- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
singulair pediyatrik 4 mg oral gamze cigim hergun icir dedi ama nartan muza bile karistirdim icmedi svmedi yani zorla da vermedim su an icin iyi masallah ama grip olacak gibi babadan bana benden cocuklara birazcik burnu akiyor bakalim bir ihlamur cayi yapayim mandalina da yedi sabah....
meralcigim sen nasilsin? nartan in ishali de gecti mert kuzusu nasil? bu arada nartan gecen sene severek yedigi sebze yemeklerini mesela ispanak pirasa yemez oldu yada ugrasirsak bin\bir oyunla ancak o zaman yiyior borek vardi ondan yemek istedi ama pirasa yemek istemedi hic sizin cocuklarda sebzeyle aralar nasil? ben kucukken cok sebze yedirdim halbuki alissin tadlarina diye ama yokkkk
teşekkur ederim,ıyıyım canım.mert'in de geçtı,çok şiddetlı değildi 1gun surdu sonra 3 gun normaldı sonra 1 gun daha ishaldı.geçen cumadan beride normal gidiyor.iştahıda fena değil..pırasayı kendimize yaptığımız anlamda yaparsam yemiyor ama sebze çorbasının içinde falan yiyor.diğer sebzeler sorun yok.bir sure ara ver,sonra tekrar denerien o sebzeleri....ıspanağıda çorba olarak yapsan yer mı acaba?kıymayı kavuruyorum .sonra içine ıspanak,havuç,pırasa,patates,pirinç koyuyorum.su eklıyorum pişiriyorum.suyu fazla koymuyorum koyu kıvamda tanelı oluyor.boyle desenen birde belkı severler..