli varsa elle kontrol ediyo
sırıtık bi ifadeyle ve uyduruktan bi şekildekaydirigubbakcemile2
bazısı da denk geliyo kontrol biterayakkene göbüküme bi dokunup maaşallah çekiyo. :1rolleyes:
nann benim kociş dio ki tekmeyi kodummu fıkara sümüğü gibi yapıştırırmış duvara kaydirigubbakcemile3anam bu bebişler bizi hiç kaale almıyo nan ebisce nasıl başetcez biz bunnarlaaa
dr.. teyzesinin yanında hoplayıp zıplamasını bildiydi emmeee
ben elimi koyuyom tık yokk
valla benim heryerim aynı iyice şüpeleniyom ya alla alla gazımmı var ki sadece benim :)anam benim oğluşum olcek o zamaaann
bi çirkinleştim sivilce çıkmayan yüzünden sivilce eksik olmuyooo
kalçam aynen duruyoo karnım sipsivri çıktı hadi baalım cumaya anlıcaz ak koyun kara koyun
nann o artsit bikerem kartanesi daha güzelhadi hayırlısı sağlıklı olsunda ama çok güzel bayansın küçük fotoğrafına rağmen güzelsin güzel
bende de ben de de sadece midem şişşşhee öle ben de öle biliyom kız kız bebiş annenin güzelliğini alırmışş
ooof hiç bi belirti aynı anda tutmuyo bende yaww kaydirigubbakcemile3
2 kg da ben almışım güyaa zaten kilolu olduğumdan pek belli olmuyonan destnaa senin de mi miden çıktı
ben de 1 kilo almışım ama karnım kocaman herkes 1 kilo aldıysan bu karın ne diyo annamıyom valla kalçadan bacaklardan verip karına mı aldık nan biz
valla ben evlendiğimde 7-8 kg daha fazlaydım evlenince kalori yakma hızım arttı heraldaysam:jeyyar:canım malesef herkes o dertten muzdarip evliliğin başlarında nasıl oluyorsa incecik dal gibi hanımlar evlenince beden nasıl oluyorsa kendimizi çokmu koyveriyoruz nedir bidon gibi oluveryoz.
ezan burda yeni okunuyor Allah kabul etsin canım.
nannn sen delimisin kaydirigubbakcemile3 ilahi çok hoşsunkartanesi ancak vakit bulun yazabildim oyy p.tesi zaten sıkıcı birde yogun ..kız ben kızılaydaydım saat 1 buçuk gibi falan postaneyey gittim güven parkın karşısındaki ışıklardan izmir caddesindeki postaneye kadar giderkene bir kızla karşılaştım o önde yürüyor bir ara yüzünü gördüm bi an benzettim ama emin degilim ne bilem oda bana bir ara dikkatli baktı..bende dedim bu bizim kartanesi olabilirmi gide gide oda postaneye girmesinmi yine baktım emin olamadım aman bee dedim oda benim hemcinsim yanlış anlamaz gidim sordum pardon adınız .....mı diye :roflol::roflol::roflol:yok dedi içimden tüh rezil oldun dedim...sonra afedersiniz birine benzettim emin olamadıgım için sordum dedim...
kartanemm hşdere ye gidiyom senn?allah canını almasın kıııız içimiz dışımız bir olduk artık heee
ben de sabaha namazından sonra ebisceyle uğraşıp durdum :roflol:
acaba hoşdereye mi gidiyo bahçeliye mi diyo düşünüp durdum
valla ben varım ulustayım ben kızılaya gelirim yalnız 1 saat vaktim var atıştırırız zaten o sorun diil buluşalım da :)alkisalkisalkisvalla kıız ne güzel olurmuşş :roflol: senin işyerin nerde ebisceye de uygunsa bi öğlen kızılayda yemek yiyebülürükalkisalkisalkis
mavimm ulustayım ben gulümmkartanem ahlatlıbeli bilirim incek ayrımı falan bizde oralarda marul cafe diye bir yere gitmiştik ama öyle parkın ortasında bir yer dgl bagımsız bir yer bruncha gitmiştik orasıda güzel ama öyle yine uzun uzadıya oturup dolaşacagın yerde olmalı..ben o yzüden arıyorum ee gittiginiz yerin adı neydi yani büyük park mogan gibi bir yer sanırım...iyi yapmışsınız valla...gidin anacım ankarada zatgen öyle yeşillik alana gidip piknik gibi bir alanda olmak istiyorsun...kartanem valla ben kavaklıderede çalışıyorum tunalıda diyebiliriz..ebisce nerde?benim öglen aram 1 saat yani git gel yemek ye vakit kısıtlı kızılayda çalışıyor olsam hiç sorun dgl..sen nerde çalışıyorsun kızılaydamıydın?nerede ya tam olarak istersen yazıver özelden?
Kızlar ben bugün ikilimi aldım dok çok ii dedi 10000/1 risk varmış 3 lüyü yapmayacak allaha şükür fr bthcg 14,6 çıktı buna göre oğluşum olabilir çok mutlu olduk sorun olmamasına herkesin bebeğinden ii haberler alması dileğiyle
MAVİİMM sensiz olmaz tabe nann kaç kişiyiz şununşurasında hem bebişler gelince onnarı da tanıştırırız oynarlar barabar alkisalkisalkisebisce ohh siz kartanesi ile yakınsınız buluşursunuz anacım siz..bensiz buluşmayın nan..diyom işte bir c.tesi görüşürüz diye..bak beni kzıdırmayın zaten hastanede kaçak göçekte olsa wcde buluşacanız...neyse bana müsadee yarın görüşürüz...iyi akşamlar..mevzey sonuçlar iyi çıkmış sevindim...dilmuh yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah..
canm benim de ense 1.1 çıktı normal sanırsam dr. öle dediyse takma kafana herşey normal demek kislm arkadaşlar geçen haftadan beri giremedim yoğundum biraz geçen pazartesi gittim doktora ikili için sadece ense kalınlığına baktı kan almadı benden ense kalınlığı 1.2 çıktı %90 bir şey yok dedi gerekirse ilerde 3 lü yü yaparız dedi..
baş ağrılarım için minoset yada parol önerdii...
çatlak oluşumunu önlemek için badem yağı yada bebe yağı kullanmaya başla dedi...
benim takıldığım nokta neden benden kan almadı 1.2 iyi bir sonuçmu ondan mı acaba anlamadım??
kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah allahın izni önce nazlı perşembe günü bizi sevindirecek sonrasında ben p.tesi sevineceğim
allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
slm arkadaşlar geçen haftadan beri giremedim yoğundum biraz geçen pazartesi gittim doktora ikili için sadece ense kalınlığına baktı kan almadı benden ense kalınlığı 1.2 çıktı %90 bir şey yok dedi gerekirse ilerde 3 lü yü yaparız dedi..
baş ağrılarım için minoset yada parol önerdii...
çatlak oluşumunu önlemek için badem yağı yada bebe yağı kullanmaya başla dedi...
benim takıldığım nokta neden benden kan almadı 1.2 iyi bir sonuçmu ondan mı acaba anlamadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?