2009 Kasm Anneleri

kızlar eşim bügün eşinden erken geldi arkadaşı ardı bişey almak için buraya geliyormuş buluşalım dedi eşimde mustafa peşimden aglar diye onuda götürdü bakalım nasıl gezecekler ...kızlar ben mustafaya ek gıdaya gecincede ne verdiysem yedi ama eti meyveyi sebzeyi yogurtu cok seviyordu bu yıl cok şey seciyo etci oldu cıktı sebze yaptım zaman yemek istemez ama ac bırakınca mecburen yiyo ben bide sık sık ona ciger püresi yapıyorum

neslide bi tek annemin yanındayken kırmızı et yiyo kıyma falan yemeklere katıyorumm tavukla aramız iyi şükürr aç kalsın tercih yapmıyolar sıplar

ayyyy bennn hiç veremem yaaa iç güveysi falanda diil kocayada vermem bu gün asansörle aağı iniyoruz hanfendi ne yapsa beğenirsiniz bandanısı düzeltiyo kulaklarını kapatıyo montunu düzeltti pantolunanua baktıı arkasını döndü baktıı bide gülümsedii aynaya çok güzel dedii eşim diyoki allahım sen bana yardım ett başım çok ağrıcakkk galibaaa

ayyy. tam yemelik. nedir bu kız bebeklerin cimcimeliği böyle. ısır o poposunu annesi. bakamasın bida aynadan :))

ayyyy bennn hiç veremem yaaa iç güveysi falanda diil kocayada vermem bu gün asansörle aağı iniyoruz hanfendi ne yapsa beğenirsiniz bandanısı düzeltiyo kulaklarını kapatıyo montunu düzeltti pantolunanua baktıı arkasını döndü baktıı bide gülümsedii aynaya çok güzel dedii eşim diyoki allahım sen bana yardım ett başım çok ağrıcakkk galibaaa

mine bu kızla senin cok işin var seneye senin giydiklerini kıskanıp kendi giymek ister :KK1::KK1::KK1:

kaç gündür okuyup çıkıyorum yazamadan salıdan beri boğazım yanıyor eşim benden beter denize geçmesin diye dua ediyorum dün balla karabiberi karışırıp verdim 2 çay kaşığı yedi inşallah kuzuma geçmez
darksea gözün aydın arkadaşım dün hep aklımdaydın
minenesli şimdiden böyleyse babsının dediği gibi çekeceği var bu kızlara bayılıyorum zaten mıncık mıncık yapacaksın zilliyi

kaç gündür okuyup çıkıyorum yazamadan salıdan beri boğazım yanıyor eşim benden beter denize geçmesin diye dua ediyorum dün balla karabiberi karışırıp verdim 2 çay kaşığı yedi inşallah kuzuma geçmez
minenesli şimdiden böyleyse babsının dediği gibi çekeceği var bu kızlara bayılıyorum zaten mıncık mıncık yapacaksın zilliyi

cok geçmiş olsun canım cocugun hastalanması cok zor kendimiz hasta olunca hep onlara gecmesin diye düşünüyoruz anneyiz biz

ay ay ay seneye topuklu ayakkabı,kırmızı ruj,boynunda kolyeler aynanın karşısında hayal ettim mine mutfaktan bir geliyor nesli bu halde minenin saçlar sinirden elektriklenmiş hahayyyy

cok geçmiş olsun canım cocugun hastalanması cok zor kendimiz hasta olunca hep onlara gecmesin diye düşünüyoruz anneyiz biz
ay sağol canım ya aynen öyle o hasta olmasında akşam eşim yanımıza bile gelmedi denize görünmedi bile sessiz sessiz girmiş içeri bende mutfaktaydım görünce şaşırdım deniz görse baba gel gel diye peşinde dolaşacak sabbah 2 dk gördü özlemiş yavrum

ayy sağol canımm. şimdilik rahatladım bakalım

çok geçmiş olsun inş denize geçmez zencefilli bal daha iyi geliyo tavsiye ederim

ay ay ay seneye topuklu ayakkabı,kırmızı ruj,boynunda kolyeler aynanın karşısında hayal ettim mine mutfaktan bir geliyor nesli bu halde minenin saçlar sinirden elektriklenmiş hahayyyy

neyseki anasını kırmızı ruju yok sadece bi tane pembee ruju varr iki tanede topuklu ayakabısı varr umarım benim gibi sadee abartıyı bi sevmeyen bi kız olur tek dua bu ona yoksa geleceğimiz hiç parlak görünmüyooo:KK1::KK1:

sağol nagi nasıl yapıyorsun onu ben hiç yapmadım

cnm en iyisi taze zencefilmiş ama ben toz zencefil kullanıyorum evde bulunduruyorum 1tatlı kaşığı bala çay kaşının ucuyla zencefil koyuyorum hoppp yutturuyorum paşaya

neyseki anasını kırmızı ruju yok sadece bi tane pembee ruju varr iki tanede topuklu ayakabısı varr umarım benim gibi sadee abartıyı bi sevmeyen bi kız olur tek dua bu ona yoksa geleceğimiz hiç parlak görünmüyooo:KK1::KK1:

bu devirde sade bir kız olursa öp başına koy bizim gelin benim gibi kot tşört spor takılır buraya gelince kardeşimle gezmeye gitti bir geldi ayyy abla burda kızlar nasıl topuklu ayakkabı full makyaj saçlar fönlü kendimi kötü hissettim diyo gerçektende haklı bursaya mı has bilmiyorum ama herkes şıkır şıkır :KK76:

cnm en iyisi taze zencefilmiş ama ben toz zencefil kullanıyorum evde bulunduruyorum 1tatlı kaşığı bala çay kaşının ucuyla zencefil koyuyorum hoppp yutturuyorum paşaya

bu devirde sade bir kız olursa öp başına koy bizim gelin benim gibi kot tşört spor takılır buraya gelince kardeşimle gezmeye gitti bir geldi ayyy abla burda kızlar nasıl topuklu ayakkabı full makyaj saçlar fönlü kendimi kötü hissettim diyo gerçektende haklı bursaya mı has bilmiyorum ama herkes şıkır şıkır :KK76:

bursayı görmedim ama kız kardeşim üniversteyi orda okudu oda senin gibi anlatıyordu insanları çok iyi ama bayanlar pek süslü 70 yaşındaki de aynı gencide aynı diye

bursayı görmedim ama kız kardeşim üniversteyi orda okudu oda senin gibi anlatıyordu insanları çok iyi ama bayanlar pek süslü 70 yaşındaki de aynı gencide aynı diye

kesinlikle haklı bak gamze gelsin o daha iyi anlatır bursalı çünkü bayramları,düğünleri saymıyorum bile normal günde bile çok bakımlılar yaşlıların bile yüzleri parıl parıldır her daim bakımlılar benim bebek mevlütümde görmeliydiniz herkes ev ayakkabıları makyaj annem şaşırmıştı :KK1:

kesinlikle haklı bak gamze gelsin o daha iyi anlatır bursalı çünkü bayramları,düğünleri saymıyorum bile normal günde bile çok bakımlılar yaşlıların bile yüzleri parıl parıldır her daim bakımlılar benim bebek mevlütümde görmeliydiniz herkes ev ayakkabıları makyaj annem şaşırmıştı :KK1:

ahhh bebeişim sen bide diyarbakırı görseydin kendimden utanıyodumm vallahii topuksuz ayakabıyla markete gitmezler ...

bi arkadaş vardı oda benim gibi spor takılırdı hep derdi bi bilseler bizim asker eşi olduğumuzu yüzmüze tükürür bunlarr diye hep söylenirdii..ama biz vazgecedik kottan badiden converse den:KK1::KK1:

ahhh bebeişim sen bide diyarbakırı görseydin kendimden utanıyodumm vallahii topuksuz ayakabıyla markete gitmezler ...

bi arkadaş vardı oda benim gibi spor takılırdı hep derdi bi bilseler bizim asker eşi olduğumuzu yüzmüze tükürür bunlarr diye hep söylenirdii..ama biz vazgecedik kottan badiden converse den:KK1::KK1:

aman herşeyin zamanı var özel durum dışında gözünü sevyim badi kot spor ayakkabının hoş bu ara badiden mahrumum zira yağlarım pörtlüyo :KK37:
ben kaçar herkese iyi haftasonları :KK16:

teşekkur ederim,ıyıyım canım.mert'in de geçtı,çok şiddetlı değildi 1gun surdu sonra 3 gun normaldı sonra 1 gun daha ishaldı.geçen cumadan beride normal gidiyor.iştahıda fena değil..pırasayı kendimize yaptığımız anlamda yaparsam yemiyor ama sebze çorbasının içinde falan yiyor.diğer sebzeler sorun yok.bir sure ara ver,sonra tekrar denerien o sebzeleri....ıspanağıda çorba olarak yapsan yer mı acaba?kıymayı kavuruyorum .sonra içine ıspanak,havuç,pırasa,patates,pirinç koyuyorum.su eklıyorum pişiriyorum.suyu fazla koymuyorum koyu kıvamda tanelı oluyor.boyle desenen birde belkı severler..

evet canim haklisin yesinler de nasil olursa bu arada nartan da sehriye corbasina bayilir... bir bde mandalinaya takti bu ara lop nlop yiyopr masallah... gecen yil surekli kivi yiyen cocuk

selam kızlar nasılsınız hüma hasta onunla uğraşıyorum nezle oldu malesef burnu akıyo...arkadaşlar netten playskoolun konuşan süpürgem diye bi oyuncağını aldık geldi bugün kızım bayıldı pek meraklıydı evi süpürmeye çünkü çok sevdi ttavsiye ederim baya oyalıo bütüngün ev süpürdü...

X