ŞenizDünyanınnnn En Tatlıı En Güzellll En Ennnnnnnnnn En Sevgi dolu annelerine yeniden Merhaba:) a.s.a.s.
Hepinizden özür dilerim öncelkle merakta bıraktığım için ama elimde değildi çok Şükür Adıvarım yazmış hepinizi haberdar etmiş ..
Ogün kontrol dediklerinde aniden alıverdiler amniyosenteze işlem oldukça basit ama korku varyaaa anlamsızlaştırıyor herşeyi şükür dualara girdik öylede çıktık.En son küçücüğü gösterdler yine bıcır bıcır kalp atılarını gümbür gümbğr dinlettiler sonrasında dedim yaa cinsiyeti anacım yine kapattı bacaklarıkaydirigubbakcemile3
Neyse sonra doğru hastane yatağına 1 saat yatıyoruz sırt üstü biliyorsunuz o güne kadar içim dışıma çıkan ben ne bulantı ne birşet heyy dedim Allahımmm kurban olayım sana bıçak gibi bulantı yok oldu herkez şok Rabbim yardım elini uzattı yine..Neyseki rahatça yattım sonrasında 3 gün dinleneceksn tamam peki..
Doğru anneme geçtik mecburen orada yattım ama yanımda birşey yoktu gece eve geçirdi eşim bizi annemlerde yanımda tabii işte eenn enn zoru o yataktaa öylesine yatmak oldu yapacak birşey yok o dizi senin bu dizi benim ama elim ayağım belim koptu koptu..
Bugün dolanıyorum evde artık ve iyiyizz çok şükür bu küçücük dinlyor teyzeleri beni dedimki ona" Sıkı tutun Annecim" Oda tamam dedi:1hug::asigim:Kıyamam ona ben
Sonuçlar normalde 1 ay sonrasında verilecekti ama birmiktar ücretle 1 haftaya indirebiliyoruz eşim yok yeter moral vs tükendideyip hemen alıverdi tarihi öne anlayacağız bu perşembe bizim için büyük gün herşey güzel olacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Bol bol dua etmeye devam ogüne kadar ve süper süper pozitifff düşünüyoruz ki iyilikler gelsin bizi bulsun:Saruboceq::1hug:
Yarın ara ara bakarım en azından yavaş yavaş normal hayata dönücez sadece bu hafta ağır hareketler:CüvCüv:
Hepinizii öyle seviyoruzkiiii çokta özledik teyzeleri yazdıklarınız bizim için söyledikleriniz merakınız okadar anlamlıki tarifsiz bizim için güzel yüreklerinizi tek tek öpüyorumm bebişleri yiycem zaten:1hug:
Canımsınnnıızzzzzzz :sm_cool::dance::teytey::hooray:
kızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?
kızlaaaar ya üçlü test sonucum çıkmış şimdi aradım hastaneyi.ama sonucu öğrenemedim galiba yarın gitcem doktora banada dua edin noluuuuuuuuuur.
kartanesi ancak vakit bulun yazabildim oyy p.tesi zaten sıkıcı birde yogun ..kız ben kızılaydaydım saat 1 buçuk gibi falan postaneyey gittim güven parkın karşısındaki ışıklardan izmir caddesindeki postaneye kadar giderkene bir kızla karşılaştım o önde yürüyor bir ara yüzünü gördüm bi an benzettim ama emin degilim bilem oda bana bir ara dikkatli baktı..bende dedim bu bizim kartanesi olabilirmi gide gide oda postaneye girmesinmi yine baktım emin olamadım aman bee dedim oda benim hemcinsim yanlış anlamaz gidim sordum pardon adınız .....mı diye :roflol::roflol::roflol:yok dedi içimden tüh rezil oldun dedim...sonra afedersiniz birine benzettim emin olamadıgım için sordum dedim...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bebişim şimdi pıt pıt etttiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::teytey:
hemen aynayı alıp kendime bakiym de bana benzesin :CüvCüv:
ben işim gereği çok seyehat etmek zorundayım dr arabadansa uçağı tercih et dedi, 32. haftaya kadar binebiliyorsun sonrada dr raporu ile binebiliyorsun bildiğim kadarı ile
Bayanlar merhaba,
Bende bugün dr a gittim. Kızımı gördüm maaşallah çok iyiydi
Dr amca iyicene kontrol etti, hiç panik olma stres yapma bebeğin gayet sağlıklı görünüyor dedi. 3lü testimiz için kanımızı verdik. Allah izin verirse perşembe sonucumuzu alacağız. Bu arada bu hafta içimde bazı kıpırtılar hissettiğimi söyleyince onların bebişim olduğunu söyledi:) Ama son bir kaç gündür hiçbirşey hissetmiyorum dediğimdede. Böyle şeylerle asla panik olmamamı bu dönemlerde bebeği hissetmemenin daha normal olduğunu, hissetmeyince üzülmek yerine hissedince sevinmem gerektiğini söyledi. Şimdi bir sonraki heyecan benim içinde perşembeye:)
canımmm sana bakmak için girmiştim şükür ki yazmışsın yoksa çatlardım meraktan....:CüvCüv:herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmm...3 lü testin de güzel çıkar hiç merak etme...allahım şu testlerin biri bitiyo biri başlıyo...3 lüden sonra ne var sırada??? benim dr. anlatmıştı ilk gittiğimde ama unuttum...bebeğin tüm organlarına bakılıyodu galiba...bi de bizim şeker ölçümü var... valla bi oohhh diyemeden geçicek heralde 9 ay...ondan sonra da sütüm gelmedi, gazı çıkmadı aman üşüttü mü diye diye geçicek günler...valla annem derdi bunlar iyi günnlerin bi çocuğun olsun da gör diye doğruymuş alkisalkisalkisalkisalkisalkis ama olsun herşeye razıyımmmm :asigim::asigim:
Martım ne güzel yazmışsın canım yaa kesinlikle sabır sabır sabır öğreniyoruz hepimiz.. Yazdıklarınızı okudum canım tek tek dedim yaa bir ağladım bir gülümsedim ama hep dilimde şükür vardı sizin gibi meleklerimiz olduğu için..Ya işte böyle şanslıyız biz teyzeleri böyle şekermi şeker bizleri düşünen birbirinden güzel teyzelerimiz var vee onların melekleri var:)
Dualarınada aminnnnnnnnn demeden geçemeyeceğim Rabbim hepimizi güldürsün.. Ozaman artık yavaş yavaş miniğin dekmiklerini hissediyoruz:))) oyy oyy şükürler olsun...
sevgili nazlı cumartesi sisin dükkana gittim bir adet kapir aldım üstelik 10 tl çok güsel oldu vallaa, saolasın..alkisalkisalkis
elbise, tişört filan tükkanı biliyosan onları da söyle kaydirigubbakcemile2
Elbise Karşıyaka var canım benim Onuda şöyle tarif edebilirim Ankara İlköğretim okulu hem karşı sokağı yani macdonalds sokağı birde Metiş var onun dibi ne kadar güzel üst grup hamile butikler zaten var alışveriş yaptım onlardan lakin tanıdık değil
amaa bebiş cinsiyet belliyse birşeyler alacaksan orada yardımcı olabilirim Yine Ankara ilköğretim okulun karşısına açıldı orasıda arkadaşımızın yeri gayet uygun fiyatlara acayip ciciler satıyor alırız bebişin için kaydirigubbakcemile3
Bu arada güle güle giy cnm Ben Karşıyaka Bostanlıdada buldum güzel yerler ama tanıdık değil öylesine gerzerken gel bize çayımı iç sonra gidelim birlikte :1hug:
Martım ne güzel yazmışsın canım yaa kesinlikle sabır sabır sabır öğreniyoruz hepimiz.. Yazdıklarınızı okudum canım tek tek dedim yaa bir ağladım bir gülümsedim ama hep dilimde şükür vardı sizin gibi meleklerimiz olduğu için..Ya işte böyle şanslıyız biz teyzeleri böyle şekermi şeker bizleri düşünen birbirinden güzel teyzelerimiz var vee onların melekleri var:)
Dualarınada aminnnnnnnnn demeden geçemeyeceğim Rabbim hepimizi güldürsün.. Ozaman artık yavaş yavaş miniğin dekmiklerini hissediyoruz:))) oyy oyy şükürler olsun...
sevgili nazlı cumartesi sisin dükkana gittim bir adet kapir aldım üstelik 10 tl çok güsel oldu vallaa, saolasın..alkisalkisalkis
elbise, tişört filan tükkanı biliyosan onları da söyle kaydirigubbakcemile2
Bu arada güle güle giy cnm Ben Karşıyaka Bostanlıdada buldum güzel yerler ama tanıdık değil öylesine gerzerken gel bize çayımı iç sonra gidelim birlikte :1hug:
ebisce ohh siz kartanesi ile yakınsınız buluşursunuz anacım siz..bensiz buluşmayın nan..diyom işte bir c.tesi görüşürüz diye..bak beni kzıdırmayın zaten hastanede kaçak göçekte olsa wcde buluşacanız...neyse bana müsadee yarın görüşürüz...iyi akşamlar..mevzey sonuçlar iyi çıkmış sevindim...dilmuh yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah..
slm arkadaşlar geçen haftadan beri giremedim yoğundum biraz geçen pazartesi gittim doktora ikili için sadece ense kalınlığına baktı kan almadı benden ense kalınlığı 1.2 çıktı %90 bir şey yok dedi gerekirse ilerde 3 lü yü yaparız dedi..
baş ağrılarım için minoset yada parol önerdii...
çatlak oluşumunu önlemek için badem yağı yada bebe yağı kullanmaya başla dedi...
benim takıldığım nokta neden benden kan almadı 1.2 iyi bir sonuçmu ondan mı acaba anlamadım??
MAVİİMM sensiz olmaz tabe nann kaç kişiyiz şununşurasında hem bebişler gelince onnarı da tanıştırırız oynarlar barabar alkisalkisalkis
Bayanlar merhaba,
Bende bugün dr a gittim. Kızımı gördüm maaşallah çok iyiydi
Dr amca iyicene kontrol etti, hiç panik olma stres yapma bebeğin gayet sağlıklı görünüyor dedi. 3lü testimiz için kanımızı verdik. Allah izin verirse perşembe sonucumuzu alacağız. Bu arada bu hafta içimde bazı kıpırtılar hissettiğimi söyleyince onların bebişim olduğunu söyledi:) Ama son bir kaç gündür hiçbirşey hissetmiyorum dediğimdede. Böyle şeylerle asla panik olmamamı bu dönemlerde bebeği hissetmemenin daha normal olduğunu, hissetmeyince üzülmek yerine hissedince sevinmem gerektiğini söyledi. Şimdi bir sonraki heyecan benim içinde perşembeye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?