2009 Kasm Anneleri

Selam Nazlı, geçmiş olsun önceklikle umaım sonuçlar çok iyi çıkar inşallah:Saruboceq:

as sonucu cinsiyette öğreniliyor galiba belki 1 hafta sonra sonucu görüsün

selamlar .a.s.

kızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?

ben işim gereği çok seyehat etmek zorundayım dr arabadansa uçağı tercih et dedi, 32. haftaya kadar binebiliyorsun sonrada dr raporu ile binebiliyorsun bildiğim kadarı ile

Bayanlar merhaba,
Bende bugün dr a gittim. Kızımı gördüm maaşallah çok iyiydi
Dr amca iyicene kontrol etti, hiç panik olma stres yapma bebeğin gayet sağlıklı görünüyor dedi. 3lü testimiz için kanımızı verdik. Allah izin verirse perşembe sonucumuzu alacağız. Bu arada bu hafta içimde bazı kıpırtılar hissettiğimi söyleyince onların bebişim olduğunu söyledi:) Ama son bir kaç gündür hiçbirşey hissetmiyorum dediğimdede. Böyle şeylerle asla panik olmamamı bu dönemlerde bebeği hissetmemenin daha normal olduğunu, hissetmeyince üzülmek yerine hissedince sevinmem gerektiğini söyledi. Şimdi bir sonraki heyecan benim içinde perşembeye:)

Hmm Realcim bunu bende duymuştum hayırlısı canım çok ama çok tşk ederim a.s. a.s.

Martcımm canım benim yerim ben o tatlı kızı inşallah birtanesi iyi çıkacak 3 lü testiniz kocaman bi ohbeeeee diyeceksiniz:)Hmm bunuda yazdığın çok iyi oldu ara ara hisseder gidibiyim özellikle bugün arada bir pıtpıtlar ama emin değilim açıkçası bağırsak hareketleride kapıyı çalmaz kanımca ama:)))))))

Ya bu arada seninde Perşembe mübarek gün hadi bakalım Rabbim yüzlerimizi güldürsün.. a.s. a.s.

Nazlımmm sanada yazmıştım okudunmu bilmiyorum, moralini yüksek tut, inşallah perşembeye çifte bayram yaparız:)

kızlaaaar ya üçlü test sonucum çıkmış şimdi aradım hastaneyi.ama sonucu öğrenemedim galiba yarın gitcem doktora banada dua edin noluuuuuuuuuur.

canımm hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq:

hahhh işte olacağı buyduuu :roflol::roflol: yakında hepimizin başına gelicek aynı şeyyy kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bebişim şimdi pıt pıt etttiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::teytey:

hemen aynayı alıp kendime bakiym de bana benzesin :CüvCüv:

aaa öyle mi oluyomuuuşşşş :roflol:

ben işim gereği çok seyehat etmek zorundayım dr arabadansa uçağı tercih et dedi, 32. haftaya kadar binebiliyorsun sonrada dr raporu ile binebiliyorsun bildiğim kadarı ile

haydaaaa :uhm: niye bütün dr.lar başka telden çalıyo yaaa :uhm:

canımmm sana bakmak için girmiştim şükür ki yazmışsın yoksa çatlardım meraktan....:CüvCüv:herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmm...3 lü testin de güzel çıkar hiç merak etme...allahım şu testlerin biri bitiyo biri başlıyo...3 lüden sonra ne var sırada??? benim dr. anlatmıştı ilk gittiğimde ama unuttum...bebeğin tüm organlarına bakılıyodu galiba...bi de bizim şeker ölçümü var... valla bi oohhh diyemeden geçicek heralde 9 ay...ondan sonra da sütüm gelmedi, gazı çıkmadı aman üşüttü mü diye diye geçicek günler...valla annem derdi bunlar iyi günnlerin bi çocuğun olsun da gör diye doğruymuş alkisalkisalkisalkisalkisalkis ama olsun herşeye razıyımmmm :asigim::asigim:

Aaaaa birde bu arada bende dr a sorarken zaten birkac gün içimde bir hareketler hissettim ama sonra kesildi heralde bağırsak hareketleriydi dedim? Oda hayır çok büyük ihtimalle bebişindi dedi. E o zaman sonra niye birden kesildi diye sorunca söyledi. Sakın hareket etmiyor diye panik yapma, daha cok erken sadece hissedersen sevin dedi.
Bu durumda demekki seninde aslında o hissettiklerin bebişin....

Allah inşallah hepimizin yüzüne baksın, Allah bütün gebelerin yüzüne baksın, Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli, akıllı bebişler nasip etsin...

Dr a dedimki bu iş tam 40 hafta annelerin hepsine sabır öğretiyor ve babalarada bizlere sabır etmeyi öğretiyor:lepi:

Çok teşekkür ederim Unique'cim. Ben haftasonu döndüğüm için hepsini aldım valla. Yaklasık 4-5 hafta sonra "tabii bu benim için", detaylı ultrasona girmem lazımmış. Yaklasık 7 hafta sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış. Aaaaah aaahhhh sağlıklı gelsinlerde bu stresler feda olsun kuşlarımıza........:Saruboceq:

Martım ne güzel yazmışsın canım yaa kesinlikle sabır sabır sabır öğreniyoruz hepimiz.. Yazdıklarınızı okudum canım tek tek dedim yaa bir ağladım bir gülümsedim ama hep dilimde şükür vardı sizin gibi meleklerimiz olduğu için..Ya işte böyle şanslıyız biz teyzeleri böyle şekermi şeker bizleri düşünen birbirinden güzel teyzelerimiz var vee onların melekleri var:)

Dualarınada aminnnnnnnnn demeden geçemeyeceğim Rabbim hepimizi güldürsün.. Ozaman artık yavaş yavaş miniğin dekmiklerini hissediyoruz:))) oyy oyy şükürler olsun...

sevgili nazlı cumartesi sisin dükkana gittim bir adet kapir aldım üstelik 10 tl çok güsel oldu vallaa, saolasın..alkisalkisalkis

elbise, tişört filan tükkanı biliyosan onları da söyle kaydirigubbakcemile2

Selam arkdaşlar
geçmişi okuduğum kadarıyla bazı annişler hareketleri hissatemeye başlamış, zaman zaman sanki ben de bazı kıpırtılar hissediyorum ama barsak hareketi mi bebiş mi emin olamıyorum, CADIARZU
daha çok yatarken hissediyorum.
tecrübeli arkadaşlar varsa aramızda gerçekten hissetmeye başladığımızda işte bebek hareketi diyebilecez mi, yoksa hep böyle gaz mı deil mi olacak ya?
bazı kaynaklar 16. haftada hissedilir filan diyo :bbo:

neyse tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

herkese selam..

sevgili nazlı cumartesi sisin dükkana gittim bir adet kapir aldım üstelik 10 tl çok güsel oldu vallaa, saolasın..alkisalkisalkis

Elbise Karşıyaka var canım benim Onuda şöyle tarif edebilirim Ankara İlköğretim okulu hem karşı sokağı yani macdonalds sokağı birde Metiş var onun dibi ne kadar güzel üst grup hamile butikler zaten var alışveriş yaptım onlardan lakin tanıdık değil

amaa bebiş cinsiyet belliyse birşeyler alacaksan orada yardımcı olabilirim Yine Ankara ilköğretim okulun karşısına açıldı orasıda arkadaşımızın yeri gayet uygun fiyatlara acayip ciciler satıyor alırız bebişin için kaydirigubbakcemile3

Bu arada güle güle giy cnm Ben Karşıyaka Bostanlıdada buldum güzel yerler ama tanıdık değil öylesine gerzerken gel bize çayımı iç sonra gidelim birlikte :1hug:

Offfffff ya sinir oluyorum yaaaaaaa, buluşmayın birbirinizle cooooooooook kıskanıyorumsırnaşık şey

Nazlıcım seni böyle moralin düzgün gördükçe o kadar mutlu oluyorum kii...hihoyyyt canımmm arkadaşımmm allah herşeyi gönlüne göre versin tatlıımmmmm ŞenizŞeniz

yaa ben de istiyoruummm.... kaydirigubbakcemile

Bu arada güle güle giy cnm Ben Karşıyaka Bostanlıdada buldum güzel yerler ama tanıdık değil öylesine gerzerken gel bize çayımı iç sonra gidelim birlikte :1hug:

aha gene buluşuyo birileri sengözlerimebaksanab :dilcikar:

nan ebisceee 1. ben de hoşdereye gidiyooomm
2. ben de ulustayım kızııııımmmm
öğlen buluşalım yemeğe gidelim madeem urfalıya falaan :jeyyar:
kızıııımmm çok yakınım ben sizin orayaaaa dur özelden yazayımm
bi deee o kocana sööle ne vuruyo bacak kadder çocuğa nan :mymeka:
bi de evlenince baya kalori harcadım dimek haa?
neyse az daha harca çocuk olunca harcayamıcan bi müddet :roflol:

nan aramızda 1 cadde ha var ha yok artık sensiz de bi kısa buluşma yaparuk nedekkk

evet canım aynen ööle
bana da ensesi iyi dedi kan tahlili almadı
bölesi daha iyi canım
üçlü yapar belki 29unda gidince bilmiyom henüz

MAVİİMM sensiz olmaz tabe nann kaç kişiyiz şununşurasında hem bebişler gelince onnarı da tanıştırırız oynarlar barabar alkisalkisalkis

ayy yaşasııınn delikafadulden delikafadulden
bebişimin arkadaşları olcaaak
üzülüyodum valla benim arkadaşlarımın çoğu daha evlenmedi ya da yeni evlencek yakınlarda kimsenin de bebişi yook

:sm_cool::sm_cool:
yaa mart hissetmeye başladın mıııı??
ayy ben de istiyom artık yaaa

gunaydın canlarımmmmmmm
ya dünden beri bana olanlar oldu anacımmmm geçen doktora gittiğimde idrar tahlili falan istemişti sonuçlara baktı kum döküyosun haberin olsun demişti e ii hoş bi sıkıntı yoktu emmee dunden beri yanıyom yanıyom nası bi ağrı sancı ve wc'den çıkamıyom resmen akşama kadar belki 50 kez gitmiişimdir damla damla annnaamm bide bi sızı bi yanma ben bende değilem yane oyy oyyy nolcek böle ya akşam biras ii gibiydimmm şimdi gene başladı işyerini mi sevmiyo bu nedür kaydirigubbakcemile3
ya ya bu kum dökme muabbeti yada sistit oldum ne halt edecem ben yauwww ilaç da içemem şinci bittim beennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…