2009 Kasm Anneleri

nagihancım kendini uzme çocuğumla yeterince ilgilenemiyorum falan diye.sen ıyı bir annesin ve onunla kalıtelı vakıt geçirmek için elınden geleni yapıyorsun çalıştığın halde..mertinde oğle peşimden ayrılmadığı herşeye ağladığı anları oluyor bu onunla ilgilenmediğimizden değildir eminim başka bir sorunu vardır.birsey istıyordur yada bir yeri ağrıyordur yada sıkılmıştır vs vs vs.ozluyordur orası muhakkak ama sen onu en guzel şekilde telafi ediyorsun,bu hafta sonu ekstra bir sey yaşanmış hepsi o kadrr...

erkek çocukların çiş olayını oğrenmeleri daha zor,biraz daha zamanı var.5,6 ay sonra oğrenmış olacaklar şimdiden panik yapma...

tşk ederim cnm iyi geliyosunuz siz bana ya helede şu senin pozitifliğin :KK19:
dün akşam babamız harddisk almaya gidicem sizde gelin dedi gittik babamız işini hallederken bizde trene ve akülü arabaya bindik çok eğlendi dönüştede söz vermiştim pasta aldım oğluşuma yedi afiyetle dün kahvaltı hariç lokma yememişti en son akşam 8:30 da kıymalı şehriye yaptım yumurta ve yoğuttan terbiye ekledim tammmm 3 kepçe yedi dünyalar benim oldu bide diğer odaya biraz oyuncak kaldırmıştım o kutuyu aldık geldik oturdu oynadı durdu paşam oyuncakları ayrıştırıp kaldırmak iyi oluyo bunları eymen bebekken oynuyodu dedi dedi oynadı

merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım okuduğum kadarıyla cvplayayım
nurancım yeni cicilerini güle güle giy ben eymeni bırakmıyorum 2-3 kez gittik bende yanında girdim haftasonu bırakmak zaten akıllı işi değil felaket kalabalık
mine ve meral eymende öğlen uykusuna direnerek ve ağlayarak yatıyo ama uyudumu çok uyuyo sıpa
diğer kızlar nerelerde meral+derya+mine+nagihan topik bekçisi kıvamındayız

pcmiz bozuldu ve biz eymenin birçok fotosunu kurtaramadık masa üstündeydi :KK43: sizlere tavsiyem mutlaka yedekleyin haftasonu kaynanamın evini üst kattan alt kata taşıdık geberdin resmen tabi eşimde :KK50: küçük görümcemle heryeri düzelttik pırıl pırıl yaptık büyük görümcemde üst katta pc de oynadı ne adalet dimi :KK47: neyse bu sondu artık daha da olmaz benim evdende bir takım koltuk indirildi günlük kullandığımı verdim misafir odasındakileri günlük yaptım oturma odası şuanda boş orayı eymene yavaş yavaş oda yapıcaz çok güzel çocuk odası lambaları falan var ikea+leroy merlin heryerden toplama bir oda yapıcaz ortayada şü üstünde yol falan olan halılardan bak kendimiz için değil sırf yazın meral mine gelcek çocuklar rahat oynasın diye :KK1:

slm nagişcim ben buralardayım canım biraz hasta gibiyim halsizlik var üstümde dün domestosla banyoyu filan temizlemiştim dokundu bana herhalde akşam bi baş ağrısı mide bulantısı yaptı çağanda dün akşam öğlen uykusuna 4 te yattı akşam 7 de uyandı vee gece uyumadı sağolsun eşim gece 1 de salladı uyuttuda bende dinlendim şimdi daha iyiyim ..ayy bizimde fotoları yedeklememiz lazım hatta geçen gün eşimlede konustuk ama biraz pahalıymış almadık o yüzdenn.büyük görümcenede maşallah pek rahatmış canım çok ayıp etmiş ama..leroyda ve ikeada çok güzel şeyler var bende çok beğeniyorum canım şimdilik odamız yeter bende ilerde yapıcam bişeyler ama her gittiğimizde çağana bişeyler alıyoruz mutlaka..

slm nagişcim ben buralardayım canım biraz hasta gibiyim halsizlik var üstümde dün domestosla banyoyu filan temizlemiştim dokundu bana herhalde akşam bi baş ağrısı mide bulantısı yaptı çağanda dün akşam öğlen uykusuna 4 te yattı akşam 7 de uyandı vee gece uyumadı sağolsun eşim gece 1 de salladı uyuttuda bende dinlendim şimdi daha iyiyim ..ayy bizimde fotoları yedeklememiz lazım hatta geçen gün eşimlede konustuk ama biraz pahalıymış almadık o yüzdenn.büyük görümcenede maşallah pek rahatmış canım çok ayıp etmiş ama..leroyda ve ikeada çok güzel şeyler var bende çok beğeniyorum canım şimdilik odamız yeter bende ilerde yapıcam bişeyler ama her gittiğimizde çağana bişeyler alıyoruz mutlaka..

ahh şu hijyentakıntımız bizi bigün küt diye götürecek :)
evet cnm biraz pahalı kampanyalı fiyatı 200 dü dün aldık media markttan teknosada 239tl 750 gblik
görümceme gelince ben artık onu tarif edecek kelime bulamıyorum varın siz anlayın

selam kizlar nesliye gecmis olsun kabizlik herkes icin zordur bir de cocuklar icin isallah yapmistir su ana kadar... portakal suyu yapmis olabilir canim posali seyler yemesi lazim suyun dan ziyade tumuyle yemeli meyve sebze bir de kayisi dedigin gibi hipp in organik kayisi da var meyvelerine karistirabilirsin aytes te kabizdi 3 gundur kayisiyla guzel guzel yapiyor masallah...

eymen e de oda yapiliyormus ohhh ne guzel artik anliyorlar ya hosuna da gider... eski esyalardan kurtulmussun nagihan ne guzel ben de esyalardan cok cabuk sikilirim ama tabi oyle zirt pirt alinacak seyler degiller cok hapalilar o yuzden mutlu mesut yasamaya calisirim ben de cocuklar buyusun oyle degistiririm belki simdiden nartan tukenmez kalemle yazdi oturma odasindaki kocaman koltugu ve cikmiyor ne yaptiysam...nagihan bence de evde olup ta hic ilgilenmeyen annelerden bin katli daha iyi zaman gecirip olmadigin anlari telafi ediyorsun cis olayini da ben de kafami toplayamiyorum ki c=baslayayaim ve evdeyiz sen de uzme kendini yaza kurtuluruz isallahhh.... cocuklarimiz cok zekiler masallah... iste
biraz gec baslarsak bence de daha rahat edriz daha rahat soylerler cis diye bu da avantaj bence..... benim bir arkadasim iki oglunu da zorlamadi hic 3 yasa gelirken ogrendiler cabucak hic kasmadi o da...

deryacigim guzel guzel zaman gecirmis pastalar borekler ohhh afiyet olsun cagan da baslamis cumlelere boyle boyel konusacak canim merk etme.... nagihan in dedigi gibi cagan a reklam izletme cok hizli goruntuler kafasini bulandiriyormus cocuklarin tabi elinden geldigi kadariyle yapabilirsin onu da artik kendi fikirleri ve istekleri var bidiklarin...

baska baska nartan ayaklarimin dibinde dusecek diye korkuyorum ve biryandan da size yaziyorum kizlar... ikisini de banyo yaptirdim ve bugunluk enerjim bitti sifirrrr aksami nasil ederim ki bilemiyorum.... natrtan da da altini temizletmeme olayi var bin dereden su getiriyorum eline kitap oyuncak tutusturuyorum yok nafile bezdiriyor gerckten beni...

babamiz da otelde toplantiya gitti ben gitmek istemedim aytes i nasil birakiridm ki suit oda alacakti kocam ama istemedim aytes le gittikten sonra heryer ayni benim icin mizmizzzzz kucakta bile durmaz uffff gitmem daha iyi dedim memeden kesersem ancak birakirim onu da simdilik biraktiramam zaten alerjisi cikti ve alerji mamasi da cok ama cok aci....
bugun burasi yagmurlu sanirim meral in tarifinden yapacagim nartan artik evde atistiracak birseyler istiyor disari isi yedirmektense ev yapimi daha iyi ama enerjim bitti

gecmis olsun deryacigim pek solumamak lazim bu domestoslari bir de sulandirmak sanirim cok yogunlar.... ben ev icinde loc kullaniyordum bitti simdi sirke kullanacagim gecen trt de konustular cocuk dolaplarini da sirkeli suyla evin icini de silmek iyiymis bir de yatak kenarlarindaki sungerler varya onlari da yikamaya bile gerek yokmus sadece guneste beklenince temizlenir dediler...

ahh şu hijyentakıntımız bizi bigün küt diye götürecek :)
evet cnm biraz pahalı kampanyalı fiyatı 200 dü dün aldık media markttan teknosada 239tl 750 gblik
görümceme gelince ben artık onu tarif edecek kelime bulamıyorum varın siz anlayın

nagihan iki kilo mu verdin tebrikler kocam da karatay diyetiyle 3 kilo verdi 20 gunde iyi degil mi???

nagihan iki kilo mu verdin tebrikler kocam da karatay diyetiyle 3 kilo verdi 20 gunde iyi degil mi???

2,400 cnm eşim laptobu yaptıysa bu akşam itibariyle zumbaya başlıyorum sıkılaşmam lazım eşimde dedi karatay diyeti tam bizlik protein ağırlıklı beslenme bol bol et bizim gibi et obur bir aile için süper ama ben sevmiyorum katı kurallı diyetleri bende ters tepiyo :KK1:

2,400 cnm eşim laptobu yaptıysa bu akşam itibariyle zumbaya başlıyorum sıkılaşmam lazım eşimde dedi karatay diyeti tam bizlik protein ağırlıklı beslenme bol bol et bizim gibi et obur bir aile için süper ama ben sevmiyorum katı kurallı diyetleri bende ters tepiyo :KK1:

zumba nedir sekerim? zambak zumbak don arkana iyi bak gibi birsey mi? heheheheheh ekmek yok seker yok patates pirinc makarna yok diger seyler serbest kocam da diyor ben ekmek yemeden doymayacagimi zannederdim ama 20 gundur yasiyor vallahi ve tok kendileri... et agirlikli benim kocama da uyuyor valla o da et obur hehehehehe

zumba nedir sekerim? zambak zumbak don arkana iyi bak gibi birsey mi? heheheheheh ekmek yok seker yok patates pirinc makarna yok diger seyler serbest kocam da diyor ben ekmek yemeden doymayacagimi zannederdim ama 20 gundur yasiyor vallahi ve tok kendileri... et agirlikli benim kocama da uyuyor valla o da et obur hehehehehe

:))) bir çeşit dans/spor amannn erkekler bu konuda daha kararlı ben bir yiyorum bir yemiyorum haftasonu diyet miyet uçtu gitti :KK37:

nagiş yok ben cevap verem nurancığıma bir iki yıldır çok tutulan bir dans gibi düşün ama vücudunun heryeri çalışıyorr yani eğlenerek spor yapmak gibi bişiy:KK1::KK1:

bu arada nesli tuvaletini yaptı çok şükür sabah 8 de uyandı daha yeni yine ağlayarak yattıı:KK37::KK37:

:))) bir çeşit dans/spor amannn erkekler bu konuda daha kararlı ben bir yiyorum bir yemiyorum haftasonu diyet miyet uçtu gitti :KK37:

eşimde vucut geliştirmek için spora başaladı nagihancım off sabah 5 yumurta beyazı öğlen yarım paket makarna ve bir tavuk gögüsü bütünü akşamada 200 grm kırmızı ett ekmek yokk kas yapcakmış ama ben kaslı erkeklerden nefret ederimm:KK37::KK37:hevesimi kırma diyoo bana inşallah kas tutmazzz:KK1::KK1:

nagiş yok ben cevap verem nurancığıma bir iki yıldır çok tutulan bir dans gibi düşün ama vücudunun heryeri çalışıyorr yani eğlenerek spor yapmak gibi bişiy:KK1::KK1:

bu arada nesli tuvaletini yaptı çok şükür sabah 8 de uyandı daha yeni yine ağlayarak yattıı:KK37::KK37:

süper haber,sevindim..

bende hiç duymamıdım o dansı hım nette vardır deme bir bakayım..

mertde bugun beni şaşırttı 11.30 da uyucam ben diye yatak odasına gitti.oğlen yemeğini yedirir yarım gibi uyuturum dıye duşunuyordum.uyuması yıne 12 buldu ama hiç değilse mutlu mesut isteyerek uyudu.bende temizliği hallettim...

kızlarr cumama akşamı annemi babamı dedemi ananemi yemeğe alıcam yani izmirden gelicekler dedemlerde istanbuldan geldilerr bende davet ettim ama ne yemek yapacağım bilmiyorumm dedem yediğine içtiğine çok dikkat eden biri yani en fazla 6 yemek kaşığı yemek alırr ertesi güne kalan yemeği hayatta yemezz öle biridir yani ama ya diğerliri onlara ne yapamm bilemedim anneme sordum ne yemek yapim die evin hanımı sensin dedi ne yaparsan yap dedii bu kadın bazen beni çıldırtıyoo ne olur akıl versenn dimi :26::26:neyse kısaca ben ne yemek yapam cuma gününee

eşimde vucut geliştirmek için spora başaladı nagihancım off sabah 5 yumurta beyazı öğlen yarım paket makarna ve bir tavuk gögüsü bütünü akşamada 200 grm kırmızı ett ekmek yokk kas yapcakmış ama ben kaslı erkeklerden nefret ederimm:KK37::KK37:hevesimi kırma diyoo bana inşallah kas tutmazzz:KK1::KK1:

amanın o kadr yenirmi.kas yapayım derken gobek yapmasın:KK52::KK52:ama spor var işin içinde tabi olmaz birsey..

haha bune kız inşallah tutmaz yoğurt mayasımı :) bırak adamı sen yiyemiyon makarna diye oda mı yemesin :KK56:

kızlarr cumama akşamı annemi babamı dedemi ananemi yemeğe alıcam yani izmirden gelicekler dedemlerde istanbuldan geldilerr bende davet ettim ama ne yemek yapacağım bilmiyorumm dedem yediğine içtiğine çok dikkat eden biri yani en fazla 6 yemek kaşığı yemek alırr ertesi güne kalan yemeği hayatta yemezz öle biridir yani ama ya diğerliri onlara ne yapamm bilemedim anneme sordum ne yemek yapim die evin hanımı sensin dedi ne yaparsan yap dedii bu kadın bazen beni çıldırtıyoo ne olur akıl versenn dimi :26::26:neyse kısaca ben ne yemek yapam cuma gününee

izmir kofte yap sulu pateteslı herkes sever genelde,yanınada pilav.ondende bir çorba verirsin,hani neslininde sevdiği kırmızı mercimek..bol yeşilliklı salata,birazda yoğurrtlu mezelerden yada sade yoğurt yaptınmı tamamdır bence..

amanın o kadr yenirmi.kas yapayım derken gobek yapmasın:KK52::KK52:ama spor var işin içinde tabi olmaz birsey..

off sorma meralim ya adamın akşam yemeği yetmiyodu bide ertesi güne beslenme çantası hazırlıyorumm:KK1::KK1: totosu göbeği büyüsünn ben isterim ama kas yapcakmışş inş çabuk söner hevesii:KK1::KK1:

izmir kofte yap sulu pateteslı herkes sever genelde,yanınada pilav.ondende bir çorba verirsin,hani neslininde sevdiği kırmızı mercimek..bol yeşilliklı salata,birazda yoğurrtlu mezelerden yada sade yoğurt yaptınmı tamamdır bence..

bende şöyle düşündüm etli taze fasülye ,fırında tavuk patates, pilav, havuç mezesi, bol yeşillikli salata ha bide brokoli karnı bahar havuç bunları haşlıcam sonrada üsütne limonlu yağlı sos bunları 1 satte yaparım hepsini birden bide bunlara ek olarak (içli köfte yada mantı)iki tabak bile olsa olur nasıl sizcee

senin dedğin izmir köfteyi biizmkiler sadecee sulu köfte olarak yerlerr onuda annem bu gün yapıomuşş şansımaa:KK53::KK53:

off sorma meralim ya adamın akşam yemeği yetmiyodu bide ertesi güne beslenme çantası hazırlıyorumm:KK1::KK1: totosu göbeği büyüsünn ben isterim ama kas yapcakmışş inş çabuk söner hevesii:KK1::KK1:

ay niye istemiyon ya kas iyidir soyle hafifinden.kıvancın baklavalarını gormuyon mu ne guzel duruyor adamda:KK31::KK31:
benim kocişte gobek aldı başını gidiyor her pazartesi sabah koşularına başlayacak sozde ama o pazartesi bir turlu gelmiyor..hayattada veremez zaten tatlı aburcubur çok tuketıyor.onun yuzunden bende tabiki.mertten saklıyoruz ama ev bakkal dukkanı gibi çıkolatalar,çeşit çeşit biskuviler ne ararsan var..:27

X