2009 Kasm Anneleri

heh oldu sen kankalarınla muhabbet et lay lay derya da ev süpürmeye yardıma gelsin gitme kız gitme

kızz mineee benim evi kim süpürcek çağan öğle uykusuna yatmadı ben sinir küpü oldumm çatlıyorumm eşim erken gelecek ya bütün günümü mahvetmeye çalışıyoooo..
nagişş sen napıyosun kuzum?

varya neslinin oyuncakları yerde darmadağınn topla dedim toplamadı toplamıcam senn topplaa dedi dedi durduu zilli bu gün havmada da diilm aydında hava kapalı o yüzden galibaamiskinlik var üstümdee

tamam ya iyiki bi yardım istedik bana en yakın meral meral gelsin o zamannşimdi meraldende fırça yerimmm ohh karnım doydu gittii

slm kızlar dün mustafayı dr götürdük lenf bezi şişmiş o şişlik ondanmış bogazı agrıdıgı için şişmiş ateşi felan olmadıgı için bogazının agrıdıgını düşünmemiştim antibiyotik başladı tek taraflı oldugu için korkmayın dedi gece gec yatı sabahta 11 de kalktı bu saat oldu uyku yok legolara taktı bu ara onlarla oynuyo her taraf lego hergün aynı ev işi yapmaktan bıktım çok halsizim

geçmiş olsun canımm aynı halsizlik bendede varr ne olduki bizeee

ee geleyim bari deryayı kayırayım derken bana patladı temizlik

bence ihaleee merale kaldı meralde gelene kadar be süpüreyim evimii bu arad nesliye geçen hafta oyuncakçıya götürüdk süpürge almak için zira evdekini mahvedicekti gittik konuşan vardı onu istemedii 20 tl lik bi tane dandik bişi beğendii sağolsunn onu aldırdıı şimdi uyansın o bi süpürgeyi alır bende süpürgemi girişirk temizleriz evimizii mis gibi olur miss miss

iyiyim cnm diyet yapıyom sen nasılsın özletiyosun bak kendini sık gel yaww

aaa ne ayıp ne ayıppp gitme nagişşş kızı var süslü,çok bilmiş ana kız yapsınalr dimi ama?

hehehe birlikten kuvvet doğar
sen bizi çağır mine yatılı hep temizleriz hem yapar hem yeriz birimiz çocuklara bakar iki kişi halleder nasıl fikir

tamam ya iyiki bi yardım istedik bana en yakın meral meral gelsin o zamannşimdi meraldende fırça yerimmm ohh karnım doydu gittii

bak meral gelir kıramaz seni deryayla ben daha cadıyız

çok geçmiş olsun cnm kötü bişey çıkmamış şükür boğaz enf geçer Allah'ın izniyle bırak oynasın paşam hepimizin evi aynı dandini topla 2 dk sonra yine aynı akşamları oyuncak sepeti elli kere dağılıp toplamıyo

slm esincim çok geçmiş olsun mustafa ya

meral işte izmirli hatun sıcak insan kıramaz beniii nede olsa hemşerii siz çok cadı çıktınız sorarım ben size buuu şaka maka bi yanaa biz ne mzan görüşcez yaaa ben çok istiyorummm görüşmek tanışıp kaynaşmak

bak doğru yolu buldun benim nesli kızıma iş mi dayanır ana-kız sırt sırta verdimi oo size güçmü yeter kayıran Allah bizi kayırsın

ayy bu ara çokmu ihmal ediyorum kız geçen meralde öyle dedi fırsat buldukça gelip yazıyorum ama sohbetlere pek denk gelemiyorum ..neyse temizlik işi halloldu mine bizden fayda olmadığını anlayınca iş başa düştü deyip kendi temizliyecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…