2009 Kasm Anneleri

ben ne yapıcağımı bilmiyorum yılbaşı için zaten yanlış anlamayın ama ne bileyiim bana çok tuhaf gelir yılbaşı kutlamakk zaten geliceklerdi bitürlü fırsat olmadı gelemediler yılbaşına denk geldi gelmeleri...

neyse gelsinler tabi ama ne yemek yapıcağımı bilmiyorumm dedem benim patlıcan yemeğimin ne kadar güzel olduğunu duymuş bana patlıcan yemeği yapsın özel istek olarak o gediğinde onu yaptım taze fasülyelrim yani konservelerim var dolapta belki taze fasülye pilavv börek fırında kaşarlı mantar ki çok güzel oluyorrr brokloli karnıbahar salatası havuç mezesii yaparım başka bilmiyorum bu arada hindi alıcakmış kayınvalidemlerr ne kadar doğru bilmiyorum ama heralde gelir kendi yapar yada evde yapar bir rivayete görede canlı hndi getirceklermiş ki ne kadar saçma ben evime sokmam hindiyi falan biraz takıntılıyımdır çocuklu evde hayvana buna kuşta dahill:26::26:çocuklar biraz oynasın diyolardı :KK53::KK53:yani nesliyle kaynımın oğlu ne kdar saçmaa...

zaten canım burnumda hiç keyfim yokkk...

neslim çok heveslendi furkan gelicek diye gelsinlerde kızım biraz kuzeniyle vakit geçirsinn...

bizimde yılbaşından kastımız yeni yıla merhaba demek,ailece birlikte vakıt geçirmek yoksa çok buyuk partı havasında şeyler bizde yapmıyoruz..
canlı hindi konusu gerçekten çok garıpmiş,birde eve getırmek:KK37::KK37:inş o gune kadr fikirlerini değiştirirler.canlı alacksalar bile kesipde gelsinle,o ne oyle ya eve hindi mi sokulur:KK45::KK45:

bizimde yılbaşından kastımız yeni yıla merhaba demek,ailece birlikte vakıt geçirmek yoksa çok buyuk partı havasında şeyler bizde yapmıyoruz..
canlı hindi konusu gerçekten çok garıpmiş,birde eve getırmek:KK37::KK37:inş o gune kadr fikirlerini değiştirirler.canlı alacksalar bile kesipde gelsinle,o ne oyle ya eve hindi mi sokulur:KK45::KK45:

bende ona takıldım zaten canım anlam veremdim bi türlü kendi ailem olsa hayır kabul etmem derim ama şuan durum farklııı ee zaten kayınvalidem evine hayatta sokmazz kirlenmesin diye buraya geliceğini duyunca şaşırıdm...neyse bakalım hayat bana ne gösterecekk....

meralcimm fırında kaşarlı mantarı yapmanı öneririm yılbaşı gecesinee severmisinz bilmem ama ben çok severimmm bu arada nesli brokoli ve karnıbahar yediii çokta hoşuna gitti ben çiçiek yiyom diyo biyandan götürüyodu umarım yazın çiçeklere saldırmazz:KK1::KK1:

deryacım nasıl oldun canım umarım daha iyisindirr...

yok canım ya nerde dünkinden daha kötüyüm çağanda hiç rahat bırakmıyo beni sürekli mızmız sürekli bişeyler istiyo beni hiç oturtmuyo dinlenemiyorum yanii.şimdi duş aldım kendime geleyim diye ama ateşten dolayı dondum iyice hasta olmazsam iyidir yanii

nagihancım uzuldum canım,bir eymen paşamız hastalanmamıştı,onuda hasta ettık:KK43:(aman yemeğini yemiş ya gerisi gelip geçer.yıyen çocukdan korkma der annem her zaman,şimdi nasıl eymen...ha bide kv takma canımcım,kendileri hiç hasta etmemişmi çocuklarını,hasta olmadan buyuyen çocuk mu olur allah aşkına.geçen dr gittim dediştım ya mertin 2 yıldır 2 kez ateşlendiğini,bir iki kezde burun akıntısı yaşadığımız ama bu kış başında hem burun akıntısı,hemde şimdi oksuruk olduğundsn bahsattım.adam bana arada hasta olmalı kı bağışıklığı guçlrnecek,vucudu mikroplarla,viruslerle savaşmayı oğrenecek dedi.yani oksuruk olduğuna sevinecektım nerdeyse:))duşununce hak verdim.aman yuksek ateş olmasında,ufak tefek grıpler,nezleler gelıp geçer nasılsa...

deryacım sanada geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.sıkı giyın bol bol c vitamini içeren meyveler ye..aktarlarda nar çiçeği kurusu satılıyor,c vitamini deposuymuş.çayını yapıp tuketmelı aslında...

sağol meralcim üstümü sıkı giyiniyorum ama ateşim var ya ne yapsam bilemedim bizim eşek sıpasıda oturma odasındaki peteği kapatmış yeni farkettim hele odanın içi buzgibi geldi bi baktım pete kapalı artık ne zaman yaptısa ..ya nar çiçeği demişsin ama tadı nasıl acaba?ben tadını beğenmezsem hayatta içmemde ha bide kokusu önemlii..offf çağan yine tepemde saçlarım ıslak onları çekiştiriyooo

edi büdü muhabetti olmuş giremidm bi kaç gün çünkü ev kalabalıktı fırsat olmadı bidee sağolsun annem hayatta el atmazz atsada bi ton laf sayar canımı sıkarr ki sıktı bileee...
ne kaynanamın ne anneimn evimin düzenine karışmasını istemiyorum çileden çıkarıyolar beni yaaa çok doluyum patlamak üzereyimmm resmenn neysee eşimlede aram limoni ama tek suç benim yaptım çok saçma bi aptallık yüzündenn canım çok sıkkın eşim şimdi annemleri izmire götürüyo yoldalarr...sonra hemen geri döncek yılbaşındada kayın validemler görümcem kaynım falan gelicek onlarla kutlucazz yani önümüzdeki haftaa da doluyumm artı eşim yine yarın nöbetçi bu aralar hiç vakit ayıramıyoruzz birbirmizee zaten çok kırdım onu çok canımı yaktın diyip duruyo eşe

minecim ben,eşimle konuştuk bugun ne yapcaz yılbaşında dıye.mertten sonra dışarı çıkmak gibi bir luksumuz olmadığına gore ya evde yalnız olacağız,ya annemlerde toplanacağız,ya da bizde.geçen sene annemdeydi. bu sene ben çağıracağım diyorum bizimkileri.eşimin tarafını çağıramam çok kalabalıklar birini çağırsam dığerini çağırmasam olmaz.hem bizimkiler olursa sabahdan gelirler bana yardım da ederler.
ufak tefek menuyu belirlemem lazım kı ona gore alışveriş yapayım.eeee kızlar daha var ama siz neler duşunuyorsunuz yılbaşı için...

canım biz hiç plan yapamdık çünkü eşim nefret ediyo yılbaşı kutlamalarından sanırım evde başbaşa günlük hayatımızı yaşıycaz

biz bugun sabahdan çıkdık dışarıya,çok soğuğa kalmayalım dedik.ikeaya gıtık,çok guzel çocuk oyun alanı var oraya bırakmak istedim ama 3 yaşından kuçukleri almıyorlarmış.diğer avmlerde nasıl hiç dikkat etmemıştım,siz nasıl bırakıyorsunuz???neyse gezdik dolaştık ufak tefek birseyler aldık.merte tren setı alayım dedim istemedi hayır dıyor illa çıçeklı boceklı bir donence vardı onu alacakmış.onuda almak benim işime gelmedi,yataklara,dolaplara baktık ikea kura yatak yıne çok hoşuma gitti:)))almazsam içimde kalır sanırım onu alacağız mertin odasına...
mert için bir çocuk menusu aldım acıkmıştı yedi.birde kıpaya gittik bulunduğunuz şehirde varsa kıpa ve makyaj malzemelerine ihtıyacınız varsa bir bakın derim herşeyde %50 indirim var.benimkilerin bir kısmı bitmiş,bir kısmınıda mert halletmiştin.ondan epey şey aldım..birde primaların en buyuk paketlerinde indirim var.68 lı o paketler 25 civartı...

ohh iyi yapmışsınız meralcim eşim çalıştığı ve bende hasta olduğum için evde köz kös oturdumm.o yatak benimde çok hoşuma gidiyo ama alırmıyız bilmiyorum.afiyet olsun merte..kipa çok yakın bize ama fırsat yok ne zamana kdarmış canım indirim baktınmı acaba?

ben ne yapıcağımı bilmiyorum yılbaşı için zaten yanlış anlamayın ama ne bileyiim bana çok tuhaf gelir yılbaşı kutlamakk zaten geliceklerdi bitürlü fırsat olmadı gelemediler yılbaşına denk geldi gelmeleri...

neyse gelsinler tabi ama ne yemek yapıcağımı bilmiyorumm dedem benim patlıcan yemeğimin ne kadar güzel olduğunu duymuş bana patlıcan yemeği yapsın özel istek olarak o gediğinde onu yaptım taze fasülyelrim yani konservelerim var dolapta belki taze fasülye pilavv börek fırında kaşarlı mantar ki çok güzel oluyorrr brokloli karnıbahar salatası havuç mezesii yaparım başka bilmiyorum bu arada hindi alıcakmış kayınvalidemlerr ne kadar doğru bilmiyorum ama heralde gelir kendi yapar yada evde yapar bir rivayete görede canlı hndi getirceklermiş ki ne kadar saçma ben evime sokmam hindiyi falan biraz takıntılıyımdır çocuklu evde hayvana buna kuşta dahill:26::26:çocuklar biraz oynasın diyolardı :KK53::KK53:yani nesliyle kaynımın oğlu ne kdar saçmaa...

zaten canım burnumda hiç keyfim yokkk...

neslim çok heveslendi furkan gelicek diye gelsinlerde kızım biraz kuzeniyle vakit geçirsinn...

menün güzelmiş minecim..daha ne olsun .hindiyi hiç sevmem canlısınıda öylee.bende çocuklu evde hayvan olmamasından yanayımdır.

slm hnaımlarrr vallhi gelip yazamıyorum tuğkanla bu aralar aramız berbat hiç anlaşamıyoruz vallhi sürekli sinirli asabi iştahsız sinir krizi gibi geçirdi geçenlerde resmen çıldırdı ellerini yüzünü ayaklarını falan yıkadımda sakinleştirdim tuğkan hep uyumluydu noldu kuzuma anlamadım bir derdide yok ama dişmi gelicek deyip kendimi teselli ediyorum çok huyu değişti çok hiç yemiyor kızlar sbh çok az ekmekle krem peynir yedi bu saat olsu neler denemedimki yok yemiyor bende çıldırmak üzereyim neden birçocuk hiç bişey yemez ya negüsel et falan yerdi öylen çorbasını içerdi o geçen çok hadta olduğundan beri yok yok baktımda biçocğunuzun keyfi kaçmış vallhi noldu bize ya
eymene derya sana ve tüm diğer hastaanne ve kuzulara geçmiş oslun

slm hnaımlarrr vallhi gelip yazamıyorum tuğkanla bu aralar aramız berbat hiç anlaşamıyoruz vallhi sürekli sinirli asabi iştahsız sinir krizi gibi geçirdi geçenlerde resmen çıldırdı ellerini yüzünü ayaklarını falan yıkadımda sakinleştirdim tuğkan hep uyumluydu noldu kuzuma anlamadım bir derdide yok ama dişmi gelicek deyip kendimi teselli ediyorum çok huyu değişti çok hiç yemiyor kızlar sbh çok az ekmekle krem peynir yedi bu saat olsu neler denemedimki yok yemiyor bende çıldırmak üzereyim neden birçocuk hiç bişey yemez ya negüsel et falan yerdi öylen çorbasını içerdi o geçen çok hadta olduğundan beri yok yok baktımda biçocğunuzun keyfi kaçmış vallhi noldu bize ya
eymene derya sana ve tüm diğer hastaanne ve kuzulara geçmiş oslun

sağol gamzecim sizede geçmiş olsun diyeyim niye öyle oldu tuğkan hiç böyle şeyler yazdığını görmemiştim sanırım dönem dönem yaşıyoruz böyle şeyler kalıcı olmaz inş ..sen nasılsın canım?

kızlar günaydın geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
deryacım çok çok geçmiş olsun cnm
bircan ve gamze Allah yardımcınız olsun bu süreç çabucak geçsin inşallah
mine ve meral valla yılbaşında şöyle dağıtasım var ama paşayı bırakacak kimse yok :KK14:
dün uyuttum babanneye bıraktım alel acele eşimle eymene oda bakmaya gittik havuç mobilyada arabalı yatak fiyatları düşmüş peşin 777 beyaz olanı alıcaz bauhaus+ikeadan malzemesini alıp elbise dolabı+kaydırak yapacak eşim çok beceriklidir anasına fortmanto bile yaptı yani :KK1: sonra yaz için aldığım havuzu top havuzuna çeviricez içine top alıcam altınada sünger kestireceğim ki atlayınca kafayı yarmasın kısacası şuanda genç odası değil odayı doldurmadan çok eğlenceli dağıtıp saçabileceği bir oda hayalimiz son halinin fotolarını koyarım :KK34: neyse 12:30 çıktım 14:30 da geldim yeni uyanmış ve babannesi aşure yedirmiş gitmeden yemeğin yoksa çorba vereyim dedim yok yok dedi öyle sinirlendim ki eve çıktım acele acele yemek ısıttım salata yaptım ben adamı araba park ediyo sanıyorum meğer oda anasında aşure yemiş eve gelmiş hiç bişey demedim git 10 dk salona sakinleşeyim dedim çok kızdım çok eşime karışmamda aç çocuğa tatlı vermesine delirdim eşimin savunması şu : ne olcak cnm aşureden besleyici vitaminli şey mi var :KK47: ya Allah korusunda kayınpedere bişey olsa ana-kız kafayı yedirtirler bana huzurum falan kalmaz vay benim halime :KK50:

mine ve meral valla yılbaşında şöyle dağıtasım var ama paşayı bırakacak kimse yok :KK14:
dün uyuttum babanneye bıraktım alel acele eşimle eymene oda bakmaya gittik havuç mobilyada arabalı yatak fiyatları düşmüş peşin 777 beyaz olanı alıcaz bauhaus+ikeadan malzemesini alıp elbise dolabı+kaydırak yapacak eşim çok beceriklidir anasına fortmanto bile yaptı yani :KK1: sonra yaz için aldığım havuzu top havuzuna çeviricez içine top alıcam altınada sünger kestireceğim ki atlayınca kafayı yarmasın kısacası şuanda genç odası değil odayı doldurmadan çok eğlenceli dağıtıp saçabileceği bir oda hayalimiz son halinin fotolarını koyarım :KK34: neyse 12:30 çıktım 14:30 da geldim yeni uyanmış ve babannesi aşure yedirmiş gitmeden yemeğin yoksa çorba vereyim dedim yok yok dedi öyle sinirlendim ki eve çıktım acele acele yemek ısıttım salata yaptım ben adamı araba park ediyo sanıyorum meğer oda anasında aşure yemiş eve gelmiş hiç bişey demedim git 10 dk salona sakinleşeyim dedim çok kızdım çok eşime karışmamda aç çocuğa tatlı vermesine delirdim eşimin savunması şu : ne olcak cnm aşureden besleyici vitaminli şey mi var :KK47: ya Allah korusunda kayınpedere bişey olsa ana-kız kafayı yedirtirler bana huzurum falan kalmaz vay benim halime :KK50:

günaydın nagihancım sağol canımmm..şimdidedn güle güle kullansın eymencik ..
kızlarr sabah eşim erkenden işe gitti sayım yapıcaz diye ben çok kötüydüm annemi aramış bana gelip bakması için hem regl olmuşum hem grip çok kötüyüm ardından saat 10 da tlf çaldı eşim aradı sayım yaparken merdivenden düşmüş kolunu kırmış kafasının üstüne düşmüş kolunu alçıya almışlar kv toplanıp gittiler bana demediler kapımın önünden bindiler kaynanam bu ratafa doğru geldikçe kızlar geri çağırdı ben gidemedim eşimin yanına müdürleri filan varmış yanında şimdi toplanıp buraya gelirler off bu haldede hiç çekilmezler ne yapıcam ya

kızlarr sabah eşim erkenden işe gitti sayım yapıcaz diye ben çok kötüydüm annemi aramış bana gelip bakması için hem regl olmuşum hem grip çok kötüyüm ardından saat 10 da tlf çaldı eşim aradı sayım yaparken merdivenden düşmüş kolunu kırmış kafasının üstüne düşmüş kolunu alçıya almışlar kv toplanıp gittiler bana demediler kapımın önünden bindiler kaynanam bu ratafa doğru geldikçe kızlar geri çağırdı ben gidemedim eşimin yanına müdürleri filan varmış yanında şimdi toplanıp buraya gelirler off bu haldede hiç çekilmezler ne yapıcam ya

hem sana hemde eşine çok geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm ya şimdi eşine mi yanayım onu bahane edip zırt pırt sana gelecekler senin psikolojin bozulacak ona mı yanayım :KK50: sende bir alemsin çağanı annene bırakıp gitseydin onlardan önce tutsaydın kocanın elini ne diye prim verdin ki onlara :44:

geçmiş olsun cnm ya şimdi eşine mi yanayım onu bahane edip zırt pırt sana gelecekler senin psikolojin bozulacak ona mı yanayım :KK50: sende bir alemsin çağanı annene bırakıp gitseydin onlardan önce tutsaydın kocanın elini ne diye prim verdin ki onlara :44:

off canım hiç sormaa eşim anasını aramış bende gelicem dedim annemlerle gel dedi onlar beni önemsemesin ben onları arayayıp benide alın diycem bende ben onlarla gelmem dolmuşa biner gelirim dedim eşimde tavır yaptı gelme istemiyorum dedi eşimin yanındada müdürleri olduğu için bende tartışma çıkmasın orda rezil olmayayım diye gitmedimm birazda taburcu edeceklermiş 10 gün raporlu artık burdan çıkmazlar yandımm ben nasıl çekerim onlarrıı off

meralcimm fırında kaşarlı mantarı yapmanı öneririm yılbaşı gecesinee severmisinz bilmem ama ben çok severimmm bu arada nesli brokoli ve karnıbahar yediii çokta hoşuna gitti ben çiçiek yiyom diyo biyandan götürüyodu umarım yazın çiçeklere saldırmazz:KK1::KK1:

severim minecim mantarın her turlusunu.ben fırında değilde teflonda yapıyorum oda guzel oluyor.menuye eklıyorum mantarı,sağol canım.nesliyede afıyet olsun mertte brokolıye ağaç dıyordu,şimdi oğrendi ismini:)

hemen baktım arabalı yatağa çok şık birsey,gule gule kullansan eymen:KK55:çok guzel seyler duşunmuşsun oda için,fotosunu mutlaka koy,bizde ilham alalım:))

nagişcim allah sabır versin dıyorum,çok zordur eminim altlı ustlu oturmak.bende geçenlerde annemdeydim,kvlıdede aynı mahallede merti eşim annesine goturdu.ben de yarım saat sonra gitiim yanlarına baktım merte çay içiriyorlar,hemde sekerlı falan,elindede bir çokoprens.ben daha once hiç çay vermemiştim.sonradan oğrendimkı daha oncede vermişler.ben bitki çayı,ihlamır yada sıcaksuya bal,limon koyup veriyorum onlar çayı dayamış oğluma:KK43:ha birde daha geçen sene kahve içirmişlikleride var:KK43:

X