- 11 Kasım 2009
- 1.182
- 0
heh oldu sen kankalarınla muhabbet et lay lay derya da ev süpürmeye yardıma gelsin gitme kız gitme
sen gel o zamann ben olsam gelirdim elimemi yapışcakkk:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh oldu sen kankalarınla muhabbet et lay lay derya da ev süpürmeye yardıma gelsin gitme kız gitme
kızz mineee benim evi kim süpürcek çağan öğle uykusuna yatmadı ben sinir küpü oldumm çatlıyorumm eşim erken gelecek ya bütün günümü mahvetmeye çalışıyoooo..
nagişş sen napıyosun kuzum?
aaa ne ayıp ne ayıppp gitme nagişşş kızı var süslü,çok bilmiş ana kız yapsınalr dimi ama?
slm kızlar dün mustafayı dr götürdük lenf bezi şişmiş o şişlik ondanmış bogazı agrıdıgı için şişmiş ateşi felan olmadıgı için bogazının agrıdıgını düşünmemiştim antibiyotik başladı tek taraflı oldugu için korkmayın dedi gece gec yatı sabahta 11 de kalktı bu saat oldu uyku yok legolara taktı bu ara onlarla oynuyo her taraf lego hergün aynı ev işi yapmaktan bıktım çok halsizim
ee geleyim bari deryayı kayırayım derken bana patladı temizlik
geçmiş olsun canımm aynı halsizlik bendede varr ne olduki bizeee
tamam ya iyiki bi yardım istedik bana en yakın meral meral gelsin o zamannşimdi meraldende fırça yerimmm ohh karnım doydu gittii
kızz mineee benim evi kim süpürcek çağan öğle uykusuna yatmadı ben sinir küpü oldumm çatlıyorumm eşim erken gelecek ya bütün günümü mahvetmeye çalışıyoooo..
nagişş sen napıyosun kuzum?
aaa ne ayıp ne ayıppp gitme nagişşş kızı var süslü,çok bilmiş ana kız yapsınalr dimi ama?
tamam ya iyiki bi yardım istedik bana en yakın meral meral gelsin o zamannşimdi meraldende fırça yerimmm ohh karnım doydu gittii
slm kızlar dün mustafayı dr götürdük lenf bezi şişmiş o şişlik ondanmış bogazı agrıdıgı için şişmiş ateşi felan olmadıgı için bogazının agrıdıgını düşünmemiştim antibiyotik başladı tek taraflı oldugu için korkmayın dedi gece gec yatı sabahta 11 de kalktı bu saat oldu uyku yok legolara taktı bu ara onlarla oynuyo her taraf lego hergün aynı ev işi yapmaktan bıktım çok halsizim
erkek anaları sizi gidi sizi çekemiyonuz kızımla beni dimiii kaygana adayları ne olcekkk hıhhhh
iyiyim cnm diyet yapıyom sen nasılsın özletiyosun bak kendini sık gel yaww
hehehe birlikten kuvvet doğar
sen bizi çağır mine yatılı hep temizleriz hem yapar hem yeriz birimiz çocuklara bakar iki kişi halleder nasıl fikir
bak meral gelir kıramaz seni deryayla ben daha cadıyız
çok geçmiş olsun cnm kötü bişey çıkmamış şükür boğaz enf geçer Allah'ın izniyle bırak oynasın paşam hepimizin evi aynı dandini topla 2 dk sonra yine aynı akşamları oyuncak sepeti elli kere dağılıp toplamıyo
ee geleyim bari deryayı kayırayım derken bana patladı temizlik
bence ihaleee merale kaldı meralde gelene kadar be süpüreyim evimii bu arad nesliye geçen hafta oyuncakçıya götürüdk süpürge almak için zira evdekini mahvedicekti gittik konuşan vardı onu istemedii 20 tl lik bi tane dandik bişi beğendii sağolsunn onu aldırdıı şimdi uyansın o bi süpürgeyi alır bende süpürgemi girişirk temizleriz evimizii mis gibi olur miss miss
iyiyim cnm diyet yapıyom sen nasılsın özletiyosun bak kendini sık gel yaww
hehehe birlikten kuvvet doğar
sen bizi çağır mine yatılı hep temizleriz hem yapar hem yeriz birimiz çocuklara bakar iki kişi halleder nasıl fikir
bak meral gelir kıramaz seni deryayla ben daha cadıyız
çok geçmiş olsun cnm kötü bişey çıkmamış şükür boğaz enf geçer Allah'ın izniyle bırak oynasın paşam hepimizin evi aynı dandini topla 2 dk sonra yine aynı akşamları oyuncak sepeti elli kere dağılıp toplamıyo