ii geceler hanımlar desemde kimselr yok ben akşamüzeri ani bir telle çarşıya gittim kardeşimin bayramda aldığı elbiseyi iade etmiştim leke tutuyor su dahil ordan aradılar yenisini gelip beyenin die gittim aldım çok cici bişey bayıldım ama malesef bana göre bedeni yok
eşimle buluşup bikaç işimiiz halettik ii oldu yani
nurancım o tozdan biz yaklaşık 5 ay oldu kullanıyoruz bende yarın çocuk drumuzu aramaya karar verdim bakalım bırak diycekmi şu test için bikaç günlüğüne ben hiç ara vermedim bikaç yemediği günler veremedim sadece sütüne meyve püresine katıyorum hep genelde sütte anlamıyor ay şu neslinin laflarına öl vallhi eşime bile okudum maşallah ya vallhi bir kız doğurasım geliyor okuyunca
bursanın süsülü hatunlarından bahsetmişsiniz malesef bende o guruba hiç dahil olamadım babet ve spor ayakkabıdan hiç vazgeçemem düğün ve bayramlarda giydiğim topuklularımı saymassak köy düğünlerinde takıp takıştırdığımıda vallhi eğer takmassanız giymesseniz abes oluyor köyde herkes eli kolu boynu dolu hemde o biçim düğünlerde bayramlaarda görev gibi yerine getiriyoruz bizde
vallhi o mevlütleri hiç sorma cnm namaz örtüleri bile yarışır :)
topuklular yerde oturanlara basar yinede kimsenin sesi çıkmaz güsel görünmek için herşey mübah :)
vallhi beyaz showa takıldım kaldım biride beni uyutsun