- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
canım fırında vardır bi sorun benimde kenarları çabuk kızarıyo hatta yanmaya başlıyo
öyle heralde ya canım. luxel börekçide böyle bir problem varmış. başka kullananlar da öyle yazmışlar (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım fırında vardır bi sorun benimde kenarları çabuk kızarıyo hatta yanmaya başlıyo
hee ayna programı izledik eşim gidelim mi kanadaya dedi bayıldı sizin oralara:)))ayna programi mi? iki bolumde yayinladilar toronto ve montreal.
alemsinizzz benim kocişin işi bilgisayarda hiç olmaz ben kullanırım anca bilgisayarı:)simdi noldu biliyomusunuz oldum gulmekten.. esim bana face den mesaj atti '' saat 1.45 hanimim ne zaman yatmayi dusunuyorsun'' bastim kahkahayi. esimde taaaaaaa mutfaktaa o orda nete giriyo ben salonda chetlesiyoz. bu chetin sonu koridorda bulusmayla bitecek gibi :)))
he şekerim göndereyim oğlanııışebnem hoş geldin bebemmmm iyi olmanıza sevindim bayram bayram gibi değil buralarda demişsin ya artık buralarda da değil be gülüm
kardeşine üzüldüm inşallah davadan iyi sonuçlar çıkar
şekercik kahve içeceğim kapatıyorum tarığı göndersene baksın falıma
meral sen nasılsın mert nasıl eymende dün gece yanıma geldi bir baktım heryeri çiş değiştirdim ama yzık yavrum uyuyo bir yandan ama buldum içindeki çıt çıtlı badi tamsa ve biraz çok çiş yaparsa şişiyo badide sıkınca benden sızdırıyo
ohhh gezin kuzum ne güzellll benim yerime de gezinnnnnngünaydın bende geldim
dün eşim aradı akşam sinemaya gidelim dedi olur dedim ama annemlere söyleyene kadar akla karayı seçtim zira kardeşim yüzünden ortam halen gergin babama söyledim diye annem acık kızdı galiba oğlu çok kıymetlidirde
neyse gittik behzat ç yi seyrettik güzeldi fena değildi sonrada eşim bana sahlep ısmarladı ohh iyi geldi valla saat 22:30 da evdeydim babam diyoki siz ne vicdansızsınız o ne demek ya dedim 2,5 senedir sen bizim nasıl olduğumuzu biliyomusun babacım sence bizimde hakkımız değil mi dedim (kızdım ama bişey diyemedim )
oğlum uyumamıştı annem bana küsütnmü dedim küstüm dedi gel barışalım dedim barıştık :) valla kırk yılda bir kıydım sonuçta bayram tatilim tamamen oğlumlaydı 1 dk ayrılmadım e yarında tatil bir 2,5 saat ayrı kalmışız çok mu üst kat alt kat gezmiş durmuş
cnm yaa halası gülüp geçiyor bayılıyor tarıka ne kadar kırsa da dökse de umrunda değilll:)maşallah tarığa ya ne akıllı şimdiki sıpalar vallahi çok zekiler..hele şu kahve olayına çok güldüm ya bi yandanda kendimi düşündüm ayy ne sini bozucu olurdu
yuhhhh diyorum benim eltim de böyle kılsağol meralcimm
aaa kızlarr bak yazmayı unuttum kaynanamlar çağanın doğumgününü kutlamadı sadece eşimi arayıp doğumgünü kutlu olsun demişler benim çok zoruma gitti ama bekliyodumda bu tepkiyi neyse bayramın 3ncü günü sabah kaynanam aradı fatih evdemi et getirecektim dedi o evde yok dedim hımm dedi bende ilk gün aradım evde yoktun dedi evet çağanın doğumgünüydü ya annemler pasta falan almış ordaydık dedim neyse 5 dkka sonra çıktı geldi eline yasin almış bi bardak su istedi çağana okuycam dedi oturdu çağan rahat bırakmaınca bende mutfağa geçtim misafirim gelecekti ya hazırlığımı yapayım dedim baktım ben gidiyorum dedi ve yine doğumgününü kutlamadan gitti sonra biz 4ncü gün bayramlaşmaya gidince görümcem bi paket getirdi fatih dedi bizde çağana doğumgününe bi hediye almıştık dedi lcw den bi swett almış yine hiçbirisi demedi doğumgünü kutlu olsun diye ama öyle böyle bozulmadım yaaa ..
haa bide ilk gün eşim gitmedi yardıma ama işe giderken bi uğradı sonra bizim camın önüne gelmiş bana diyoki annemler et pişiriyolar söyleyeyimde sana getirsinlermi ben yermiyim o eti ya iki adımlık yerde kendisi çağırmıyo yada getirmiyoda ben söyleceğim aslaaa annemlere gittim etimide yedim evimede getirdim doğumgününüde kutladım oğlumun çok vicdansızlar çokkkkkkkkkkkk
boşver ya benim eltim de doğurdu Allah var ya ben de hiç ısınamadım o çocuğa o da habire kucağıma veriyo napıcaksam kız ikisi de benimki de oğlan ya geçen gün bizim kız oğlana benziyo dimi dedi üzüldüm vallavallaha canım öbür torununa yapmıyolar öyleee haaa bide küçük görümcem annesine geldi bayramlaşmaya bize gelmediler biz gittik ayaklarına ayy bi sinir oldumki bide biz gidince çocuğu odadan getirmiyolar sürekli yok altını değiştiriyoz yok bilmem ne diyo hiç yanımıza getirmiyorlar bende bikere bile almadım kucağıma
bizimki de aynı hesap inanır mısın... boşver ya insan konuştukça düşündükçe sinir oluyo daha çok. yani ben öyleyim...ya nagihancım bende daha onlar gibisini görmedim evet canım onlarda kız daha kıymetli bu kızı olan görümcem ben hamileyken kız doğur yoksa sevmem diyoduu kendi kızı oldu sanırım benim kızım yok diyo yapıyo yaradanın gücüne gitmesinde çocukta çok sevimli gelmedi bana ve çok bakımsız bi çocuk ben çocukta temizliğe çok dikkat ederim çok titiz davranmıyo bence ..evet canım kurtuldum yemekten hizmet etmekten ama kendimize yemek yapmam lazım ondan kurtulamadımm
geçmiş olsun benm dişler de harap ama burda daha dr filan bakmadımslm kızlar baya ilerlemişsiniz sabah sohbet güzelmiş kusura bakmayın tek tek cvp azamıyorum dişime dolgu yaptırdım yeni geldi çok zor oldu dr baya ugraştı çok agrım var iyik annemlerdeyim de cocukla annem ilgileniyo hepinizi çok öpüyorum
ayneeeennnnbu kasım babalarının hepsi aynı o zaman' farketmezciler'
öyle heralde ya canım. luxel börekçide böyle bir problem varmış. başka kullananlar da öyle yazmışlar (
günaydınn kızlar uzuuuuun bi aradn sonra sonunda evimdeyim hepinizi çok özledimmm....
vallaha canım takmıyorum boşveriyorum dersem yalan olur bazen öyle takıyorumki mideme vuruyo bende gastrit var öldürüyo beni hoş bana oluyo olanda gamsız olamıyorum işte napayım..eşinde kıskanıyo sanırım onunla daha çok ilgilenmeni bekliyo ben eşim evdeyken açmıyorum pek o wcye girince 10 dkklığına açıyorum sadece oda hatta bana ya bu kadar önemli ne var hemen wcye girmemi bekliyosun diyohee ayna programı izledik eşim gidelim mi kanadaya dedi bayıldı sizin oralara:)))
alemsinizzz benim kocişin işi bilgisayarda hiç olmaz ben kullanırım anca bilgisayarı:)
he şekerim göndereyim oğlanııı
geçen akşam amcası babasına (yani kocama) fal bakıyodu o da fincanın içine düşmüştü nerydese... şekilleri görcem diye helak oluyodu meraklı yaniiiii
ohhh gezin kuzum ne güzellll benim yerime de gezinnnnnn
cnm yaa halası gülüp geçiyor bayılıyor tarıka ne kadar kırsa da dökse de umrunda değilll:)
maşallah uyuyor şimdi ama huzursuz uyuyor napıcaz bilmiyorum gittim dua okudum ama cevşeni filan var bi de dişten mi diye calpol içirdik ama kestiremiyorum napıcaz
yuhhhh diyorum benim eltim de böyle kıl
boşver ya benim eltim de doğurdu Allah var ya ben de hiç ısınamadım o çocuğa o da habire kucağıma veriyo napıcaksam kız ikisi de benimki de oğlan ya geçen gün bizim kız oğlana benziyo dimi dedi üzüldüm valla
bizimki de aynı hesap inanır mısın... boşver ya insan konuştukça düşündükçe sinir oluyo daha çok. yani ben öyleyim...
geçmiş olsun benm dişler de harap ama burda daha dr filan bakmadım
ayneeeennnn
ay biz de gidip börejkçi aldık bikaç kere yaktı benden kaynaklanıyo sandımmmmm
kızlar bizde de o bimdeki attan var geçen sene doğumgününde benm babam hediye almıştı oğlana o zamandan beri biniyor bikaç hafta önce de sallanan kısmını çıkardık ata binerek geziyo evde bazen çok biniyo bazen az
kitaplardan bahsetmişsiniz ben edebiyatçıyım:))) bu aralar biraz aksattım ama düzenli okurum ahmet ümit yıldızı parlayan yazarlardan kızlar mutlaka okuyun. elinden bırakamıyor insan.... ben bu aralar gelişim kitapları okuyorum kafam karışık ve ağır kitapları kaldıramıyor yorgunum çok
az önce k.valdem yattı kocam rakısını koydu tv izliyor ben de nescafemi içtim çikolata yiyip size bakayım dedim kocam da ay ne yazıyosun bu kadar merak ediyorum diyor ve sanırım kıskanıyo:)
günaydın canım hoşgeldin hadi gözün aydın evine kavuşmuşsun.nasılsın?nesli nasıl?
saol canımcımm ben regli oldum ağrılarım varrr nesli zaten hala hasta düzelmiyo çocukkk bir türlü ev karmakarışık yazlık kışlık ayrılcak neslinin bitti bi bizmkiler kaldıı birüsü çamaşır ütüü eşimin tulumları offf(yardıma gelin bi el atın bana yaa
günaydınn kızlar uzuuuuun bi aradn sonra sonunda evimdeyim hepinizi çok özledimmm....
hoşgeldin cnm aramızaa
benim bugün annemler geldi kızlar k.valdem gitti oğlanı cuma günü rüzgarda çarptırmışım burnu akıyor keyifsiz gibi dün gece pek uyumadı döndü durdu bu gece bakalım napacak annemler geldi ya içim rahat eşimin ablasına taşımıcaz daha da üşütmücez çocuğu.
hoşgeldin cnm aramızaa
benim bugün annemler geldi kızlar k.valdem gitti oğlanı cuma günü rüzgarda çarptırmışım burnu akıyor keyifsiz gibi dün gece pek uyumadı döndü durdu bu gece bakalım napacak annemler geldi ya içim rahat eşimin ablasına taşımıcaz daha da üşütmücez çocuğu.
bu aradaa bayramın 1.günü aydına dönerken otabnın girişinde arabamıza arkadan biri çarptı çok bişi yok sadece far camları kırıldı nesli dehşetle anlatıyo şimdi kimi görse arba akadan tos yaptııı bide kendini ileri geri hareketler yapıyoo güya kazadaki ön koltuğa çarpışını kafasını vurduğunu araba tos yaptı baba kızdı polis geldi ceza yazdı diyooo bide eliyle gösteriyoo elinde kalem kağıt varmış gibi ceza yazıyooo bunlar büyüdükçe çok tatlı oluyolar ama neslim küçükken daha akılııydı yaaa şimdi kucağımdan inmek istemiyoo bu olayı nasıl çözücem bilmiyorumm herşeye ağlıyooo her dediğini ağlayarak yaptırıyo haaa bu arada nesli 1 aydan fazladır emzik emiyo sabah akşam ağzındaaa cok cokk gece düşsün ağzında kalkıp ağlıyooo nesli küçükken hiç emzik tutmadı okadar uğraşmıştımm ama şuan emiyoo yaa hayret bişi nasıl bıraktırcam fikri olan varmı çok düşkün oldu emziğee elinde düşürmüyoo sonradan görme odu bneim kzıım daha zor bırakır heralde
günaydınn canım geçmiş olsun aman size bişey olmasında onlar kolay yaptırılır canım ..neslide beni öldürecek laflarıyla ya çok bilmiş seni maşallah diyelimemziğe gelince bazen çağanda emiyo ama keyfi çabuk unutuyo alışkanlık değil ama oyun onunkisisi..
ya kızlar çağan çiş yaptığında iki eliyle pipisini tutuyo anne çiş diyo ıslak mendilin olduğu yeri gösteriyo yere yatıyo değiştir diye bazen oyun yapıyo sizce daha bekleyeyimmi havalar soğuduya yaza doğru iyice alışmış olur diye düşünüyorum sizce ne yapayım?
günaydın canım çiş konusuna gelince bizde sısnıfta kalanlardanızz yaaa dün eşim neslinin altını açtı iki kere çişe götürdü ikisindede asltını ıslattı hanfendi üçüncüdede altını doldurmuş ben işleri hallederken resmen sıvamış neyseki picamasını ayakları lastikliydi çıkartıığım gibi attı picamsını kilodu falan offf şaka gibiydi takrardan yıkadım belim koptu bende artık bu kışta bağlıcam gibi arada çişe götürcem herşeye çenesi var bi çiş geldi demiyo yaaa hayret bişiii
günaydın arkadaşlar. nasılsınız....
minek senin kızın diline hastayım ya. maşallah.... bizimkide maş. çişini söylüyo problem yok ama konuşma sıfır
günaydın arkadaşlar. nasılsınız....
minek senin kızın diline hastayım ya. maşallah.... bizimkide maş. çişini söylüyo problem yok ama konuşma sıfır
günaydın canım konusur canım konusur sorun etme çağan daha hiç cümle kuramıyo ama yeni kelimeler öğreniyo bu bile beni sevindiriyo demekki oğluşumda bi sorun yokki bi kelimede olsa söyleyebiliyo