2009 Kasm Anneleri

yok ben almayayım bugunlerde kocaya fena gıcığım zaten..

mertin ilk yılı daha zordu,şimdi daha rahatım diyebilirim.tek sorunumuz uykuya dalması şu sıralar.şimcik ben ikinciyı doğurursan benim çocuğum nasıl olur huyu suyu,tıpi.100 puanlık uzman sorusu size:KK52:

cevabını bulursan banada söylee....hımm kocişe niye gıcıkmışın bakalımmm :KK1::KK1:

günaydın tatlım kurtuldukk şükür arada bi kaçırsada durum iyi dışarı çıkarken falanda bağlamıyorum gece yatarkendee sadece büyük tuvaleti kabızlık yüzünden sorun lu geçiyor acıyo acoıyoo diip duruyo o sorun bi kalksa dahada süper olucakkkk

ohh harika maşallah neslime,darısı bizimkilerin başına...

çocuğun fotosunu çekmiyorum çoktandır,bugun çekeyimde,eklerim tayzesi..

yok ben almayayım bugunlerde kocaya fena gıcığım zaten..

mertin ilk yılı daha zordu,şimdi daha rahatım diyebilirim.tek sorunumuz uykuya dalması şu sıralar.şimcik ben ikinciyı doğurursan benim çocuğum nasıl olur huyu suyu,tıpi.100 puanlık uzman sorusu size:KK52:

bilmem ki ama mert kadar güzel olmayabilir yani güzel demeyeyimde renkli gözlü falan olmaz galiba :KK34: mesela eşim beyaz tenli eymenin siması bana ama vücut yapısı ten rengi gözleri baba tarafına benziyo galiba 2.benim gibi kara bişey olur :KK52:

eşim şubatta aydındaki ilk görevine geliyo canım bursaya ama ben gelmicemm neslim soğuktaa kalamsın ama yaz olursa gelicem ordu evi güzelmişş ordaki

kızımmm yaza görev çıkmazsada gelcen ozaman ben anlamam aaa söz verdin :KK51:

ohh harika maşallah neslime,darısı bizimkilerin başına...

çocuğun fotosunu çekmiyorum çoktandır,bugun çekeyimde,eklerim tayzesi..

tamam tatlımmm kızlar ben kaçıyım neslişle bizazcık vakit geçiremm byee bu arada baba nöbetten geldi gizlice eve girdii uyuyo nesli babasını ekmek almaya gitti sanıyo halaaa yoks uyuytmaz

iyi o zaman daha içerlere girem benn:)))biizmkiler gedizdeeler bilirmiisn bilmem :21::21:ama annengil karşıyakada olduğuna göre biizm oraları bilmessin senn :KK33::KK33:

az buçuk ogrendim minecim 5,5 senedir burdayım.şimdi biz şirinyer pazarına giderken ordan geçiyoruz.hipotramın ordan,enhoşlar,gediz tabelası faln goruyorum..şirinyer tansaşa,şirinyer pazarına gidermisinz ,belkı oralarda karşılaşmışızdr da haberimiz olmamıştır::13:

tamam tatlımmm kızlar ben kaçıyım neslişle bizazcık vakit geçiremm byee bu arada baba nöbetten geldi gizlice eve girdii uyuyo nesli babasını ekmek almaya gitti sanıyo halaaa yoks uyuytmaz

hadi bakalım izin verdim gidebilirsin izinde neslimin hatırına neslim sana kahve falan yaparsa hakkımı ayırın şöyle bir kız kahvesi içeyim :nazar:

bilmem ki ama mert kadar güzel olmayabilir yani güzel demeyeyimde renkli gözlü falan olmaz galiba :KK34: mesela eşim beyaz tenli eymenin siması bana ama vücut yapısı ten rengi gözleri baba tarafına benziyo galiba 2.benim gibi kara bişey olur :KK52:

mutlaka görev var yazınnn canımm

banada oyle geliyor,mert nasıl maviş oldu ona bile şaşırıyorum hala 2 olmaz.aman gerçi ne farkeder mavi,siyah.eli yuzu duzgun olsun da...

hadi bakalım izin verdim gidebilirsin izinde neslimin hatırına neslim sana kahve falan yaparsa hakkımı ayırın şöyle bir kız kahvesi içeyim :nazar:

nagişcim bende izin istesem:KK16:merte yemeğini yedirip,uyutcam da...

uyku satlerini one çekme çalışmölarım devam ediyor gunduz en geç 3 de uyanmasını sağlıyorum bakalım başarılı olacakmıyım.dun 10 da uyudu ona bilem sevindim:KK42:

nagişcim bende izin istesem:KK16:merte yemeğini yedirip,uyutcam da...

uyku satlerini one çekme çalışmölarım devam ediyor gunduz en geç 3 de uyanmasını sağlıyorum bakalım başarılı olacakmıyım.dun 10 da uyudu ona bilem sevindim:KK42:

ahh ahh şu işi bir ben halledemedim çocuğunun başında olmak gibisi var mı :KK50: sabah uyanan çocuğu uyutuyo 9:30 da kalkıyo öğlen 1-2 arası uyutuyo uyandıkça uyutuyo 4-4:30 arası kalkıyo eee ne oldu gece 11-12 demeden uyumuyo eşimde bende elli kere tembihliyoruz ama nafile şeker çikolata vermeyin diyoruz doğduğundan beri ama nafile yediriyo yedirmedim vermedim diyo :KK50: annesi uykusuz kalmış vs hiçç önemli değil kendinde olduğu süreçte ne kadar uyursa okadar iyi düşüncesi var galiba dün akşam kayınpederim bile sabahtan öğlene ben bakıyorum geri kalan zamanda da uyuyo sen ne yapıyosun ki diyo eşine :KK50:

'Çocuklarınıza süt içirmeyin' - Diyet-Fitness- ntvmsnbc.com

buyrun burdan yakın...nurancım bak sende sut alerjisi var diye uzulmeee yoğurt,kefır daha ıyıymışş

onu verme bunu verme ne yiyecek bu çocuk zaten günde 300 cc süt içiyo hepi topu bu :44:
öğleden sonra eğitime gidiyorum burda yokum canlarım çok muhebbet etmeyin emi :KK9:

nagiş valla kv'nin işi ıyımış,hiç çocuğa bakıyorum demesin...

işleri hallettım,yemek yapacağım sadece..geldim sohbet edelim diye gitmişiniz:KK55::KK55:

gunaydınnn,herkesler nerede?????:KK20::KK20::KK20:

bezden çiş taşma olayı devam etmekte,6 numara bez kullancam geceleri,gıysı yetiştiremiyeceğim boyle olursa zaten çamaşırlar da kurumak bilmiyor:KK37::KK37:

geçmiş olsun..neden uyumadı bir yerimi ağrıdı:26::26:

dün öğlen ilaç verdimm kabızlıı içinn heralde karın ağrısı yaptıı hep ağladı durdu bikerede çiş kaçırdıı üstünü falan değiştireyim derken iyice sinirlendiii ölü gibiyimm daha yeni yatı tuvaletini ama gözlrrime inanamadımm eğer altında bez olmasydı 10 yıla temizleyemzdim evi okadar yapmıştıı yanii şimdi rahat dolanıyo ortada kahvaltıda yaptı

iyi akşamlar hanımlar 2 gündür yoktum kimse beni merak etmemiş iyiymiş vallahii
dün eşim izinliydi biraz gezdik sonra akşam arkadaslara gittik yine geç geldik bugünde çağanı anneme bırakıp şöyleeeeee bi sosyete pazarı turu yaptık arkadasla 1 eşofman takımı ve bir çift küpe alabildim 3 saat gezmişiz vallahi zaman ne çabuk geçiyo ordan annemlere uğradık çağanı aldık arkadasın evine çıktık bişeyler yedik tekrar anneme geçtim orda akşam yemeğimi yedim kardeşim bıraktı eve güzeldi yanii
minecim çok geçmiş olsun canım çağanın gribide yeni geçti ALLAH tan ben olmadım
gamzecim aferin tuğkana gayet uslu durmuş geçmiş olsun ayrıca inş temiz çıkar sonuçlarınız
meralcim seboyla msnde karşılaştık ama konusamadık sanırım zamanı olmuyo girmeye kırıldığını hiç sanmıyorum hatta herkese selam söylemişti..ne güzel aktiviteler yapıyosun canım mertle hayranım sana
nagişcim senin kayganada en kolay çocuk büyütme şeklini bulmuş kendine belliki rahatına çok düşkün birisi

günaydın canlarım
nerelerdesiniz 2 gündür giriyorum bakıyorum kimsecikler yok
gamzecim şu kayganamı alt kata taşıyayım işler bitsin tuğkanımı ve seni misafir etmek istiyorum
bu arada 69,6 kgye düştüm sonunda 6lı rakamlara dönüş yaptım :KK9:

gunaydınnn,herkesler nerede?????:KK20::KK20::KK20:

bezden çiş taşma olayı devam etmekte,6 numara bez kullancam geceleri,gıysı yetiştiremiyeceğim boyle olursa zaten çamaşırlar da kurumak bilmiyor:KK37::KK37:

cnm biz çözdük sorunu şöyleki tam gelen çıtçıtlı badi giydiriyosan bez çişten şiştikçe badi sıkıştırıyo o zaman sızıyo ben gece yatarken epey bol badi giydiriuorum böylece engellemiş oldum :KK1: denemekte fayda var :KK34:

X