- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
günaydınnn hanımlarr
cnm alerji için kullanılıyor genelde hani biz birde bronşrolit geçirdiğimiz için ilerde astıma çevirmesin alerjimizi bastırsın die kullanıyoruz bende çok tedirgin olmuştum senin gibi drumuz kesinlikle yan etkisi yok için çok rahat kullan dedi nettede baya bir araştırdım kardeşimin komşusunun minicik 4 aylık kızına bil vermiş başkabir dr ondada görünce içim rahatlamıştı şimdi sendede duyunca çok rahatladım uzun süre kullanmak gerekliymiş demişti drumuz ilk 6 ay bir kullanalım demişti bize belkide devam edicz biz test yaptırmadık henüz ben çocuk alerjiye götürememiştim ünv. hastanesinde hoca 300 istemişti asisitanlarada hiç güvenmedim burda çocuk hastanesinde 1 tane çocuk laerji uzmanı var ona işte 1 yıldır randevu alma çabasındaydım kısmetse pazartesi gidicez
cok gecmis olsun gamzecigim sen hic llerji testi yaptirmadin sanirim once kandan bakiliyor sonra minik ignelerle koldan... bence sen bir universite hastanesine basvur artik hocalara gidemiyorsun istesen de sistem degismis ama birsey olunca hocalara soruyor oradaki dokotlrar biz de prof a gideriz diye gittik ama muayene olayi kakti dediler.... bu allerji zamanla gecen birseymis allahtan bekliyoruz....