- 21 Haziran 2010
- 243
- 0
selam canım ben mina koyucaktım ama görümcem bi kitapta okumuş hüma ismini ve bize söledi çok hoşuma gitti bende koydum...anlamını beğendim cennet kuşu ve fatih sultan mehmetin annesinin adı...senmi hamilesin...
ah meralcim ahh dünyanın çivisi çıkmışşbende uzun zamandır izlemiyorum şu suriye krizi var ya savaş falan diyolar tırsıyorum eşime diyorum sende gidermisin böyle bişi olurs adiyorum kızıyo kendine dert aranıyosun diyoo hiç bişi düşünme diyorr
yettim gariiii
internet yoktu safın biri kabloyu çıkarmış bizde bütün oda sabahtan beri oturuyoz
ayyy evet ya çok üzüldüm çok ölümlerin en acısı yanarak ve suda boğularak ölmekmiş rabbim kimseye yaşatmasın
eymenin yeni incisi anne sen defol babam gelsin
halasına parmağını sallayarak sakın gelme gelme diyorum sanaaaaaaaaa
slm kızlar nasılsınız oglumun kulagından cenesine dogru sivilce kadar şişlik var dün fark etim kafayı cok taktım eşim bugün izin alıp erken gelecek dr götürecem
slm kızlar nasılsınız oglumun kulagından cenesine dogru sivilce kadar şişlik var dün fark etim kafayı cok taktım eşim bugün izin alıp erken gelecek dr götürecem
naber kızlar. offf çok sıkıldım bugün hiç iş yok. otur otur şiştim valla
yettim gariiii
internet yoktu safın biri kabloyu çıkarmış bizde bütün oda sabahtan beri oturuyoz
ayyy evet ya çok üzüldüm çok ölümlerin en acısı yanarak ve suda boğularak ölmekmiş rabbim kimseye yaşatmasın
eymenin yeni incisi anne sen defol babam gelsin
halasına parmağını sallayarak sakın gelme gelme diyorum sanaaaaaaaaa
haay allahım ya internetsiz vakıtde geçmemiştir
eymen kimden ogrenmış bunları kı;tam papağanlar ne duyarlarsa hemen cuk diye yerinde kullanıveriyorlarama halasına soylediği iyi olmuş
hoşgeldin canımm..eymene bak ya nelerde söylermiş annesine daha neler duyacağız kimbilir..bide bizimki söylese ahh ahh
geçmedi inanki :)
halasıyla hiç yıldızı barışmıyo sadece menfaati varsa sarılır okadar yani çok üç kağıtçı
ahh deryacım bir görsen bazen öyle şeyler söylüyo ki eşimde bendeahanda tam böyle kalıyoruz bu ara elinin parmaklarıyla tanıdığımız herkesi sayıyo sırayla anneanne gelecek bigbaba gelecek dayı gelecek sayıyo bide telefonda anneannecimm bigbabacımm dayıcımm diyo insanlar daha çok özlüyo bu sıpayı
çağana gelince hiçç dert etme öyle zaman gelecek sus diyeceksinde susmayacak
nesli babası gittikten sonra uyandı şimdi 1 yumurta yedirdim birde 1 bardak taze sıkılmış mandalin suyu içti vee pepeeyi izlyooo nefret etmeye başladım pepedennnn özellikle pepe ağlıyordan akaşma kadar pepe pepee ağlıyor diye şarkısı söylüyoo ve videosunu izliyoo flaş diske attım pepenin bölümlerini tv ye taktım istedği zaman açıyorum izliyoo bende biraz nefes alıyorumm şimdi hanfendi koltuğa uzanmış izliyorrr keyifçiii bu keyifçi ziliii
ayyy ayyy eymende aynı pepeyle şarkı söyleyip onunla dans ediyo dahası artık ezberledi pepeden önce yapıyoben çok açmamaya gayret ediyorum ama dediğin gibi nefes almak içinde iyi oluyo
bizim repertuvarda bir gün bir gün bir çocuk,hayde gidelum,pepenin şarkıları bi tane daha vardı ama hatırlayamadım :44: eymenin kapı gıcırtısına bile oynama huyu var inan ki mine reklemlarda hareketli müzik çıksın ona bile oynuyo bir bakıyorum kolları kaldırmış ayağını seke seke oynuyo eee ankara dolaylarından çekmiş
geçmedi inanki :)
halasıyla hiç yıldızı barışmıyo sadece menfaati varsa sarılır okadar yani çok üç kağıtçı
ahh deryacım bir görsen bazen öyle şeyler söylüyo ki eşimde bendeahanda tam böyle kalıyoruz bu ara elinin parmaklarıyla tanıdığımız herkesi sayıyo sırayla anneanne gelecek bigbaba gelecek dayı gelecek sayıyo bide telefonda anneannecimm bigbabacımm dayıcımm diyo insanlar daha çok özlüyo bu sıpayı
çağana gelince hiçç dert etme öyle zaman gelecek sus diyeceksinde susmayacak
katılıyorum nagiş sus dicez susmayacakk bizim evde bundan bitanee varr ay bidee mini mini bir kuş donmuştu pencereye konmuştu şarkısnı sonuna kadar söylüyo maşşalh kızımabide repertuarındaa bir gün bir çocuk gelmiş eve gelmiş kimse yok varr bunuda söyleyebiliyo daha geçen gün farketteik ben hep söylerim onu alıp dizlerimee öğrenmiş sıpaa gecede annee söyle bi kaçkere ikisini söyledimm artık çenem ağrıdı sen söyle dedimm tamaaaam dedi başladı söylmeye eşimle şok olduuk
bizimkid e aynı atiyenin güzelim şarkısı kop kopp kop diyo bi yandanda başını sallıyooo bide tarkan gel gel gel ggüzelim geeee hiçç ajımıjaaakkkkkçok komik oldular yaaa eymen paşasıda artık sünnetinde nesli ankara havası söylesin eymende oynasınn komiik bunlarr yaaa
bu gün eşim nöbetçi bende arkdaşlarımı çağırdım akşam geliceklerr yatıyada kalcaklar nesli en azından sıkılmaz onları seviyoo şimdi den başladı selin toka alcak kek alcak meyme suyu alcak süt alcak içinde bal alcakkk
bende gelcem bende bende (eymen gibi oldu tepkim) kızlar toplantısı var ve biz yokuzbakınnn sünnet dedin de aklıma geldi inş tanışmak nasip olmasa bile sünnetimize bekleriz hepinizi hoş o zamana kadar kk kalırsa
çiş konusunda bunlar nesliyedün face açtık bak annem nesli dedim eymen diyoki anne nesli yapıyo onlar ne
annem nesli sana börek yapmış dedim hımmm dedibende yapcam dedi
demez mi anne nesli ne demekdedim adı neslihan annesi ona nesli diyo hımmmm dedi bilmem artık anladımı yoksa beni başından mı savdı yorum yapamadım çünkü eymen sürekli müdahale halinde pcyi bozarsa babası beni halleder zaten 2 tuşu söktü takılmıyoda hep zarar bu veletler
deryaaaa naber kimsecikler yokkk gelde yardım et evi süpürelim hiç içimden gelmiyo bişi yapmakkk