Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay niye istemiyon ya kas iyidir soyle hafifinden.kıvancın baklavalarını gormuyon mu ne guzel duruyor adamda
benim kocişte gobek aldı başını gidiyor her pazartesi sabah koşularına başlayacak sozde ama o pazartesi bir turlu gelmiyor..hayattada veremez zaten tatlı aburcubur çok tuketıyor.onun yuzunden bende tabiki.mertten saklıyoruz ama ev bakkal dukkanı gibi çıkolatalar,çeşit çeşit biskuviler ne ararsan var..:27
bende şöyle düşündüm etli taze fasülye ,fırında tavuk patates, pilav, havuç mezesi, bol yeşillikli salata ha bide brokoli karnı bahar havuç bunları haşlıcam sonrada üsütne limonlu yağlı sos bunları 1 satte yaparım hepsini birden bide bunlara ek olarak (içli köfte yada mantı)iki tabak bile olsa olur nasıl sizcee
senin dedğin izmir köfteyi biizmkiler sadecee sulu köfte olarak yerlerr onuda annem bu gün yapıomuşş şansımaa
guzel bence menun ama tavuk yapcaksan fasulyeyı zeytinyağlı yapabilirsin..birde içli kofteye takıldımmm içili koftede mı yapıyorsunnn?olsada yesk
ooo topiğin bekçileri yine burdayız hepimiz :)
mine yemek deme meral izmir köfte hiç deme
şöyle bişiy var bizimkiler bizde dahil olmak üzere hiç bişiyi zeytin yağlı yemeyizz hatta brokoli ve karnıbaharı annemler ilk bizde yicek desem inanırmıısnız acaba ??onada şaşırırlarr büyük ihitmalle
heralde canım yani içli köfte mantı keteyi bilirmisin bilmem ama kete açarım yanii herşey yaprım ben yani becerkliyimdir maşşalahelimde hızlııdırr sadece mutfaga girsem iki dönsem yeterr
bilmemmi canım hepsini ,bilirim ve çok severim.maşallah sana o zaman herkes yapamaz o içli kofteyı harbi marifet ister...
alla allah sız nasıl egelısınız zeytınyağlı yemiyorsunuz ayolll...:34
derya selam canım,seninde yoğun geçmiş gunlerin ne guzel..yavaş yavaş cumlelere başlamış bak,artık geriside gelir...ama sana naçizana tavsiyem reklam seyrettırme.reklamlar çok hızlı akıyor hem ses hem ışık olarak buda çocukların kafasının karışmasına neden oluyor.onun yerine daha sakın,yavaş.çocukların anlayabileceği karekterlerin olduğu çizgi filimleri izlet.lulı yada babay tv varsa ozellıkle onları az surelerle izlese yararı bile olabilir konuşmasına..
şimdi kendiniz kaşındınız bursaya gelirken bu saydıklarınızın hepsinden yapıp geliyosunuz yada hep beraber yapıp yiyoruz valla bende mine gibi mutfakta iddalıyımdır elimde hızlıdır biz bunun için iyi anlaşıyoruz ya çok özelliğimiz benziyo birbirimize onun için burdayız topik bahane dimi kızlarrrrrr
ahh şu hijyentakıntımız bizi bigün küt diye götürecek :)
evet cnm biraz pahalı kampanyalı fiyatı 200 dü dün aldık media markttan teknosada 239tl 750 gblik
görümceme gelince ben artık onu tarif edecek kelime bulamıyorum varın siz anlayın
gecmis olsun deryacigim pek solumamak lazim bu domestoslari bir de sulandirmak sanirim cok yogunlar.... ben ev icinde loc kullaniyordum bitti simdi sirke kullanacagim gecen trt de konustular cocuk dolaplarini da sirkeli suyla evin icini de silmek iyiymis bir de yatak kenarlarindaki sungerler varya onlari da yikamaya bile gerek yokmus sadece guneste beklenince temizlenir dediler...
bende şöyle düşündüm etli taze fasülye ,fırında tavuk patates, pilav, havuç mezesi, bol yeşillikli salata ha bide brokoli karnı bahar havuç bunları haşlıcam sonrada üsütne limonlu yağlı sos bunları 1 satte yaparım hepsini birden bide bunlara ek olarak (içli köfte yada mantı)iki tabak bile olsa olur nasıl sizcee
senin dedğin izmir köfteyi biizmkiler sadecee sulu köfte olarak yerlerr onuda annem bu gün yapıomuşş şansımaa
ay niye istemiyon ya kas iyidir soyle hafifinden.kıvancın baklavalarını gormuyon mu ne guzel duruyor adamda
benim kocişte gobek aldı başını gidiyor her pazartesi sabah koşularına başlayacak sozde ama o pazartesi bir turlu gelmiyor..hayattada veremez zaten tatlı aburcubur çok tuketıyor.onun yuzunden bende tabiki.mertten saklıyoruz ama ev bakkal dukkanı gibi çıkolatalar,çeşit çeşit biskuviler ne ararsan var..:27
şöyle bişiy var bizimkiler bizde dahil olmak üzere hiç bişiyi zeytin yağlı yemeyizz hatta brokoli ve karnıbaharı annemler ilk bizde yicek desem inanırmıısnız acaba ??onada şaşırırlarr büyük ihitmalle
heralde canım yani içli köfte mantı keteyi bilirmisin bilmem ama kete açarım yanii herşey yaprım ben yani becerkliyimdir maşşalahelimde hızlııdırr sadece mutfaga girsem iki dönsem yeterr
herdayım burdayım canım.eskıden derya olurdu şimdi arada girip çıkıyor,onun yerine kendimi atadım bu goreve
ay pardon nagişcım sen dıyettesin deme,biz nelerden bahsediyoruz
ama kızlar zencefilli,tarçınlı kurabiye tarifi buldum hafta sonu arkıdişte yedim çok lezzettlıydi onu yapayımda guzel olursa sızede yazacağım..nuranda,nartsana yapsın mıs gibi..mert de bu sıralar tam nartan gibi devamlı yıyecek birseyler aranıyor,mandalın,elma,fıstık,kestane devamlı birseyler istiyor.arada veririm onlardanda guzel kalıplar bulsam bırde super olacak.evdekıleri merte verdim oyun hamuru kalıbı oldu kendime almam lazım..