2009 Kasm Anneleri

tatlım minişim nasılsın..gıttın faceden boynu bukuk bıraktın bizi...sabah sohbetlerimizn eskisi gıbı keyfi olmuyor sensiz..

bende neslide şükür iyiyiz ne olsun sürekli didişiyoruz sonra birbirize sımsıkı sarılıp öpüyoruz birbirmizi...şimdide odasında uyumak istemedi koltuğa yastığını getirdi koydu uyucakmış

ne oldu tam olarak mine ya ben anlamadım..bizim grup kaynaklı mı bir sorundan mı eşin istemedi...

eşim istemiyo bizim gurupla alakalı diil yaa ikimizde girmiyoruz facelerimizee sürekli çok vakit harcıysun diye kızıyordu sonra patladı gittibende buradaki dertlerle dertleniyomm yapcak başka bişiyim yok

bende neslide şükür iyiyiz ne olsun sürekli didişiyoruz sonra birbirize sımsıkı sarılıp öpüyoruz birbirmizi...şimdide odasında uyumak istemedi koltuğa yastığını getirdi koydu uyucakmış

o didişmeler bizde de var bazen zırve yapıyor..mızmızlıkta sınır tanımıyor bu son gunlerde mertte.bugun ıyı şukur dıyeyım..dun dışarı çıktık,deli etti beni,baş ağrılarıyla eve dondumaman uyusunda canım nerde isterse uyusun...

kızlar derya yazdıklarımızı okuyor cevap vermek istiyor faket yazamyor nette sorun varmış kızlar yanlış anlmasın sakın diyor

eşim istemiyo bizim gurupla alakalı diil yaa ikimizde girmiyoruz facelerimizee sürekli çok vakit harcıysun diye kızıyordu sonra patladı gittibende buradaki dertlerle dertleniyomm yapcak başka bişiyim yok

hım anladım canım,bir sure sonra gelirsin belkım sadece grup için,olmaz mı?aman çok dalma o dertleree

kızlar derya yazdıklarımızı okuyor cevap vermek istiyor faket yazamyor nette sorun varmış kızlar yanlış anlmasın sakın diyor

çağancık rahat vermiyor da yazamıyor dıye duşundum..deryacımm ozledim tatlım ya,,şu iki yeri birleştırecek bir çozum olsa hep birlikte olsak.buraya gelsek yarım,oraya gıtsek yarımız yaff..

foruma yazmak baya zor oluyor :) ben takip etmekte güçlük çekiyorum hakikaten keşke başka bir yer olsa hepimiz orda olsak yokmu öyle bir yer :)

bende çok uykusuzum başım dönüyor artık uykusuzluktan geçen akşam turşu diye dün akşamda kuzey güneyi izleyeceğim diye uyumadım aah kafam aaaah pişmanım

facden kızlarda gelmiş şenlenmiş ho gelmişsiniz meral face coak rahat ama oraya gelemiyenleride özlüyoruz meral mert öglenleri uyuyormu mustafa 12 1 gibi yatıyo 4e5e kadar uyuyo sonrada gece 12yi buluyo uyması yatırmasam olmuyo zaten gündüz tv seyrederken uyuyo kalıyo ben uyandırıcada mız mızlanıyor uykum var diyor of bu ara buna taktım

facden kızlarda gelmiş şenlenmiş ho gelmişsiniz meral face coak rahat ama oraya gelemiyenleride özlüyoruz meral mert öglenleri uyuyormu mustafa 12 1 gibi yatıyo 4e5e kadar uyuyo sonrada gece 12yi buluyo uyması yatırmasam olmuyo zaten gündüz tv seyrederken uyuyo kalıyo ben uyandırıcada mız mızlanıyor uykum var diyor of bu ara buna taktım

ne oluyor burdaa?? :)

ooo olan oldu serapcım arada gelde kaçırma bebem :)

kızlar nabersiniz ozledim,gelin bir opeyım

gel bende seni öpeyim

kreşte yapılacak cnm pastayı ben alıcam ama evde de yaparım bizim aile bu konularda hassas annemler kardeşim falan gelecek ee kv görümcelerim eşimin amcaları halaları epey kalabalık oluyoruz bir ikide oğlumun arkadaşları geliyo çağıramadıklarımda kalıyo çünkü hem aile hem arkadaşlar çok kalabalık oluyo yeter o kadarcık ne yapalım :))
bu ara zaten huysuzluk hat safhada zır zır herşeye ağlıyo arka komşumun eymenden 20 gün küçük oğlu var oda aynı dün akşam aralıksız 1 saat ağladı dönem sorunu galiba
anneme telefon ettim okuyun üfleyin paşayı dedim dün daha iyiydi galiba işe yaradı okunmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…