2009 Kasm Anneleri

selam kizklarrr mine hosgeldin canim gezici tim ilan ediyorum seni ama sukur evine gelmissin yakinlarda bayram seyran olmasinda kocan da calissin da sen de
evinde otur bir nebze olsun degil mi canim???? nesli ye masallah pek bilmis pek dilli...

canim psikologa gitmissin ama bence ilac verdiyse kullan o kadar da uyku yapmiyor arkadasim ikinci cocuklatan sonra kullanmisti 6 ay kadar kullandi pek bir
pozitif ve iyi gelmisti sonra kontrollu olarak birakti yavas yavas ama anlattigina gore cok iyi gelmisti.... bence kullan....

cis konusunda nartan da sinifta kaldi yaptiktan sonra soyluyor cis yapiyorum biraz diyor ama yapmadan soylemiyor onunla ugrasmaya benim de mecalim yok
acikcasi bu kakali pijama olayi benimde basima geldi ben de attim gitti sizle gibi ugrasamazdim... ama inanin iki kakaiyla ugrasmak cok zor bir birsi kaka yapar bir digeri uffffffff :44:

iki kaka bir kaka cnm ya hep söylüyorum senin iş *2 zor bu arada nurancım senden ve şebnemden araba kullanmakla ilgili tüyo istiyorum grştüm bir kursla 10 saat 400 tl diyo tabi sizin performansınıza bağlı diyo
ilaç konusuna gelince şu umutsuz ev kadınlarında elifin içtiği cin çayı varya ondan bulmak lazım

dun aytesi aldim ciktim butun ogleden sonra disardaydik daha dogrusu avm deydik oradaki kafede oturduk arkadasla turk kahvelerimizi ictik kaynattik biraz
orada aytes in meyve saati geldi yan masada bir yabanci bayan mavi gozlu cok guzeldi sanirim rustu aytes le ilgilendi bakti oynadi derken cocuk bir kavanoz meyveyi
hupletti resmen cocuk simdiden guzelden anlamaya basladi cincin bu yaaaaa.... sonra babasi geldi birseyler yedik arkadaslarla yine sohbet falan derken ama bu arada bizim cincin hic durmadi mizmizzzz mizzzzzz sonra yogurt zamani yarisini yedi yarisi kaldi hic muhabbete katilamadim bu aytes i oyalamaktan malum kucakta bile
susmadigi icin neyse artik eve doneyim dedim yaklasik trafik falan varsa 45 dk kadar suruyor yol o kadar saat hic susmadan agladi cok ta uykusu vardi ama ama yani
kafam kazan gibi oldu ha sustu ha susacak derken saga cekip susturmaya da calismadim cunku koltuguna oturtunca yine baslayacak bari biran once eve ulasayim dedim.... bu rada nartan da ananesinde kaldi ikisiyle hic cikamam ki nartan in pesinden kosmam gerekir bu arada aytes yaygaraci icim el vermeyerek nartan i biraktim
beni gordu zaten yavrum anne bende gelicem diyor iste iki cocuklu olmaninda boyle bir durumu var birisini birak ak zorunda kaliyorsun ama gelince bol bol sarildim kokladim optum...

nurancım,mert hala yastık kullanmıyor.almam gerekseydi kaz tuğu alırdım,bizim yastıklar oylede pek bir rahat oluyor antı alerjık aynı zamanda..

şekercik edebiyatçi değilim ama iyi bir okur olduğum soylenebilinir.mertle birlikte zaman ayıramama durumlarım oldu ama eski gunlerime döneceğim,kararlıyım:)kıtap ihtiyaçdır diyorum ve onerilerini beklıyorum.sence mutlaka okunmalı dediğin ilk 5 kıtap nedir???5 kıtapla kısatlamak çok zor farkındayım...

mine hoşgeldinneslinin huzrsuzlukları,emziğe duşmesi,hep kucak istemesi falan çok sık yer değiştirdiğiniz için olabilir.çocuklar alışkanlıklarının değişmesinden pek hoşlanmıyorlarmış.evdekı eşyaların yerinin değişmesi bile onlar için buyuk bır olaymış bu goz onune alındığında siz taşındınız.izmire gidip gelmeleriniz oldu,sonra ankarada kaldınız.tum bunlar etkılıyordur onu..

nagihancım canım arkadaşım,geçmiş olsun(bu bayramda çok yordun kendini şimdi çıkıyor acısı,neysekı eymen iyi...fotograflarınıda gordum şimdi çok tatlı çok.kamyona nasıl da sevinmiş.hep boyle minik şeylerden mutlu olsunlar bebişlerimiz inş hayatları boyunca...
bu kocaların egolarını biz şişiriyoruz,seninde dediğin gibihayatımızın merkezi yapıyoruz,altdan alıyor,huzursuzluk olmasın diye yutuyoruz bazı şeyleri.aynı şekılde karşılık goremeyıncede patlamalar yaşıyoruz

derya kolay gelsin

Son düzenleme:
gamze,serap yapın valla yavrulara doğum gunu.yuzlerindeki mutluluğu gorunce yorgunluk falan kalmıyor

cnm ya aslında senin gibiyim bende eskiden çok okurdum bir kitap sardıysa 2-3 gecede bitirirdim okadar uzun zaman oldu ki kitap okumayalı bugün bir kitap alsam hazır evde muhabbette yokken okurdum bir yerden başlamalı çok boşladım kendimi çokk ne okusam acaba çok psikolojik şeyleri sevmem tavsiyen nedir

evet nagiscigim soyle zipkin gibi yapacak yormayacak uyku ihtiyaci olmayacak oyle yani...

canim benim kizkardesim de ehliyeti olupta unutanlardan di pratigi yoktu bir hoca tuttu bu hoca sadece trafige cikartiyor ve birkac saat yeterli oluyor bir komsumuzda
40 indan sonra yine hocayla trafige cikarak benden bile iyi araba kullanmaya basladi... bana sorarsan boirkac saat hocayi tut oyle 10 saat flan gerekmez...

ayy içime su serptin cnm ya dersler 2 saatlik saati 40 tl yani 10 saat değilde 20 saatte falan çözsem ne mutlu bide sence ara vermeden 5 gün üst üste mi gitmek iyi yoksa haftada 3 gün falan mı ne dersin sanki bana ara vermesem daha iyi olur gibi geliyo ne dersin

ayy kafa bir milyon 10 saat değilde 20 saat hahayyy

ya ben de araba kullanamıyorum. gerçi ehliyeti daha cuma günü aldım
alışverişe gittik. hadi burdan arabayı eve sen götür dedi eşim ama ben heyecandan mı artık rabayı kaldıramadım bile
özel hoca demişsiniz ama ona da hiç para veresim yok ya

bu araba işini çözmem lazım. seneye çocuğu kreşe vermeyi düşünüyorum ama araba kullanmazsam imkansız bu iş..

kızlar bu gece mert 4 gibi bir uyandı,uyumak bilmedi ,en az bir saat uğraştık.ilk ağladı uyanırca.sonra dalar gibi oldu hep anne diye sayılkladı.bir ara oyuncaklarını saydı onlarla oynuyacakmış,en son 'elma istiyoyum' dedi.hay allahım ya gecenın kor saatıde olsa çok tatlıydı :)amabir yerimi ağrıyordu,ne oldu çozemedim..

sen ehliyetide yeni almışsın hiç aralamadan devam et derim çözmen daha kolay olur benim ehliyet 2004ten beri var cüzdan bekliyo ankaraya giderken düz yolda köyde falan kullanıyorumda oralarda çocukta kullanır seneye bende eymeni kreşe verirsem şart olacak kaldıki eşime kızıp hırs yapmışken bir 200 tl vereyim adamcağız uğraştı ama olmadı eşten öğrenilmiyo kursta hoca öğrenci ilişkisi var

biraz daha deneyeyim de olmassa bir kaç saatliğine tutabilirim hoca....
ben şuanda leylanın evini okuyorum. ama güzel birşeye değinmişsn kitaplar çoook pahalı ayda 2 kitap okusan desen en az 40 lira. çok para ya...
ben de ucuz bulursam alıyorum veya eşten dosttan sömürüyorum ya napim

ya kızlar bişey dicem. şimdi daha önceden okuyanlar bilir benim eşim elbise giymemi istemiyodu. neyse o krizi aştık bayramda 2 elbise aldım kendime
biri ten rengi gibi kahve, öteki siyah beyaz. elbise için şöyle şık bir çizme alayım diyorum. boz kahve alsam siyahın altınada giyebilir miyim o renk çizmeyi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…