- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
ben ne yapıcağımı bilmiyorum yılbaşı için zaten yanlış anlamayın ama ne bileyiim bana çok tuhaf gelir yılbaşı kutlamakk zaten geliceklerdi bitürlü fırsat olmadı gelemediler yılbaşına denk geldi gelmeleri...
neyse gelsinler tabi ama ne yemek yapıcağımı bilmiyorumm dedem benim patlıcan yemeğimin ne kadar güzel olduğunu duymuş bana patlıcan yemeği yapsın özel istek olarak o gediğinde onu yaptım taze fasülyelrim yani konservelerim var dolapta belki taze fasülye pilavv börek fırında kaşarlı mantar ki çok güzel oluyorrr brokloli karnıbahar salatası havuç mezesii yaparım başka bilmiyorum bu arada hindi alıcakmış kayınvalidemlerr ne kadar doğru bilmiyorum ama heralde gelir kendi yapar yada evde yapar bir rivayete görede canlı hndi getirceklermiş ki ne kadar saçma ben evime sokmam hindiyi falan biraz takıntılıyımdır çocuklu evde hayvana buna kuşta dahill:26::26:çocuklar biraz oynasın diyolardı yani nesliyle kaynımın oğlu ne kdar saçmaa...
zaten canım burnumda hiç keyfim yokkk...
neslim çok heveslendi furkan gelicek diye gelsinlerde kızım biraz kuzeniyle vakit geçirsinn...
bizimde yılbaşından kastımız yeni yıla merhaba demek,ailece birlikte vakıt geçirmek yoksa çok buyuk partı havasında şeyler bizde yapmıyoruz..
canlı hindi konusu gerçekten çok garıpmiş,birde eve getırmekinş o gune kadr fikirlerini değiştirirler.canlı alacksalar bile kesipde gelsinle,o ne oyle ya eve hindi mi sokulur