2009 Kasm Anneleri

günaydınnn hanımlarr
cnm alerji için kullanılıyor genelde hani biz birde bronşrolit geçirdiğimiz için ilerde astıma çevirmesin alerjimizi bastırsın die kullanıyoruz bende çok tedirgin olmuştum senin gibi drumuz kesinlikle yan etkisi yok için çok rahat kullan dedi nettede baya bir araştırdım kardeşimin komşusunun minicik 4 aylık kızına bil vermiş başkabir dr ondada görünce içim rahatlamıştı şimdi sendede duyunca çok rahatladım uzun süre kullanmak gerekliymiş demişti drumuz ilk 6 ay bir kullanalım demişti bize belkide devam edicz biz test yaptırmadık henüz ben çocuk alerjiye götürememiştim ünv. hastanesinde hoca 300 istemişti asisitanlarada hiç güvenmedim burda çocuk hastanesinde 1 tane çocuk laerji uzmanı var ona işte 1 yıldır randevu alma çabasındaydım kısmetse pazartesi gidicez

cok gecmis olsun gamzecigim sen hic llerji testi yaptirmadin sanirim once kandan bakiliyor sonra minik ignelerle koldan... bence sen bir universite hastanesine basvur artik hocalara gidemiyorsun istesen de sistem degismis ama birsey olunca hocalara soruyor oradaki dokotlrar biz de prof a gideriz diye gittik ama muayene olayi kakti dediler.... bu allerji zamanla gecen birseymis allahtan bekliyoruz....

slm kızlarrr çağanı uyuttum hazırlandım uyanmasını bekliyorum oğlumuda süsleyip arkadasımın oğlunun doğumgününe gidicez annemde gelecek aile dostumuz aynı zamanda çağan rahat vermeyeceği için annem şimdi o durmaz bende bakarım orda dedi şimdilik herkese iyi pazarlar

günaydın hanımlar nasılg eçti haftasonu ben bu sbh bir hışımla uyandım randevumuz var diye meğerse yarınmış iyiki tuğkanı erkenden uyandırmamışım biz evdeydik dün cumartesi gezmeye gittiğimiz için pazara mecalimiz kalmadı babmız mangal yaktı evde pinekledik durduk iyiydi tuğkan babsıyla vakit geçirdi resim yaptılar tuğkan mee(inek) çiz baba, düt(araba) çiz ,otobüz çiz babsınına çizdirdi durdu diyorum nasılmış biz bütün gnü çiziyoruz :KK1:

günaydınlarr
bizde dün doğumgününe gittik çağanla çocuklarla bi oynadı bi dövdü arada bi dayak yedi o yüzden çok kalamadım ama orda bi tane kreş öğretmeni vardı arkadasımın kuzeni sağolsun çağanla çok ilgilendi oynattı yemek yedirdi çağanda sevdi onu aslında kreşe vermenin ve çocuklarla vakit geçirmenin bizim için çok iyi olacağını anladım ama eşim hala aynı inadında..ordan annemlere geçtik kendime tunik aldım 2 tane ..eşim geldi akşam ordanda arkadaslara mangala davetliydikk güzeldi yani güldük eğlendik gece 12.30 du geldik çağanı uyuttum hemen bende yattım sabah bi kalktım çağan odasından çıkmış oturma odasına halının üstünde uyumuş bi baktım çocuk yerde yatıyo uyandırdım hemen yanımda yattı biraz sarıldım kokladım iyicee..
gamzecim iyi gezmişsiniz canım tuğkanada aferin babasıyla ne güzel vakit geçirmiş eşim geç geldiği için çağanla öyle aman aman vakit geçiremiyorlar

günaydınlarr
bizde dün doğumgününe gittik çağanla çocuklarla bi oynadı bi dövdü arada bi dayak yedi o yüzden çok kalamadım ama orda bi tane kreş öğretmeni vardı arkadasımın kuzeni sağolsun çağanla çok ilgilendi oynattı yemek yedirdi çağanda sevdi onu aslında kreşe vermenin ve çocuklarla vakit geçirmenin bizim için çok iyi olacağını anladım ama eşim hala aynı inadında..ordan annemlere geçtik kendime tunik aldım 2 tane ..eşim geldi akşam ordanda arkadaslara mangala davetliydikk güzeldi yani güldük eğlendik gece 12.30 du geldik çağanı uyuttum hemen bende yattım sabah bi kalktım çağan odasından çıkmış oturma odasına halının üstünde uyumuş bi baktım çocuk yerde yatıyo uyandırdım hemen yanımda yattı biraz sarıldım kokladım iyicee..
gamzecim iyi gezmişsiniz canım tuğkanada aferin babasıyla ne güzel vakit geçirmiş eşim geç geldiği için çağanla öyle aman aman vakit geçiremiyorlar

gunaydin arkadaslar anladigimiz kadariyle derya ve gamze mangal yapmislar iyi gecmis gunleri cocuklarin keyfi de iyiymis masallah diyorum deryacigim ne guzel stres atmissindir iyi gelmistir ... biz ise brunh a gidelim diye kocam ofise gitmedi ama pek keyfide yoktu is stresi cikamadik butun gun evde oturduk cocuklarla oyna yemekleri uykulari derken aksam oldu zaten ama bugun sinemaya gidecegiz brad pit in bir filmi varmis ona gideriz buyuk ihtimalle... nartan uyusun ananesi de gelecek bakici iki cocuga yetemiyor zor zaten kim bakabilir ki ikisine birden bir de aytes in surekli aglamalari var ya nartan in da sinirleri bozuluyor o yuzden iki cocuga iki kisi lazim....

iki cocuk demisken zeynep nerelerde hic haber yok napti kizlarla kizkardesi yardima geldi mi? cok merak ediyorum ceken bilir demisler ya zeyneo in isi cok zor 2 yasina gelen nartan daha bir zahmetli anneye yapisik oldu yani iki yas oldu akillandi yok daha bir ikna olmaz bir cocuk oldu... sizinkilerde fark etti mi iki yasini bir yada gectiler hatta:KK1:

gunaydin arkadaslar anladigimiz kadariyle derya ve gamze mangal yapmislar iyi gecmis gunleri cocuklarin keyfi de iyiymis masallah diyorum deryacigim ne guzel stres atmissindir iyi gelmistir ... biz ise brunh a gidelim diye kocam ofise gitmedi ama pek keyfide yoktu is stresi cikamadik butun gun evde oturduk cocuklarla oyna yemekleri uykulari derken aksam oldu zaten ama bugun sinemaya gidecegiz brad pit in bir filmi varmis ona gideriz buyuk ihtimalle... nartan uyusun ananesi de gelecek bakici iki cocuga yetemiyor zor zaten kim bakabilir ki ikisine birden bir de aytes in surekli aglamalari var ya nartan in da sinirleri bozuluyor o yuzden iki cocuga iki kisi lazim....

iki cocuk demisken zeynep nerelerde hic haber yok napti kizlarla kizkardesi yardima geldi mi? cok merak ediyorum ceken bilir demisler ya zeyneo in isi cok zor 2 yasina gelen nartan daha bir zahmetli anneye yapisik oldu yani iki yas oldu akillandi yok daha bir ikna olmaz bir cocuk oldu... sizinkilerde fark etti mi iki yasini bir yada gectiler hatta:KK1:

günaydın nurancımm evet canım bana çok iyi geliyo ama çağan çok huysuz iştee durmuyo o canımı sıkıyo biraz..sende git canım sinemaya iyi olur ama ben brad piti hiç sevmem ..

selamlar,

mangallar yakılmış,afiyet olsun:KK56::KK56:derya çağan o saatlere kadr nasıl dayanıyor ya.biz bir yere gittiğimizde 9,30 hadi bilemedin 10 da donuyoruz o saatlerde bile yoruluyor çok mızmız oluyor:KK37::KK37:

selam nurancım,iyi düşünmüşsunuz sinema işini,kocişle başbaşa vakıt geçirmeye hepimizin çok ihtıyacı var,sık sık yapmalı boyle seyler aslında..
şimdi nartan annesini paylaşıyor ya ondan daha bir anneci olmuştur,mertin keyfi yerindeyse pek aramaz beni ve babasınıda.bir sıkıntısı varsa peşimden ayrılmaz yanında babası olsa bile..

bizimde hafta sonumuz klasık her zamankı gibiydi.geç kalkıldı, kahvaltı yapıldı. sonradışarıya attık kendimizi.guneşlı bir gun olduğundan sahilde,çocuk parklarında dolaştık, dışarda yemeğimizi yedik.birkaç eksik için alışveriş merkezine uğradık.ordan çıkıştada kv ve anneme gittik.koca gun oğle geçtı işte ama mert mutluydu ya banada yettı..

bursada yangın vardı söndürmeye gitti galibaaa:KK1::KK1:

allah iyiliğini versin mine:KK52::KK52:
bende okudum yangını çok kotu:KK43:

daha neler neler olmuş,istanbulda 'burası aile mekanı burada opuşulmez deyıp adamı oldurmuşler' ya kafade opuşulmuyor aile var ama adam oldurulebiliniyor,nasıl bir ulke olduk biz!!!!şiştim haber falan okumayacağım,izlemeyeceğim artıkk:::::KK43:((

daha neler neler olmuş,istanbulda 'burası aile mekanı burada opuşulmez deyıp adamı oldurmuşler' ya kafade opuşulmuyor aile var ama adam oldurulebiliniyor,nasıl bir ulke olduk biz!!!!şiştim haber falan okumayacağım,izlemeyeceğim artıkk:::::KK43:((

ah meralcim ahh dünyanın çivisi çıkmışş :KK19::KK19:bende uzun zamandır izlemiyorum şu suriye krizi var ya savaş falan diyolar tırsıyorum eşime diyorum sende gidermisin böyle bişi olurs adiyorum kızıyo kendine dert aranıyosun diyoo hiç bişi düşünme diyorr

selamlar,

mangallar yakılmış,afiyet olsun:KK56::KK56:derya çağan o saatlere kadr nasıl dayanıyor ya.biz bir yere gittiğimizde 9,30 hadi bilemedin 10 da donuyoruz o saatlerde bile yoruluyor çok mızmız oluyor:KK37::KK37:

canım eskiden çok mızmızlık yapıyodu durmuyodu ama artık duruyo arkadası var oyuncaklarla oynuyolar arada bi kavga ediyolar..1 gibi artık dayanamıyo uyuyoo zaten uyuduğu zamanlarda iyice sarıp getirip yatağına koyuyorum yada arabada uyuyor

bizimde hafta sonumuz klasık her zamankı gibiydi.geç kalkıldı, kahvaltı yapıldı. sonradışarıya attık kendimizi.guneşlı bir gun olduğundan sahilde,çocuk parklarında dolaştık, dışarda yemeğimizi yedik.birkaç eksik için alışveriş merkezine uğradık.ordan çıkıştada kv ve anneme gittik.koca gun oğle geçtı işte ama mert mutluydu ya banada yettı..

meralcim sizinde güzel geçmiş sonunuz önemli olanda çocukların mutlu olması onlar huzursuzsa bizimde bütün günümüz kötü geçiyoo

böyel haberleri okuyunca hep kabus görüyorum akşam haberlerde hiç iyi bi haber vermiyorlarki insanın izleyesi gelmiyo vallahii

nagiş nerdesinn,hiç uğramamışsın bugun..:26:

yettim gariiii
internet yoktu safın biri kabloyu çıkarmış bizde bütün oda sabahtan beri oturuyoz :KK1:

ayyy evet ya çok üzüldüm çok ölümlerin en acısı yanarak ve suda boğularak ölmekmiş rabbim kimseye yaşatmasın :KK1:
eymenin yeni incisi anne sen defol babam gelsin :KK1:
halasına parmağını sallayarak sakın gelme gelme diyorum sanaaaaaaaaa

slm kızlar nasılsınız oglumun kulagından cenesine dogru sivilce kadar şişlik var dün fark etim kafayı cok taktım eşim bugün izin alıp erken gelecek dr götürecem

X