2009 Kasm Anneleri

edi büdü muhabetti olmuş giremidm bi kaç gün çünkü ev kalabalıktı fırsat olmadı bidee sağolsun annem hayatta el atmazz atsada bi ton laf sayar canımı sıkarr ki sıktı bileee...
ne kaynanamın ne anneimn evimin düzenine karışmasını istemiyorum çileden çıkarıyolar beni yaaa çok doluyum patlamak üzereyimmm resmenn neysee eşimlede aram limoni ama tek suç benim yaptım çok saçma bi aptallık yüzündenn canım çok sıkkın eşim şimdi annemleri izmire götürüyo yoldalarr...sonra hemen geri döncek yılbaşındada kayın validemler görümcem kaynım falan gelicek onlarla kutlucazz yani önümüzdeki haftaa da doluyumm artı eşim yine yarın nöbetçi bu aralar hiç vakit ayıramıyoruzz birbirmizee zaten çok kırdım onu çok canımı yaktın diyip duruyo eşek kafammm çok kızgınım kendimedee...

cok gecmis olsun deryacigim kar yagmasi o yagisini izlemek bizim icin hayal ama cok guzel bir goruntu olsa gerek eskiden biliyorum ya umarim caabuk iyilesirsin canim... cagan nasil canim kendine de iyi bak ta cagan a gecmesin...

çok sağol nurancım çok kötüyüm grip olmuşum vallahi inş çağana geçmez ya annem geldi o baktı sağolsun yemeğimi filan yaptı yeni gitti.kar yağması güzel ama ben kış ayını hiç sevmem hele çocuk olunca hiç çekilmiyo kar kış..çağan iyi çok şükür canım bende çağana geçmesinden korkuyorum ama oda yanımdan hiç ayrılmıyoki nasıl bulaşmasın..sen nasılsın canım aytes ve nartan nasıllar?

merhaba kızlar kötü bir gece geçirdik eymenin burnu tıkandı 2de bir kalktı 6da uyuduk ama neler yaptıp anlatamam hırsından bide ağlama krizine girdimi burnu tıkandı diye sinirlendi :KK50:10 uyandı az buçuk kahvaltı yaptı oynadık ettik 13:30 gibi uyudu uyuyo hala bide kaynana laf soktu çok gezmişte ondanmış laf geldi dilime yuttum :KK47: ya gezmek dediği 2 gün arkadaş ziyareti kapı önünde arabadan in-bin çocuk hastamı olur hiç mi çıknayalım hafta boyu kendi evinde az doğalgaz yakıp soğuk odada mutfakta gezdir gezdir yavrum bu vakte kadar iyi bile dayandı :KK47:yatmadan içine kabak-kereviz-havuç soğan-patates kattığım mercimek çorbasından yedi uyanınca nasıl olur bilmiyorum inş ateş falan yapmaz 2 kez kongest verdim eğer iyileşmezse bende 10 gün rapor alıcam zaten iş yeride karışık banada oğlumada iyi gelir :KK50:dua edin iyileşsin paşam anne grip oldum diyo :KK43:

merhaba nagişcim çok geçmiş olsun canım inş çabuk atlatır ya salgın varmış bide herkes böyle hasta ..kaynananada diyecek lafım yok canım söylersem kötü konuscam en iyisi susmak

edi büdü muhabetti olmuş giremidm bi kaç gün çünkü ev kalabalıktı fırsat olmadı bidee sağolsun annem hayatta el atmazz atsada bi ton laf sayar canımı sıkarr ki sıktı bileee...
ne kaynanamın ne anneimn evimin düzenine karışmasını istemiyorum çileden çıkarıyolar beni yaaa çok doluyum patlamak üzereyimmm resmenn neysee eşimlede aram limoni ama tek suç benim yaptım çok saçma bi aptallık yüzündenn canım çok sıkkın eşim şimdi annemleri izmire götürüyo yoldalarr...sonra hemen geri döncek yılbaşındada kayın validemler görümcem kaynım falan gelicek onlarla kutlucazz yani önümüzdeki haftaa da doluyumm artı eşim yine yarın nöbetçi bu aralar hiç vakit ayıramıyoruzz birbirmizee zaten çok kırdım onu çok canımı yaktın diyip duruyo eşek kafammm çok kızgınım kendimedee...

canım belliki sende eşinle vakitr geçiremiyosunuz diye kırmışsın eşini gelince gönlünü alırsın barışırsınız üzme kendinii.
benim annemde karışır bazen hiç hoşlanmam ben nasıl seviyorsam öyle yaparım herşeyi bazen tavrımı koyarım bazende kırmamak için sessiz kalıp bildiğimi yaparım yine..sende öyle yap

deryacım çok geçmiş olsun arkadaşım...
nagihancım eymen bıdığınada çok geçmiş olsun. bu çocuklar hasta olmadan büyüyemezler mi?:26:
denizde geçen hafta çok hasta,halsizdi şimdi iyi şükür. ama boğazında balgam var bir çıkaramadı şu meleti.

ya bişey soracam siz marketten mesela meyveli süt filan alınca veriyomusunuz çocuklara. demin içtide marketten alıpta. hani soğuk ya marketlerin içi. bu yüzden boğazını üşütmez dimi....

deryacım çok geçmiş olsun arkadaşım...
nagihancım eymen bıdığınada çok geçmiş olsun. bu çocuklar hasta olmadan büyüyemezler mi?:26:
denizde geçen hafta çok hasta,halsizdi şimdi iyi şükür. ama boğazında balgam var bir çıkaramadı şu meleti.

ya bişey soracam siz marketten mesela meyveli süt filan alınca veriyomusunuz çocuklara. demin içtide marketten alıpta. hani soğuk ya marketlerin içi. bu yüzden boğazını üşütmez dimi....

çok sağol canımcım .ya ben hiç alıp vermedim ama soğuk dolaptan çıkarıp hiç bişey vermiyorum ben çünkü hemen bademciği şişiyo çağanın ateşleniyoo ben vermemekten yanayım sen bilirsin ama yinede

çok sağol canımcım .ya ben hiç alıp vermedim ama soğuk dolaptan çıkarıp hiç bişey vermiyorum ben çünkü hemen bademciği şişiyo çağanın ateşleniyoo ben vermemekten yanayım sen bilirsin ama yinede

marketin buzdolabında değildi dışardaydı ama uff huylandım. inş hastalanamz :KK43:((

selam kızlar nasılsınız teyzemdeydim bende ecime geldim şükür kuzenim askerden geldi izine oraya gitmiştim...kızlar artık kafayı yememe az kaldı hüma iyice çıldırdı hiç birşey yemiyo bırakın pütürlüyğ blendır yaptıklarımıda yemiyo kendini zorla öğürttürüp kusturmaya başladı suyu çok tüketiyo suluğunu kaldırıyorum arada artık dün akşam 4ten 12ye kadar aç bıraktım muhallebisini yaptım yine zorla yedirdim dr unu aradın sipraktin verdi ya 2yaşında ve 11kilo çok az demi...pazartesi psikolağa götürücem sanırım kendim çözemicemm ben bu işi yoksa kafayı yicem...

marketin buzdolabında değildi dışardaydı ama uff huylandım. inş hastalanamz :KK43:((

neslide sürekli istiyo meyve suyu ben o yüzden alışverişten öncee karnını iyice doyuruyorummm alış verişe gittiğimiz bi kipa var zatenn o yüzdenn bir meyve suyu bide popkek alışveriş arabasına oturtuyorumm o afiyetle yerken biz alışveriş yApıyoruz...şuana kadar bişi olmadıı yaniii dolapta olmadığı sürece sorun yokk bu benim görüşümm ama diğer anneler ne düşünü bilemem....

çok sağol nurancım çok kötüyüm grip olmuşum vallahi inş çağana geçmez ya annem geldi o baktı sağolsun yemeğimi filan yaptı yeni gitti.kar yağması güzel ama ben kış ayını hiç sevmem hele çocuk olunca hiç çekilmiyo kar kış..çağan iyi çok şükür canım bende çağana geçmesinden korkuyorum ama oda yanımdan hiç ayrılmıyoki nasıl bulaşmasın..sen nasılsın canım aytes ve nartan nasıllar?

ayy canimcim dikkat et cagan aa bol c vitamini vermeye calis ki bunye kuvvetli olursa belki gecmez gecen kis ben kac kez hasta olmustum da nartan a gecmemisti isallah cagan a da gecmez annen de sagolsun gelmis bakmis dinlenmissin biraz...

nagihan canim eymen e de cok gecmis olsun canim olacagi varmis olmus her dk koruyamiyorsun ki cocuklari iki dk yere bassa bile ciplak ayak hemen kapabiliyorlar sizin gezmenizle alakasi yoktur yaaaani soyutlanacak miyiz cocugumuz var diye anlamadim ki? senin kv yi yani kayinvaidenin kisaltilmisi? burun icin spey bulundurmali evde aslinda hemen acilirdi yavrucak ta rahat ederdi kiyamam canim ya simdilik atesi yok demissin cikmaz da bence gece boyu cikmadiysa istahi da iyi demissin eminim cabuk toparlar.... su izin olayini da kullan yavrunla birlikte ol hem cabuk iyilesir sen bakarsan....

denize de cok gecmis olsun umarim cabuk atlatir markette sut icmis birsey olmaz merak etme aslinda az az boyle soguga yakin seyler icirip alistirmak lazimmis ama nerede bizde o cesaret yawww korkudan yapamayiz valla oyle birsey....

selam kızlar nasılsınız teyzemdeydim bende ecime geldim şükür kuzenim askerden geldi izine oraya gitmiştim...kızlar artık kafayı yememe az kaldı hüma iyice çıldırdı hiç birşey yemiyo bırakın pütürlüyğ blendır yaptıklarımıda yemiyo kendini zorla öğürttürüp kusturmaya başladı suyu çok tüketiyo suluğunu kaldırıyorum arada artık dün akşam 4ten 12ye kadar aç bıraktım muhallebisini yaptım yine zorla yedirdim dr unu aradın sipraktin verdi ya 2yaşında ve 11kilo çok az demi...pazartesi psikolağa götürücem sanırım kendim çözemicemm ben bu işi yoksa kafayı yicem...

slm canım senin işin zor canım çağanda hiç bu sıkıntıları cekmedim çağan herşeyi çok güzel yiyo bi dra götür bencede ya böyle olmaz çünkü

ayy canimcim dikkat et cagan aa bol c vitamini vermeye calis ki bunye kuvvetli olursa belki gecmez gecen kis ben kac kez hasta olmustum da nartan a gecmemisti isallah cagan a da gecmez annen de sagolsun gelmis bakmis dinlenmissin biraz...

nagihan canim eymen e de cok gecmis olsun canim olacagi varmis olmus her dk koruyamiyorsun ki cocuklari iki dk yere bassa bile ciplak ayak hemen kapabiliyorlar sizin gezmenizle alakasi yoktur yaaaani soyutlanacak miyiz cocugumuz var diye anlamadim ki? senin kv yi yani kayinvaidenin kisaltilmisi? burun icin spey bulundurmali evde aslinda hemen acilirdi yavrucak ta rahat ederdi kiyamam canim ya simdilik atesi yok demissin cikmaz da bence gece boyu cikmadiysa istahi da iyi demissin eminim cabuk toparlar.... su izin olayini da kullan yavrunla birlikte ol hem cabuk iyilesir sen bakarsan....

vallaha nurancığım çağana dikkat ediyorum ama bana kim dikkat etcek bilmiyorum kafamı zor tutuyorum hala uyumamakta direniyo ben ayakta duramıyorum bugün daha kötüyüm çağanın bünyesi benim gibi çok zayıf ondan korkuyorum işte .annem geldi sağolsun baktı ama diyorum ya bugün daha kötüyüm mutfak darmadağınık banyo yapayım diyorum iyi gelir diye düşündüm ama ateşten üşüyorum da 37,8 hala off iyileşmek istiyorum artık yaa

vallaha nurancığım çağana dikkat ediyorum ama bana kim dikkat etcek bilmiyorum kafamı zor tutuyorum hala uyumamakta direniyo ben ayakta duramıyorum bugün daha kötüyüm çağanın bünyesi benim gibi çok zayıf ondan korkuyorum işte .annem geldi sağolsun baktı ama diyorum ya bugün daha kötüyüm mutfak darmadağınık banyo yapayım diyorum iyi gelir diye düşündüm ama ateşten üşüyorum da 37,8 hala off iyileşmek istiyorum artık yaa

deryacım nasıl oldun canım umarım daha iyisindirr...

nagihancım uzuldum canım,bir eymen paşamız hastalanmamıştı,onuda hasta ettık:KK43:(aman yemeğini yemiş ya gerisi gelip geçer.yıyen çocukdan korkma der annem her zaman,şimdi nasıl eymen...ha bide kv takma canımcım,kendileri hiç hasta etmemişmi çocuklarını,hasta olmadan buyuyen çocuk mu olur allah aşkına.geçen dr gittim dediştım ya mertin 2 yıldır 2 kez ateşlendiğini,bir iki kezde burun akıntısı yaşadığımız ama bu kış başında hem burun akıntısı,hemde şimdi oksuruk olduğundsn bahsattım.adam bana arada hasta olmalı kı bağışıklığı guçlrnecek,vucudu mikroplarla,viruslerle savaşmayı oğrenecek dedi.yani oksuruk olduğuna sevinecektım nerdeyse:))duşununce hak verdim.aman yuksek ateş olmasında,ufak tefek grıpler,nezleler gelıp geçer nasılsa...

deryacım sanada geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.sıkı giyın bol bol c vitamini içeren meyveler ye..aktarlarda nar çiçeği kurusu satılıyor,c vitamini deposuymuş.çayını yapıp tuketmelı aslında...

ne kaynanamın ne anneimn evimin düzenine karışmasını istemiyorum çileden çıkarıyolar beni yaaa çok doluyum patlamak üzereyimmm resmenn neysee eşimlede aram limoni ama tek suç benim yaptım çok saçma bi aptallık yüzündenn canım çok sıkkın eşim şimdi annemleri izmire götürüyo yoldalarr...sonra hemen geri döncek yılbaşındada kayın validemler görümcem kaynım falan gelicek onlarla kutlucazz yani önümüzdeki haftaa da doluyumm artı eşim yine yarın nöbetçi bu aralar hiç vakit ayıramıyoruzz birbirmizee zaten çok kırdım onu çok canımı yaktın diyip duruyo eşe

minecim ben,eşimle konuştuk bugun ne yapcaz yılbaşında dıye.mertten sonra dışarı çıkmak gibi bir luksumuz olmadığına gore ya evde yalnız olacağız,ya annemlerde toplanacağız,ya da bizde.geçen sene annemdeydi. bu sene ben çağıracağım diyorum bizimkileri.eşimin tarafını çağıramam çok kalabalıklar birini çağırsam dığerini çağırmasam olmaz.hem bizimkiler olursa sabahdan gelirler bana yardım da ederler.
ufak tefek menuyu belirlemem lazım kı ona gore alışveriş yapayım.eeee kızlar daha var ama siz neler duşunuyorsunuz yılbaşı için...

biz bugun sabahdan çıkdık dışarıya,çok soğuğa kalmayalım dedik.ikeaya gıtık,çok guzel çocuk oyun alanı var oraya bırakmak istedim ama 3 yaşından kuçukleri almıyorlarmış.diğer avmlerde nasıl hiç dikkat etmemıştım,siz nasıl bırakıyorsunuz???neyse gezdik dolaştık ufak tefek birseyler aldık.merte tren setı alayım dedim istemedi hayır dıyor illa çıçeklı boceklı bir donence vardı onu alacakmış.onuda almak benim işime gelmedi,yataklara,dolaplara baktık ikea kura yatak yıne çok hoşuma gitti:)))almazsam içimde kalır sanırım onu alacağız mertin odasına...
mert için bir çocuk menusu aldım acıkmıştı yedi.birde kıpaya gittik bulunduğunuz şehirde varsa kıpa ve makyaj malzemelerine ihtıyacınız varsa bir bakın derim herşeyde %50 indirim var.benimkilerin bir kısmı bitmiş,bir kısmınıda mert halletmiştin.ondan epey şey aldım..birde primaların en buyuk paketlerinde indirim var.68 lı o paketler 25 civartı...

Son düzenleme:
ben ne yapıcağımı bilmiyorum yılbaşı için zaten yanlış anlamayın ama ne bileyiim bana çok tuhaf gelir yılbaşı kutlamakk zaten geliceklerdi bitürlü fırsat olmadı gelemediler yılbaşına denk geldi gelmeleri...

neyse gelsinler tabi ama ne yemek yapıcağımı bilmiyorumm dedem benim patlıcan yemeğimin ne kadar güzel olduğunu duymuş bana patlıcan yemeği yapsın özel istek olarak o gediğinde onu yaptım taze fasülyelrim yani konservelerim var dolapta belki taze fasülye pilavv börek fırında kaşarlı mantar ki çok güzel oluyorrr brokloli karnıbahar salatası havuç mezesii yaparım başka bilmiyorum bu arada hindi alıcakmış kayınvalidemlerr ne kadar doğru bilmiyorum ama heralde gelir kendi yapar yada evde yapar bir rivayete görede canlı hndi getirceklermiş ki ne kadar saçma ben evime sokmam hindiyi falan biraz takıntılıyımdır çocuklu evde hayvana buna kuşta dahill:26::26:çocuklar biraz oynasın diyolardı :KK53::KK53:yani nesliyle kaynımın oğlu ne kdar saçmaa...

zaten canım burnumda hiç keyfim yokkk...

neslim çok heveslendi furkan gelicek diye gelsinlerde kızım biraz kuzeniyle vakit geçirsinn...

X