2009 Kasm Anneleri

ben pek konuşmadım ya (( pek konuşkan değilimdir. bakıcımız benden beter.
bende konuşmayan çocuk daha zekidir lafıyla teselli buluyorun :)))) inş. bir an önce konuşur ya.

aslında bizimkinde de ilerleme var. mesela birşeye vur, gol gibi kısa kelimeleri ben söyleyince tekrarlıyo. ama tabi yine tam net değil. inşallah bir çözülüpgerisi gelecek çorap söküğü gibi...

gelir gelir merak etme senn bi başlasın bu sefer de artık sus dersin başın şişer vallahii

günaydın herkese
minecim çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş
ben bu ara beterim bayramdı misafirdi derken galiba belimi incilttim yada üşüttüm kasıklarım belim kopuyo eymen iyi çok şükür ama eşimle dün yine avm krizi yaşadık madem burnumdam getireceksin hiç çıkma be adam karar verdim ama iş yerinin yanında sürücü kursu var bugün grşücem ehliyet var zatende trafiğe cesaretim yok eşime bağımlı kalmaktan bıktım bir bu konuda başarısızım ya
bu arada son 15 gündür hatta son 1 aydır eşimle aramızdaki ilişkiye bakınca 2. çocuk fikrini epeyce ötelemek istiyorum eğer bişeyler düzelmezse bilmiyorum ya sevgiden saygıdan yardımdan yana hiçbir sıkıntı yok ama eski enerjimizde yok karşılıklı sohbet edemez hala geldik nasıl anlatsam bilmiyorum ki gözle görülür elle tutulur bişey yok ama birbirimize batıyoruz :26:

ben ohalleri çok bilirim herşey var ama aslında hiçbirşey yok sanki mecburiyetten iyi gidiyor hissine kapılmak en kötüsü kavga gürültü olsun fakat bu hissi yaşamıyayımm en beteride bu zatenn batmalardan bende çok sıkıldımmm en ufak bişeyi bile batıyo farkındayımki karşımdakinede batıyo ehliyet konusunda bende ısrarcı olucamm ama bir iki ay ertelemk durumundayım bu işi durumlara göree bakıcazz piskolloğa gittim ilaç verdi ama eşim kullanmamı istemedi sen kötü olursan nesliye kim bakıcak sürekli uyursun diyo am ben şimdide iyi diilmki nesli beni yeterince bunalttı zatenn sinirlerim alt üstt harap çok sinirliyim agresifim kızılmıcak bişilere bile olağanüstü tepkiler gösteriyorum en kötüsü nesliyide üzüyorummm ne yapacağımı şaşırdım birazcık tek kalmak istiytorum gözlerim şişene kadarda ağlamak istiyorummmm galiba ben balataları sıyırdım kızlarrr

kesinlikle haklısın eymenle çok şükür sıkıntım yok bu ara ama eşimle çok dediğin gibi dışardan bakınca hiçbişey yok ama içime sorarsan çok delirtiyo beni eşim bende ehliyet var cnm trafiğe çıkmak için cesaret lazım direksiyon dersi alayım diyorum psikoloğa gitsem kesin ilaç verir hemde en ağır dozdan ama istemiyorum ben kendimi biliyorum
eşimi öyle bir hayatımın merkezine oturttum ki dünyam onun ekseni etrafında dönüyo ondanda azıcık ters tepki asık surat görsem bütün duvarlarım yıkılıyo off offf

en kısa zamanda geçer inşşalah ben dış etkenlere çok takılıyorum geçmişe çok takılıyorum falan filan ama takmıcam en
azından takmamaya çalışcammm

anam yine başlamış eş sıkıntıları ALLAH sonumuzu hayır getire..şu sinir olayı bendede var ota b... sinirleniyorum çağandan çıkarıyorum bazende eşimden ama sonrada içim sızlıyo anlık yanii bi çözüm bulursanız banada söyleyinnn

en kısa zamanda geçer inşşalah ben dış etkenlere çok takılıyorum geçmişe çok takılıyorum falan filan ama takmıcam en
azından takmamaya çalışcammm

ayy minecim takmamaya çalışıyorum geçer diyorum ama geçmiyo 1 aydır alttan almayan ben alttan alıyorum evde kırgınlığı sevmem gidip ben konuşuyorum ben konuşmasam hiç yani inattırda şuan ona tek muhtaçlığım araba konusu onuda çözecem inşallah o zamanda istediği gibi takılsın o ayrı ben ayrı bakalım nereye kadar sürecek böyle anlatılacak çok şey varda ne yeri ne zamanı

inş cabuk çözülür seninde mahçupluğun gider bi an önce bende evde kırgınlığı sevmem ama çocuklar çok cabuk etkileniyo amaan verdşyse bilezğini verdin hayret bişi

ayyyyyyyy nekadan dolmuşum beeeaaaa

biz bütün kasım anaları olarak bir fasıl geçmiştik hepimizin arası limoniydi kocalarla sen yetişemedin ondan bu kadar dolusun

çözümü yok cnm arada onlarda nasibini alacak

biz bütün kasım anaları olarak bir fasıl geçmiştik hepimizin arası limoniydi kocalarla sen yetişemedin ondan bu kadar dolusun

çözümü yok cnm arada onlarda nasibini alacak

offf valahiii rahatladım nesli tv izlio şimdi tv izlio reklamda ne görürsa anne bunu all anne bunu all dün haberlerde abdullah gülü gördüüü anneee bunuda alllll bunudaaaa diye bağırıyooo bu arada sabah gazetesi bilgi pad diye bişi vewriyo kuponla ondan biriktiriyoruzz bakalım nasıl bişi

inş cabuk çözülür seninde mahçupluğun gider bi an önce bende evde kırgınlığı sevmem ama çocuklar çok cabuk etkileniyo amaan verdşyse bilezğini verdin hayret bişi

bilezik mevzuu değil canım o konu kapandı yani şimdilik o konuda 2 gün trip attı bitti zaten o bilezikler benim mihrim onlar senin bu konuda senin dedi kendisi
bu sefer ki çok başka kelimelere dökemiyorum tarifsiz bir gerilim var anlayın işte geçecek geçecek elbette bende inadımdır oğlumun hatırına evde ses yükselmesin diye inatlığımı kenara ittim sadece susuyorum bir patlarsam kötü olur diye korkuyorum biraz daha geçsin zaman bakalım neler olacak

hımmmm ben en son oda kalmışımm neyse sıkma canınııı yaaa yakışıklı oğlun var daha ne istion koca işi boş iş:)))assın dursun suratınıı sen görmezdengel neseli ol o çatlasınn

ayy hepsini alda son isteği uçuk olmuş ben almayayım istersen sen neslime al
bilgi pad nasıl bişey bilmiyorum ama iyidir galiba zira bizim laptoplara sarana kadar onla oynarlar

ayy hepsini alda son isteği uçuk olmuş ben almayayım istersen sen neslime al
bilgi pad nasıl bişey bilmiyorum ama iyidir galiba zira bizim laptoplara sarana kadar onla oynarlar

bende gördüm tvde reklamını ama nasıl bişey bilemem güzele benziyooo

veeeeeee çağan uyudu sabah 5 te kalktık bugün eşimde erken gidince kahvaltı yapamadık bende şimdi kahvaltı yapıcam sonrada ağda yapıcam yarın belki kadın doğuma gidebilirim

günaydın hanımlarr okuyamadım inş. güsel bayram geçirmişsinizdir hepiniz cumartesi akşamı geldik çok güseldi bayramımız tuğkana çok ii geldi köyde vakit geçirmek bütün hayvanlarla yakinen dost oldu artık daha bir farkındalar tabi hastada olmayınca deymeyin keyfimize benim pek keyfim yok geldiğimden beri midem ağrıyor çok haftasonuda doğum günü yapayım diyorum nasıl olucak bilmiyorum

hoşgeldi cnm bayramı güzel geçen nadir kasım annelerindensin kıymetini bil yap paşama doğum günü yorucu ama güzel oluyo

kızlar kasım bebelerimizin hepsinin doğum günü kutlu vede mutlu olsun.. bebeğimin 8 kasımdı bayrama denk geldi o kadar yorgundum ki hiç bir şey yapamadım evde kalabalıktı aklıma hiç bir şey gelmedi kreşte yapayım diyordum ama daha hocasıyla görüşemedim bu gün toplantısı var görüşeceğim olmadı evde küçük bir kutlama yapacağım eşimde nasılsa şimdi anlamıyor boşver diyor ama ben güzel bişeyler yapmak istiyorum (

kızlar 2. çocuğu düşünüyormusunuz?
ya ben istiyorum , oğlumada kardeş illa ki lazım. tek çocuklar hep sorunlu oluyolar. ama her geçen gün dahada korkuyor bu fikirden kaçıyorum :18:
eşimde istiyo ama tabi ona göre hava hoş. daha görevden yeni geldi. 5 ydır yalnız başıma büyüttüm oğlumu. çook zor çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…