2009 Kasm Anneleri

ay niye istemiyon ya kas iyidir soyle hafifinden.kıvancın baklavalarını gormuyon mu ne guzel duruyor adamda:KK31::KK31:
benim kocişte gobek aldı başını gidiyor her pazartesi sabah koşularına başlayacak sozde ama o pazartesi bir turlu gelmiyor..hayattada veremez zaten tatlı aburcubur çok tuketıyor.onun yuzunden bende tabiki.mertten saklıyoruz ama ev bakkal dukkanı gibi çıkolatalar,çeşit çeşit biskuviler ne ararsan var..:27

ayy tatlım saten kocişimin yapı olarak omuzları geniş vucudu üçgennyanii ne yapayım ben kıvancı mıvancıı tövbe estağfurllahh:KK1::KK1: ama behlülde fena diil olcaksa olsunn tabiki benim korkum iyice zayıflıcak olması hiç kocam hayatında ilk defa 77 yi gördü ilk evlendiğimizde 66 kiloyduu maşşalah onada kendimede çok iyi baktımm:KK1::KK1:

bende şöyle düşündüm etli taze fasülye ,fırında tavuk patates, pilav, havuç mezesi, bol yeşillikli salata ha bide brokoli karnı bahar havuç bunları haşlıcam sonrada üsütne limonlu yağlı sos bunları 1 satte yaparım hepsini birden bide bunlara ek olarak (içli köfte yada mantı)iki tabak bile olsa olur nasıl sizcee

senin dedğin izmir köfteyi biizmkiler sadecee sulu köfte olarak yerlerr onuda annem bu gün yapıomuşş şansımaa:KK53::KK53:

guzel bence menun ama tavuk yapcaksan fasulyeyı zeytinyağlı yapabilirsin..birde içli kofteye takıldımmm içili koftede mı yapıyorsunnn?olsada yesk:KK56::KK56:

guzel bence menun ama tavuk yapcaksan fasulyeyı zeytinyağlı yapabilirsin..birde içli kofteye takıldımmm içili koftede mı yapıyorsunnn?olsada yesk:KK56::KK56:

şöyle bişiy var bizimkiler bizde dahil olmak üzere hiç bişiyi zeytin yağlı yemeyizz :KK1::KK1:hatta brokoli ve karnıbaharı annemler ilk bizde yicek desem inanırmıısnız acaba ??onada şaşırırlarr büyük ihitmalle:KK1::KK1:

heralde canım yani içli köfte mantı keteyi bilirmisin bilmem ama kete açarım yanii herşey yaprım ben yani becerkliyimdir maşşalah:KK1::KK1:elimde hızlııdırr sadece mutfaga girsem iki dönsem yeterr:KK1::KK1:

ayy bügün böyle hep birlkte olsak ben size içli köfte yapsammm hep birlikte kıkırdayarak yesekk keşke bu mümkün olsaa yaaa:44:

ooo topiğin bekçileri yine burdayız hepimiz :)
mine yemek deme meral izmir köfte hiç deme :KK47:

herdayım burdayım canım.eskıden derya olurdu şimdi arada girip çıkıyor,onun yerine kendimi atadım bu goreve:KK52::KK52:
ay pardon nagişcım sen dıyettesin deme,biz nelerden bahsediyoruz:KK33::KK33:

ama kızlar zencefilli,tarçınlı kurabiye tarifi buldum hafta sonu arkıdişte yedim çok lezzettlıydi onu yapayımda guzel olursa sızede yazacağım..nuranda,nartsana yapsın mıs gibi..mert de bu sıralar tam nartan gibi devamlı yıyecek birseyler aranıyor,mandalın,elma,fıstık,kestane devamlı birseyler istiyor.arada veririm onlardanda guzel kalıplar bulsam bırde super olacak.evdekıleri merte verdim oyun hamuru kalıbı oldu kendime almam lazım..

şöyle bişiy var bizimkiler bizde dahil olmak üzere hiç bişiyi zeytin yağlı yemeyizz :KK1::KK1:hatta brokoli ve karnıbaharı annemler ilk bizde yicek desem inanırmıısnız acaba ??onada şaşırırlarr büyük ihitmalle:KK1::KK1:

heralde canım yani içli köfte mantı keteyi bilirmisin bilmem ama kete açarım yanii herşey yaprım ben yani becerkliyimdir maşşalah:KK1::KK1:elimde hızlııdırr sadece mutfaga girsem iki dönsem yeterr:KK1::KK1:

bilmemmi canım hepsini ,bilirim ve çok severim.maşallah sana o zaman herkes yapamaz o içli kofteyı harbi marifet ister...:nazar::nazar:

alla allah sız nasıl egelısınız zeytınyağlı yemiyorsunuz ayolll...:KK34::34

bu arada annemler çayınn yanınadaaa yaş pasta yapıcam evde bir gün önceden dinlensin diye...:KK34::KK34:ama ananenim şekeri var onada kıyamıyorum biz yerken o yiyemiyoo:KK20::KK20:

şimdi kendiniz kaşındınız bursaya gelirken bu saydıklarınızın hepsinden yapıp geliyosunuz yada hep beraber yapıp yiyoruz :KK56: valla bende mine gibi mutfakta iddalıyımdır elimde hızlıdır biz bunun için iyi anlaşıyoruz ya çok özelliğimiz benziyo birbirimize onun için burdayız topik bahane dimi kızlarrrrrr :KK34:

bilmemmi canım hepsini ,bilirim ve çok severim.maşallah sana o zaman herkes yapamaz o içli kofteyı harbi marifet ister...:nazar::nazar:

alla allah sız nasıl egelısınız zeytınyağlı yemiyorsunuz ayolll...:KK34::34

canım ben izmir doğma büyüme babam ardahanlı annem çerkezz ama annem ardahnlı olmuş babam egeli gibi yani babam anneme göre daha geniş ılımlı açık fikirli:)) babam anneme diyoki yapma karıcım böyle bak biz artık yaşlandık yağlı etli yemeyelim küt diye göndercen bizi o annemden cevap geliyooo ahh fıkocum fıkocumm allah senin ölümünü bana versinn ama 1 hafta sonra peşimden gel inşşah diyooo yani biizm sülale karışık meral hakiki egeli diilz ama kim sorarsa sorsun izmirliyizzz çünkü burda doğduk büyüdükk:KK1::KK1:

derya selam canım,seninde yoğun geçmiş gunlerin ne guzel..yavaş yavaş cumlelere başlamış bak,artık geriside gelir...ama sana naçizana tavsiyem reklam seyrettırme.reklamlar çok hızlı akıyor hem ses hem ışık olarak buda çocukların kafasının karışmasına neden oluyor.onun yerine daha sakın,yavaş.çocukların anlayabileceği karekterlerin olduğu çizgi filimleri izlet.lulı yada babay tv varsa ozellıkle onları az surelerle izlese yararı bile olabilir konuşmasına..:KK55::KK55:

slm canımm ..ya güzel diyosunda canım izlemiyo çizgi filmleri kapatıyo ne yaptıysam izlemiyo ama reklam için uyarını dikkate alıcam canım

şimdi kendiniz kaşındınız bursaya gelirken bu saydıklarınızın hepsinden yapıp geliyosunuz yada hep beraber yapıp yiyoruz :KK56: valla bende mine gibi mutfakta iddalıyımdır elimde hızlıdır biz bunun için iyi anlaşıyoruz ya çok özelliğimiz benziyo birbirimize onun için burdayız topik bahane dimi kızlarrrrrr :KK34:

ahh canım ahh siz gelin ben size neler neler yaparımm aman topik bahane zaten sizin gibi arkdaşalrı nerden bulcaz hemde çok iyi anlaşıyoz kimse cins diil:KK1::KK1:çok şükürr:nazar:

ahh şu hijyentakıntımız bizi bigün küt diye götürecek :)
evet cnm biraz pahalı kampanyalı fiyatı 200 dü dün aldık media markttan teknosada 239tl 750 gblik
görümceme gelince ben artık onu tarif edecek kelime bulamıyorum varın siz anlayın

offf bayağı pahalıymış ama teknosada kampanya oluyormuş 90 a düşüyormuş fiyatı eşimde orda çalıştığı için indirime girince alacak

bugünlerde deniz çok halsiz. neden bilemiyorum. ne öksürük var ne burun akıntısı ama hep uyku halinde. uyumuyosada uzanıveriyo.
nasıl bir hastalık ya bu :KK25:

gecmis olsun deryacigim pek solumamak lazim bu domestoslari bir de sulandirmak sanirim cok yogunlar.... ben ev icinde loc kullaniyordum bitti simdi sirke kullanacagim gecen trt de konustular cocuk dolaplarini da sirkeli suyla evin icini de silmek iyiymis bir de yatak kenarlarindaki sungerler varya onlari da yikamaya bile gerek yokmus sadece guneste beklenince temizlenir dediler...

sağol nurancığım öyle ama yaptım bikere çektm acısınıda bidahakine daha dikket edicem locu bende kullandım bitti bidahada almadım..sirkeyi duymuştum daha önce ama sirkeden nefret ettiğim için hiç denemedim

bende şöyle düşündüm etli taze fasülye ,fırında tavuk patates, pilav, havuç mezesi, bol yeşillikli salata ha bide brokoli karnı bahar havuç bunları haşlıcam sonrada üsütne limonlu yağlı sos bunları 1 satte yaparım hepsini birden bide bunlara ek olarak (içli köfte yada mantı)iki tabak bile olsa olur nasıl sizcee

senin dedğin izmir köfteyi biizmkiler sadecee sulu köfte olarak yerlerr onuda annem bu gün yapıomuşş şansımaa:KK53::KK53:

bence bu menü güzel canım

ay niye istemiyon ya kas iyidir soyle hafifinden.kıvancın baklavalarını gormuyon mu ne guzel duruyor adamda:KK31::KK31:
benim kocişte gobek aldı başını gidiyor her pazartesi sabah koşularına başlayacak sozde ama o pazartesi bir turlu gelmiyor..hayattada veremez zaten tatlı aburcubur çok tuketıyor.onun yuzunden bende tabiki.mertten saklıyoruz ama ev bakkal dukkanı gibi çıkolatalar,çeşit çeşit biskuviler ne ararsan var..:27

vallaha aynı bizim evde öyle canım çağana vermiyorum ben eşim versede ama ben kendim akşamları yada öğlen çağanı uyuttukça götürüyorum eşimde çayın yanına çok sever :KK1::KK1:

maşallah minecim hamarat hatun canımı çektirdin ama

herdayım burdayım canım.eskıden derya olurdu şimdi arada girip çıkıyor,onun yerine kendimi atadım bu goreve:KK52::KK52:
ay pardon nagişcım sen dıyettesin deme,biz nelerden bahsediyoruz:KK33::KK33:

ama kızlar zencefilli,tarçınlı kurabiye tarifi buldum hafta sonu arkıdişte yedim çok lezzettlıydi onu yapayımda guzel olursa sızede yazacağım..nuranda,nartsana yapsın mıs gibi..mert de bu sıralar tam nartan gibi devamlı yıyecek birseyler aranıyor,mandalın,elma,fıstık,kestane devamlı birseyler istiyor.arada veririm onlardanda guzel kalıplar bulsam bırde super olacak.evdekıleri merte verdim oyun hamuru kalıbı oldu kendime almam lazım..

evet canım hep burda olurdum ama bu aralar olmuyo işte ancak fırsat bulabiliyorum

X